Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık yapan yokmu bunu acaba? tebrübeli arkadaşlara bi şey sormak istiyorum şuan 62 kiloyum ve nivea body ile spor yapıyorum onunla 3-4 kilo verdikten sonra bu sporu yaparak 55 e inmeyi düşünüyorum...sadece callanetics yapmak yeterli olmuyo değil mi? nivea ile birlikte yaparsam da ağır mı olur?sizler nasıl yaptınız acaba?
Ben artık yapamıyorum canım tekrar başlıcam bi türlü anlamadım fayda ediyormu etmiyormu senin nasıl gidioöncelikle cvp verdiğin için tşk ederim:)) nivea şimdi yapıyorum call ile birliktede leslie yapiim barii dediğin gibi ama bi kaç hafta sonra bu arada gelişmeleri bildirirsen sevinirim opuyorumnanaktan
kızlar callaneticsi için bi video linkide ben alabilirmiyim lütfen(
arkadaslar ozelden video linklerini verebilir misiniz lutfen? bulamiyorum bir turlu:gitme:
Ben artık yapamıyorum canım tekrar başlıcam bi türlü anlamadım fayda ediyormu etmiyormu senin nasıl gidio
başlasam devam edemicektim çünkü perşembe günü kayınvalidemler gelcekler sözlümün yemin töreni için 4-5 gün ara vermek zorunda kalcaktım başlamadım bende(canım bir de ben 60 ın altına inmeyi bekliyorum son kilolarıma saklıyorum bu egzersizi a.s.
Merhaba Kızlar;
Link leri özelden banada iletebilir misiniz ?
kolay gelsin ...