calvin klein euphoria nasıl bir koku?

Calvin Klein Euphoria harika bir koku bence. Ben deneme amaçlı sıkmıştım ama bileğime değil gratiste gezinirken gördüm, kış ayıydı.Boyun bölgeme sıkmıştım, aa dedim güzel kokuymuş falan. Bir gün sonra yürüyorum rüzgar da esiyordu hafiften, boynuma sıktığım parfüm buram buram kokuyordu çook beğendim tabii ve ben bu parfümü sipariş edicem açık tenliyim beyaz tenli değilim ama belki ondan parfüm bende uzun süre kalmıştır diye düşünüyorum.

İlk aldığımda çok beğendiğim ancak ağır geldiğini düşünerek rafa kaldırdığım... Sonrasında hadi bi fıs dediğim koku...
Öyle muazzam ki benim için... Eşim de çok ağır bulmuştu ,ancak sonrasında orta notalara inince o da mest oldu.
Her tene gitmediği doğrudur. Benden adını alıp da bu parfümü kullanmaya başlayan çok arkadaşım var.
2. şişeyi sipariş edeceğim ancak parfüm stoğum kalabalık :) En son bebeğim Dior hypnotic poison :)
sırada Jasmin Noir var :)

İlk sıkışta bu kadar bahsedilen koku bu muymuşşş dedim; tuhaf gelmişti, ama sonrasında beğenmiştim.
Net hatırlamasam da düşünmeden sipariş edebileceğim bir parfüm diyebilirim.
Ama çok farklı değil. Sanırım kullananı fazla olduğu için değişik gelmedi.
Çoğunluğun sevebileceği kokulardan biri. Fiyatı da gayet uygun mizu'da. 100ml 120 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…