Callanetics, nivea body ve leslie ?

Purplee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
49
0
dün callanetics 10 years younger in 10 hours, nivea body ve leslie indirdim. fakat hangisinden başlayayım hiçbir fikrim yok. ilk olarak kolay olandan zora geçmek istiyorum. sizce hangisi başlamak için daha ideal ?

dün callanetics 10 years younger in 10 hours, nivea body ve leslie indirdim. fakat hangisinden başlayayım hiçbir fikrim yok. ilk olarak kolay olandan zora geçmek istiyorum. sizce hangisi başlamak için daha ideal ?

Callanetics yapmadım hiç ama baya zorladığını duydum. Leslie ve nivea test edildi onaylandı :)

Leslie 1 veya 2 milden başlayabilirsin. Niveada gayet iyi ama ben derim ki önce 1 hafta leslie yap sonra bazı günler nivea yı da eklersin günlük egzersizlerine. [tabii spor geçmişin varsa, bugün hem leslie hem nivea yapsan aynı günde zorlamaz.] Kolay gelsin şimdiden.. :KK8:

spor geçmişim yok :) peki leslie ve nivea body de callaneticste olduğu gibi 6 gün yap 1 gün ara ver var mı ? yoksa sonuç alınana kadar yapılabilir mi ? ilk leslie ile başlayayım o zaman, sonra leslie + nivea yaparım. çok teşekkürler yardımın için :)

spor geçmişim yok :) peki leslie ve nivea body de callaneticste olduğu gibi 6 gün yap 1 gün ara ver var mı ? yoksa sonuç alınana kadar yapılabilir mi ? ilk leslie ile başlayayım o zaman, sonra leslie + nivea yaparım. çok teşekkürler yardımın için :)

Leslie yürüyüş olduğu için ara vermek gerekmiyor diye düşünüyorum. Nivea da yaptıran bayan her gün bu haraketleri yaparsanız yağları yakarsınız diyor demek ki onda da böyle bir kural yok. Ama bir yerde okudum 1 gün ara vermek iyiymiş. Vücut dinlenirken şekillenirmiş. Rica ederim önemli değil bende başlayacağım Leslie ye tekrar..

bir gün leslie (en az 3 mil) bir günde nivea yaparsan bence iyi olur :) 3 gün leslie 3 gün nivea şeklinde 1 günüde dinlenme günü yapabilirsin. 1 mil bana çok az geliyor daha ısınırken bitmiş gibi oluyor

X