Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşşallah kızlar azimle devam ediyorsunuz tebrikler, kaç cm eksildi onuda yazında okuyanlara motivasyon olsun, yapmak isteyipde tembellik edenler de çatlasın:)))
oldukca zayfım ama ust bacaklarım genetik sebeplerle kalın vucuduma oranla callanetics in faydasını görürmüyüm acaba?
oldukca zayfım ama ust bacaklarım genetik sebeplerle kalın vucuduma oranla callanetics in faydasını görürmüyüm acaba?
maşşallah kızlar azimle devam ediyorsunuz tebrikler, kaç cm eksildi onuda yazında okuyanlara motivasyon olsun, yapmak isteyipde tembellik edenler de çatlasın:)))
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bende videoyu indirdim simdi bu video 1 saatlik video bunu hergun yapiyorsunuz degilmi hep ayni hareketlerle ?? ve 21 gun boyunca .. ??
bide super versiyonnu varmis onu nerden bulcam bilmyrm yardimci olursaniz memnun olrum ozel msj gonderemiyorm henz..
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bende videoyu indirdim simdi bu video 1 saatlik video bunu hergun yapiyorsunuz degilmi hep ayni hareketlerle ?? ve 21 gun boyunca .. ??
bide super versiyonnu varmis onu nerden bulcam bilmyrm yardimci olursaniz memnun olrum ozel msj gonderemiyorm henz..
Ya ben de başlayacağım da gerçekten etkili mi,daha çok bacaklarım kalçam falan incelsin istiyorum. yapanlar,etkisini görenler? :)
evet görürsün bendede aynı sorun vardı pantolonun bacakları kalçasından daha sıkı olurdu genelde ama şimdi kalmadı.
çok teşekkür ederim hemen başlıcam yapmaya birde 21 günden sonra ara filan veriyormusunuz?
6 gün yapıp 1 gün mola verilmesi tavsiye ediliyor. videoda ve kitapda 19 günden sonra herkes tarafından farkedilen ciddi değişiklikler olacağını söylüyor. 21 rakamı videoyu ilk yayınlayan arkadaşın bir işi 21 defa tekrarlarsan alışkanlık haline gelir 21 gün yapıp deneyelim demesi üzerine çıkmış dilden dile dolaşmış birşey, kural falan değil yani. ayrıca 21 gün yap sonra bırak hayat boyu ince kal gibi bir yanılgıya kapılmayın lütfen her egzersiz gibi devamlılık olmalı istediğin inceliğe gelince günde 15 dk yapılacak bir program da var, yoksa eski hale gelirsin ama 2 günde geri dönülmez tabii. 21gün. yapıp bırakan bir arkadaş "bıraktıktan 3 ay sonra tekrar eski halime geldim ama kiloda aldım hiç dikkat etmedim" demişti.
spor ömür boyu fit kalmak, sağlıklı olmak, güzel yaşlanmak için şart. 30 yaşımda başladım spora ama son 1 sene de çok şey değiştirdi hayatımda. bence hangi sporu yaparsanız yapın sadece kilo vermek incelmek için geçici çözüm olarak görmeyin, yaşamın bir parçası haline getirin, ben kendi adıma bunu yapmaya çalışıyorum umarım başarırım.