Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off ya dün kadir gecesi diye iftardan sonra ibadet ettim call yapamadım bugunde kayınwaldemlere gidicez of ya başa mı döncem yaa buarada belimi ölçtüm 70 olmuş 72 idi 2 cm incelmişim akşam erken gelirsem yapıcam 48 saat i aşmadan yapmam lazım:18::18::18::97:
bu 48 saat olayı bildiğin psikolojik işkenceee=) uzun süre devam ettim callaneticse ve çok da faydasını gördüm, yaptığım süre boyunca bi kez bile 48 saati geçirmedim ama artık hasta ölü diri fark etmez zorla da olsa kalkıp yapıyodum emeklerim boişuna gitmesin diye =) bıraktım da kurtuldum ohh be =)) şaka bi yana, artık sıkılmaya başlamıştım aynı hareketlerden ve zorlanmadan yapmaya başlayınca sanki artık faydası yokmuş gibi geldi ( ne zamandır incelme de yoktu zaten belli bi yerden sora duruyo mu acaba ?) şimdi pop pilates videolarına sardım sanki yeni yeni kaslarımı çalıştırıyormuşum gibi. çok şi,kayet ettiğim bölgeler şekle girmeye başladı bile, şimdilik memnunum bu değişiklikten. belli bi süreden sonra callaneticse döneblrm tabi tekrardan, yeni başlayacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim 5 cm falan inceldim leslie+ callaneticsle.. belki daha da fazla ..
nerden indireceğiz diye soran arkadaşlar lütfen bu konuda araştırın orda yazıyo zaten nerden indirebiliceğiniz google yazsanız bile çıkıyo:)
kızlarr bısey sorucam bu callanetics üst bacaklarımın iç taraflarını inceltirmi sıkılastırırmı oralarda sorunum war da ?? :44:
Birkaç video izledim nasıl yapıldığına dair fikir edinmek için ama çok yavaş geldi bana ya :44: birkaç gündür zumba cardioya başlamıştım herhalde onun coşkusu yanında bu çok sönük geldi