CALLANETİCS videosu olan var mı kızlar?

Ben konu açmıştım kizlar ordan indirebilirsiniz alt yazısıda var ama geriden geliyor ileriye almak lazım alt yazıyı :KK66:

a sendin di mi canım paylaşan. Çok teşekkürler. İndirebildim sonunda :)) sen yaptın mi callan sorayim yakalamisken :)
Daha başlamadım ama eskilerden beri bu video vardı bende yapmiştım o zaman kilo vermeme ragmen ne kadar zayıfladın diyordu herkes :KK48: kasları uzatarak çalıştırıyor bu yüzden inceliyorsun şişmiyor kaslar plates gibi :KK66:

Daha başlamadım ama eskilerden beri bu video vardı bende yapmiştım o zaman kilo vermeme ragmen ne kadar zayıfladın diyordu herkes :KK48: kasları uzatarak çalıştırıyor bu yüzden inceliyorsun şişmiyor kaslar plates gibi :KK66:
Hadi insalah darısı başımıza :) bar sopası mi ne var o hareketleri nasıl yaptın :)

Masaya sandalyeye dayayarak zaten alt yazıda da diyor herhangi bir yere dayıyarak yapılabiliyor diye ilk zamanlar zor geliyor sonra açıliyorsun :KK66: alt yazısını kullanabilirsiniz aslında onun için baya bi açıklama yapmam lazım :)

Masaya sandalyeye dayayarak zaten alt yazıda da diyor herhangi bir yere dayıyarak yapılabiliyor diye ilk zamanlar zor geliyor sonra açıliyorsun :KK66: alt yazısını kullanabilirsiniz aslında onun için baya bi açıklama yapmam lazım :)
tamam canım cok sağol. Şu anda jillian yapiyorum. Haftaya callana gececegim insallah. Teşekkürler :)

X