- 26 Ocak 2011
- 170
- 1
kitapdan anladığım kadarıyla kendisi öğrencilerini zaten onlar farkına varmadan süpere geçiriyormuş. bir süre sonra klasik video fazla zorlamıyor, vücudun zaten daha ileri seviyesini yapmak istiyor. en azından bende öyle oluyor, mesela bir süre sonra karın-kalça hareketi tatmin etmiyor, 150-200 yaptığım zamanlar oluyor, canım daha fazlasını istiyor, aşermek gibi:))
birde sondaki sandalye sıkma hareketini yaparkende mesela farkına varmadan bacaklarımı yerden 10cm yukardan tutmaya başlamıştım çünkü öyle sıkarken daha çok yanıyordum, sonra baktım süperde de o hareketin üst versiyonu olarak yerden bir karış yukardan tutun diyor ve yukardan tuttukça daha derin hissediliyor kaslar. burdan yola çıkarak vücut hazır olunca üst seviyeye geçmek gerekiyor diye düşünüyorum...
düşününce evet o da doğru,şimdi bile harekete biraz alışınca daha iyisini yapmak istiyorum.önce klasiği bi hallet de ondan sonra sor bunları dimi:)bu aceleci halim olmasa şimdiye süpere de geçerdim ama işte bi başla bi bırak böyle oldu teşekkürler canım forumu sahiplenip herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun,istikrarlı olmasam da burası gayet motive edici:))