- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
başlıyorum bırakıyorum,bir ara çok faydasını gördüm aynanın karşısından alamadım kendimi ama sonra da sıkılıyorum.sadece şikayetçi olduğumuz bölgenin hareketini yapsak olmaz mı.ya da azmedip yapayım da bu form koruma hareketlerini ne diye aratıyoruz googledan,istediğim ölçüye ulaşınca da 1 saat yapmak zor geliyo,vakit olmuyo daha doğusu.
koruma programı kitapda var, 15 dk sürdüğünü söylüyor, videoya da bir saat dediğine göre herhalde biz bunu 10 dk da bitiririz. hareketler hatırladığım kadarıyla, normal hareketlerin bazılarını çıkarmış kalanlarında sayısını azaltmış şekilde diyebilirim. videosu yok sanırım hiç rastlamadım. kitapda nette vardır, ben geçen sene türkçe videoyla birlikte indirmiştim.
sadece şikayetçi olduğun yerlerin hareketi derken?? sadece karın, sadece kalça ve sadece bacak inceltmek isteyenler için 3 ayrı videosu daha var, 20-25dklık. karın ve kalça nette var ama bacak videosunu bulamadım. quick callanetics stomach ve quick callanetics hip&behind isimleri ile aratırsan bulursun sanırım...
Son düzenleme: