Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi cnm baya incelmissin siyah giymissin ama baya belli oluor peki bu surec icerisinde kiloda verdinmi:81::81::81:
süprizzzzzz !!! işte ben..
call öncesi..
Eki Görüntüle 174253
12 call sonrası yani 12 gün sonrası..
Eki Görüntüle 174244 Eki Görüntüle 174252
bence belim incelmiş sizce??
süpersin canım ne demek işe yaramış mı harika olmuş! ben de az önce başladım yaptım, kızlar elim ayağım titriyor ya.biraz ağır geldi galiba.bu normal mi?ama devam edeceğim.yaparken karın kaslarım resmen yandı.psikolojik mi nedir bacaklarımı sımsıkı hissediyorum!!artık 10 saatten sonrasını düşünemiyorum yani!neyse başladım bende ekleyim kendimi.çiçeği burnunda callenetics imi!
1/21
ya bende istiyorum videolarıııı... nereden bulucam ki off.. özeldende mesaj atabilirsiniz...
arkadaşlar Allah aşkına yardım edin nerden indiricez bu videoları???
kızlar nerde bu egzersizler sayfada yok eklenmemiş görsel paylasım olduğu için keşke konu sahibi ekleseydi ben bulamadım bu egzersizleri:26:
hayır vermedim belki 200-300 gr falan.. ama kıyafetin de rolü var.belim inceldi hissediyorum pantolonlar hafif bol geliyor ama kilo vermedim..
benim de aynen öyle oldu ilk günler.artık karnım yanmıyor ama bel çalışırken tam 90 derece yana eiğiliyorum.pelvisde de hani kıvırıyoruz ya 10 sağa 10 sola bacaklarım tirtir titriyor.bitsin diye dua ediyorum ama ağır ağır yağıyorum.zaten verdiğim paylaştığım bilgilere dikkat edin.karın kasları hep yanmalı.
link vermek yasak ama callanetics videosu diye yazın google da sayfanın en sonundaki sz kulübüne girin.oradan indirin lütfen..
Konuyu biraz başlardan biraz sonlardan okudum.Anladıgım ve gördüğüm kadarıyla bu hareketler zayıflatmıyo sıkılastırıyor.Tabı onada ıhtıyacı var vucudun.12 gundekı etkısını gorunce hemen gaza geldım zaten.Ben leslıe yapıyorum normalde 3 mıl bunuda eklıcem arkasına.Leslie ile zayıflıycam callanectıcs ile sıkılaşıcam.Planlarım bu doğrultuda.
Fakat deneyimli arkadaşlara bi sorum var.Kilomun fazla olması ve vucudumun sanırım ham olması nedenıyle hareketlerı yaparken zorlanacagımı dusunuyorum.Mesela surdan ornek vereyım.5 tibet hareketi veya gobek erıtme egzersızlerı yada mekık gıbı hareketlerı yapamıyorum.Sizce bu egzersızlerı yapabılecekmıyım????
benim de aynen öyle oldu ilk günler.artık karnım yanmıyor ama bel çalışırken tam 90 derece yana eiğiliyorum.pelvisde de hani kıvırıyoruz ya 10 sağa 10 sola bacaklarım tirtir titriyor.bitsin diye dua ediyorum ama ağır ağır yağıyorum.zaten verdiğim paylaştığım bilgilere dikkat edin.karın kasları hep yanmalı.
link vermek yasak ama callanetics videosu diye yazın google da sayfanın en sonundaki sz kulübüne girin.oradan indirin lütfen..
süprizzzzzz !!! işte ben..
call öncesi..
Eki Görüntüle 174253
12 call sonrası yani 12 gün sonrası..
Eki Görüntüle 174244 Eki Görüntüle 174252
bence belim incelmiş sizce??