Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
call ilk başlarda zor geliyor ama yapmayınca vicdanı sızlıyor insanın yaptıklarım boşa gitmesin diye bir gayret kalkıp yapıyorsun.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu call egzersiz videolarını nerden bulabiliriz.bütün sayfaları okudum daha önce verilen linklerde artık çalışmıyor.Malum rapidshair artık çalışmıyor. bana yardımcı olabilirseniz en azından dvd veya vcd satın alabileceğimiz bir adres yada elinde olan varsa bana mesaj atabilir mi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Call. de çok iyi ilerliyordum, tatile çıktık devam ettim iki gün, 8/21 olmuştu ne iyi derken, yüzerken boynumu incitince ara vermek zorunda kaldım, biliyorsunuz ki bir gün ara veriliyor, bu durumda sıfırdan başlamak gerek. Gene başlayacağım, ama size şunu söyleyim tatilde bolca abur cubur yememe rağmen kilo almadım, aynı kiloda kaldım. Ve bacaklar ve kollar inceldi. Ölçmedim hiç, ama benim de giysilerden anlaşılıyor. Sakın bırakmayın ne olursa olsun, ağrıdan geberseniz de yapın, bence yaparken ağrının sebebi de kendimizi kasmaktan kaynaklanıyor. Herkese motivasyonlar diliyorum bu yolda, bunu ömür boyu yapsam sıkılmam. Kendimize geçici değil, kalıcı alışkanlıklar kazandırmamız gerek, bu callan. tam böyle birşey bence. Devam...
Aman tanrım!
Bacaklar inceliyor mu 8 saatte
Neden ben hala başlamadım ya of
Bir kez 20 dakika kadar yaptım sonra bıraktım bölünce yapmak gelmedi içimden, ertesi gün kollarım ağrıyordu. Tamamını yapsam bilmiyorum ertesi gün nasıl olurdum.
hepsini yapmak özellikle yeni başlayanlar için oldukça zor ben 1 senedir düzenli pilates, step-aerobik ve yüzme yaptığım halde calla başladığımda ilk gün zorlanmıştım ve ertesi gün hamlık ağrılarım olmuştu.. hiç öncesi olmayanlar için, hareketlere acemilikde olunca gerçekten çok zor. ilk gün hareketleri yarım hatta gerekirse çeyrek sayıda yapmanızı tavsiye ederim 100 yerine 50 yada 20-25 gibi 3-4 günde 100 yapar hale gelirsiniz. 3. günden itibarende kaslarınızdaki hamlama ağrıları kaybolur...