Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.hemenbaşlamanı tavsiye ediyorum.callanetics en çok kalça basen bacak bölgesinde etkili.
Şimdi sizleri heveslendirecek bir paylaşımım olcak kızlar :))
İlk gün ki ölçülerim ve 6.günki ölçülerim ve kilom...
1.gün 6.gün
Kilom (aç karnına) 56.8 - 55.4
göğüs ölçüm 89.5 - 87,5 (bu üzdü beni )
bel ölçüm 72 - 69,5
kalça ölçüm 98,5 - 95
simit bölgem 87,5 - 86
üst bacak 57,5 - 55,5
Göğüslerim hariç gerisi mutlu etti beni :)))
Tebrik ederim. şu call muhteşem ya, tek geçerim.
bende 2 hafta yapmıştım.simitlerden 10 cm gitmişti.
dün karın hareketlerini yaptım sırf. misafirlerim var onlar gidince tamamen başlıcam.kafaya koydum.
brunettee canım bana kalırsa göğüslerden ziyade sırt kısmı inceldiği için göğüs ölçün gittikçe küçülüyor gibi görünür. ha şöyle bir durum da var göğüslerde yağ içerdiğinden onlar da sıkılaşıp, toparlanır. üzülmek yok tam gaz devam.destekçinizim
bende başlamıştım 3 gün yaptım sonra üşendim.kimse cevap vermicek sanırım.ben veriyim dedim.evet benimde öyle oluyo ordakiler gibi tam düz olmuyodu bacagım.zaten kadın diyodu ya durmadan herkesin esneklik yetisi farklıdır diye
bugun 2/21 oldu kollarım da ağrı wardı. bişey sorucam ama kımse şuan yapmıyo galiba ama yine de sormak istiyorum bu bacak hareketlerinde bacakları açarken we uzanırken zorlanan warmı yani hem bacağı katlamadan ayak bileğe kadar uzanan war mı, ben zorlanıyorum o yüzden tam yapamıyorum o kısmı bacağım hafif katlanıo we uzanabildiğim kadar uzanıyorum
Çok teşekkür ederim.Kesinlikle işe yarayan bir egzersiz...İlk günler kas ağrısı yapıyor ama sonra ağrı filan olmuyor.Ben çıtçıtlı atlet tarzında korse giyerek yapıyorum egzersizleri.Son egzersizim de belime termal kemer sarıp onun üzerine korsemi giydim.Acayip terlemiştim.Öyle daha çok işe yarayacağını düşünüyorum.Tek problemim IBS Hastalığı.çok zayıflasam da dümdüz karına sahip olamıyorum.Keşke bu konuda da işeyarayan bir yöntem olsa ((
bu tür karın egzersizleri içeren sporlar sindirim sistemi sıkıntılarına da iyi geliyor, özellikle yoga ve ibs konusunda nette 2-3 yazı okuduğumu hatırlıyorum. bende de sürekli bir şişkinlik sorunu vardı, pilates yada call yaptığım sürece olmuyor bırakınca hemen geri göbek davul oluyor..
bence de başlarda işkence gibi geliyor ama insan kendini çok zinde hissediyor ve genel olarak herkeste etki ediyor. başlayıp devam etmek maharet....