calvin klein euphoria nasıl bir koku?

neyazsamkii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
188
0
46
Ankara
arkadaşlar bu parfümü kullanan var mı?kalıcı ama hacı yağı gibi koktuğunu söylüyorlar. kaldıkça güzelleştiğini söyleyenlerde var.doğru mu?

tenden tene değişiyor. kesinlikle bir ofis kokusu değil çünkü yoğun ve baş ağrısı bile yapabilir. tıpkı angel gibidir bu konuda. dışarıda , yolda geçerken ya da birinin yanında geçerken farketsin diyorsanız on numaradır. hafif şekerlidir ama asıl kokusu kaldıkça hissedilir. bir süre kullandığım için biliyorum ama kış kokusudur kesinlikle yazın kullanılacak bir koku değil çünkü yaza ağır kaçar.

Merhaba,
Euphoria' nın oldukça ağır bir koku olduğunu düşünüyorum.
Ben çoooook çok beyaz tenliyim bu yüzden de light versiyonu olan Forbidden Euphoria aldım, gayet memnunum.
Sarılan ''Mis gibi kokuyorsun'' diyor, ki benim gibi parfüm delisi için bu iltifatı duymak çok çok çok önemli
Bence sen de Forbidden Euphoria denemelisin, en azından sıktığında başına ağrı girmiyor, miden bulanmıyor.

herkes kullanıyor artık örkkk geldi özellikle esmerler elini bile sürmemeli beyaz/bugday tenlilerin kokusu

Bi ara yılın en seksi parfümü seçilmiş. Ben kullanıyodum ilk başlarda çok beğendim çevremdekiler de öyle. Ama sonraları bana ağır gelmeye başladı ve kullanmıyorum artık nedense parfümümü bulduğumu düşünmüştüm ama olmadı :) Bu arada bence sadece kışları kullanılabilecek bi parfüm.

3 senedir bitiremedim hediye geldi.tenime hiç sıkmıyorum.bitsin diye kıyafetlerime sıktım sonra tiksinip makineye attım.iğrenç bi koku bence.ağır ve mide bulandırıcı.

benim çok pek çok sevdiğim ve evet artık bu benim parfümüm dediğim uzun süre de kullandığım kokumdur. oldukça feminen bir koku olmasına rağmen, eşimin erkek kokusu gibi bulması nedeniyle bıraktım.. bir yıldan uzun süredir de benim için yeni bir euphoria ne olacak acaba diye arayış içindeyim.

kokusunu tarif etmeye çalışırsam, şekerli denmesine rağmen bende şekerliden çok, tatlımsı baharatlı gibi duruyordu sanırım. oldukça belirgin, çok kalıcı ve karakteristik bir koku olduğunu düşünüyorum. geçen gün parfümeride görevli bayan euphoria için şekerli ve koridor kokusudur dedi.. acaba geçip gidince geride kokun alır, ağırdır manasında mı dedi bilemedim.

tene yakışırsa hiç ağır durmayan yaz kış kullanılabilecek çok güzel bir kokudur bence.

forumda okuduklarım ve internet alışveriş sitelerinin hemen hepsinde euphoria'nın çok şiddetle indirimde olması nedeniyle chance'in başına gelenin yakın zamanda euphoria'nın da başına gelebileceğini düşünüyorum...3 kadından birinin parfümü olabilir.. tek olumsuz yanı da bu olabilir belki :)

evet, görevli bayan anladığınız anlamda söylemiş. gerçekten euphoria ofis ortamında kullanılacak bir parfüm değil, özellikle ilk başlarda hafiflediğinde ancak dayanılabilir oluyor ki bu parfüme bayılmama rağmen ilk sıktığımda eğer hemen dışarı çıkmamışsam başım ağrımaya başlıyor yoğunluğundan. yürürken, birinin yanından geçerken kesinlikle farkediliyorsunuz ama:)

yorumumu değiştirmek istiyorum.
dün yeniden almak için euphoria denedim. öyle keskin geldi ki.. belki bu sürede daha hafif daha yumuşak kokuları kullandığım için koku algım değişmiş olabilir. gerçekten ağır, keskin, tenle bütünleşmiyor da tenin kokusunu olduğu gibi kapatıyor gibi bir his verdi bana. ve eşimin bu keskinlikten dolayı erkek kokusu gibi dediğini düşündüm. ruh halimden midir, dün algılarım mı başkaydı, yaşlandım da beğenmez mi oldum bilmiyorum ama yeniden euphoria alamadım. buna pek de üzülmedim, denedim içimde kalmadı diye sevindim hatta :)

Benim resmen alerjim var bu kokuya, içim bayılıyo midem falan bulanıyo kullanınca
Kalıcı olduğu kesin ama ben kullanamıyorum :44:

ilk sıkıldığında bende beğendim ama zaman geçince koku ekşi kokmaya başladı meyveli gibi oldu sevemedim.ilk başlardaki notalar kaybolmasaydı beğenebılırdım.

bende çok severek almıştım 100 ml'lik bir şişe , ilk zamanlar bayıla bayıla kullandım aslında hala da seviyorum , ama sonra sonra bana baya ağır gelmeye ve bende kullanamamaya başladım , baş ağrısı yaptı ben de ne yazıkki (

artık kullanamıyorum ama sokakta euphoria sıkan biri geçse hemen tanırım kendimde değil de başkalarında seviyorum ben bu kokuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…