- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
güzellik zor zanaat diyosun
aslında çikolata ve kahveyi pek tüketmiyorum,sebze de seviyorum ama ekmek ve şeker malesef.çayda denemek lazım,bazı girişimlerim başarısız olunca yıldım ama bakalım.çok zor bişey değil sonuçta:))
az önce fotoğraflarımı çektim başlamadan önce çektiklerimle karşılaştırdım o da negöbek ve sırtım dümdüz ve çok daha dik duruyorum bacaklar ve kalçada da biraz incelme var ama çok bariz değil bu konudan bahsedilmişti sanırım ondan yani incelme yukarıdan başlıyo peki alt taraf ne zaman başlar tam anlamıyla incelmeye acaba? çünkü resmen armut vücutlu oldum
az önce fotoğraflarımı çektim başlamadan önce çektiklerimle karşılaştırdım o da negöbek ve sırtım dümdüz ve çok daha dik duruyorum bacaklar ve kalçada da biraz incelme var ama çok bariz değil bu konudan bahsedilmişti sanırım ondan yani incelme yukarıdan başlıyo peki alt taraf ne zaman başlar tam anlamıyla incelmeye acaba? çünkü resmen armut vücutlu oldum
Eki Görüntüle 383739 Eki Görüntüle 383740 işte bunlar da fotoğraflarım :) bence 14 saat için harika sonuç
Eki Görüntüle 383739 Eki Görüntüle 383740 işte bunlar da fotoğraflarım :) bence 14 saat için harika sonuç
Süpperrrr :))) maşallah diyelim de nazar değmesin :))) devam et bak neler olacak :))
Görünce fena heveslendim, bugün çok yorgunum diye yapmamayı düşünüyordum ama senin verdiğin şevkle kesin yaparım :)))
Callanetics mucizesine kanıt! :) Maaşallah!
bu egzersizlere nasıl ulaşabilirim...
google a "callanetics 10 günde 10 yaş gençleşin" yazarsan indirme linklerinin bulunduğu sayfalar çıkar hatta sanırım ilk çıkan sayfadan indirebilirsin :)
arkadaşlar bu eller yanda bir bacak havada mekiğe benzer bi hareket var. onu yaparken boynum çok acıyor. vücudunuzu nasıl ayarlıyorsunuz? bi de pelviksler zormuş yaaa
Boynunu ve omuzlarını rahat bırakarak yapmayı dene, zorlama... Yeni başladıysan yapmaya ilk bir kaç seferde herkes yükleniyor o bölgeye, sonradan kasmamayı öğreniyorsun.. :)
aslında evet yeni başladım. 2. gündeyim. her hareketi yaparken zorlanıyorum. o saniyeler geçmiyor. ama boynum en fecisi:) korktum açıkçası. omuzlarımı bıraksam boynuma daha çok yükleniyorum gibi geldi. bilemedim bi türlü.
pelvis hareketlerini yapmadan yapsam nasıl olur acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?