inci ağrı sancı yok mu yahu? Ya da ilk başta olmuş muydu :26:
9/21 bitti
Kızlar cevap verememişim
nasıl desem şimdi bilmiyorum google dan super callanetics diye arayın ama google ın video kısmından arayın
hani başı daily diye başlayan bi paylaşım sitesi var
yeterince ipucu vermişimdir umarım sitenin tam adını yazamıyorum, yasaktır falan nolur nolmaz
bu arada bugun çoğu kişi gittikçe eriyorsun, resmen kalmamışsın dediler hahahahhaha
siyah inci tekrardan merhabalar vede teşekkürler :)) link açıldı ancak,, 1 haftadan 700 güne kadar farklı seçimler var hangisi indirelecek ,, bu şekilde olmıyacak sanırım beni eklersenkonuşalım kubraatm@hotmail.com
hahahha alemsin kuş :) Ebru Şallı dan neyimiz eksik, gayet güzel fazlalıklarımız var :)
Callan teyze boynununuzu omuzlarınızı serbers bırakın diyodu ama benim bütün vücudum tir tir titrediği için pek konsantre olamadım..Pert oldum yeminle Ama bırakmıycam bi kaç saate alışırım kesin.
Bu arada süper kısmını eşime devrettim. onu da cok aradık ama bulamadık. İngilizcesini de bulsam o çevirir bizim için.
oh erkenden bitrmişssin cnaım ben dışarı çıkıcam o yüzden akşaa kaldı artık9/21 bitti
hıc yapmayanlar normal yapın denıyor ya o yuzden sordum normalle superı nasıl ayırt edecem zaten ing..hiçbişey anlamıyorum....:/:78:
kızlar call kilo kaybettirmiyo değil mi,çok uzun süre yapıp incecik olanlar var o kadar kilo nereye saklanıyo bu durumda
haklısın valla canım fazlalığımız bile var ebrudan başlarda benim de her yerim titriyordu ama şimdi titreme yok sadee pelvis döngüsünü 10 değil de 5 yapıyorum ben dayanamıyorum valla bir de mekik hareketlerinde belli bir yerden sonra dinlenmeden yapamıyorum.inş öyle bir yardım yapar eşin vallaa
oh erkenden bitrmişssin cnaım ben dışarı çıkıcam o yüzden akşaa kaldı artık
canım normali 55 dk süperi ne kadar hiç biliyorum ama süperin hareketleri daha kapsamlı ve daha yorucu
oh erkenden bitrmişssin cnaım ben dışarı çıkıcam o yüzden akşaa kaldı artık
süper- klasik videosunun ayrımı için; klasik başlangıcında callanetics yazıyor ve kalabalık bir sınıfla yapılıyor. süperin başlangıcında süper callanetics yazıyor ve tek yada 3 kişilik bir grupla yapıyor hareketleri... evolotion zaten daha yeni, görüntü kalitesi falanda daha iyi 4 kişi yapıyor hareketleri aynı videoda 3 farklı seviyede gösteriyorlar. evolotionu çeviren olsa oda çok makbule geçecek.
güzelim o dediğini evolotion nerden indiricez ben çeviriyi yaptırıcam ama şu videoları bir türlü bulamıyorum kimsede söylemiyor!!!!!!!!
Süperi bi siteede buldum,yüklemeeye başladım bakalım sorunsuzsa veririm sizede linki
yaa çok iyimiş inşallah sorunsuz inerde çok makbule geçer valla.bende 6. günü bitirdim callaneticste winsorda yapıyorum.bugün ölçüm yaptım bazı yerlerde 1 bazı yerlerde yarım cm lik incelmeler olmuş inşallah aynı şekilde devam eder...
güzelim o dediğini evolotion nerden indiricez ben çeviriyi yaptırıcam ama şu videoları bir türlü bulamıyorum kimsede söylemiyor!!!!!!!!
buldum callanetics evolution için;
Callanetics Evolution avi (DVDRip) Bedava İndir Download sözcükleriyle aratırsanız ilk çıkan sitedeki link sağlam görünüyor.
süper call için de
39427-super_callanetics_callan_pinckney
diye aratırsanız ilk çıkan sitede var...
İnmede bi problem yok gibi şimdilik ama içinden çıkacak şeyde problem olmaz inşallah :) evolution u da buldum,oda inecek bakalım..
Ben hiç ölçü almadım.21 e tamamlama konusunda şüpheliyimama fark olursa bu kıyafetlerimden de anlaşılır zaten
süper cal için o site üyelik gibi birşey istiyor anlamadım sen indirdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?