Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım!! Ay ama olmaz ki ya zaten büyük benim göğüslerim daha da büyümesin küçülsün toparlansın hatta :S
cm olarak büyüme var mı?
toparlanıp dikleşmiş olmasın hani göbek falan gidince daha ortaya çıkmıştır, ağlarım ama büyütüyorsa :18:
beni de leslie bunaltıyor işte kişiden kişiye ne kadar fark ediyor
peki kilo verebildin mi leslie ile?
egsersizi nerden indiricem? biri yardımcı olsun ama.. özelden link werebilir misniz
ya kızlar bişi sorcam internette ıkan linkte tek bi video var 10 yaş genç gör. vs diye tek o linki ve türkçesini indrp 21 gün bu egzersizlermi yapıyoruz başka varmı yoksa
link yollamak yasak diye biliyorum yollayanlarda var yöneticilere sordum cevap gelmedi o nedenle link yollayamıyorum.
googleda
callanetics 10 years younger in 10 hours indir türkçe dublaj
yazıp aratırsanız çıkıyor
dün ındırdım kıtabıyla berber tr dublajlı olarak 1 saatlık bır vıdeo
akşam izlemiştim çok kolay görünüyordu hareketler ben de kalktım sabah hemen yapmaya başladım her ne kadar kolay görünse de bazı hareketlerde zorlandım bu da aşırı kilolu olduğum için çok normal
yalnız bittikten sonra dizlerim feci titriyordu buna rağmen bütün bedenim inanılmaz rahatlamıştı bu gün herzamankinden daha enerjiğim bayıldım açıkcası ve düzenli olarak yapmayı düşünüyorum
ölçülerimi aldım bakalım ne kadar incelme sağlıycam
yalnız ben yanı sıra kosubandında 30dk yürüyorum ve dukan diyetı uyguluyorum 110 kiloydum diyetle 5 kilo verdim yaklaşık 20günde daha da hızlanmam lazım kilo vermede