6 ay önce ilk başladığımda 10. günde her yerden 2-3cm incelmem olmuştu, kız kardeşim sayıları hep eksik yaptığı halde onda 3-4cm incelme olmuştu sanırım ben zaten spor yaptığım ve sıkı olduğum için onun kadar fazla sıkılaşmam olmamıştı. sonrasında çeşitli sebeplerle aralıklarla devam ettim yapmaya haftada 1-3 gün call 2-3 gün pilates 2-3 gün yüzme şeklinde tamamen keyfime göre spor yaptım 2 ay kadar önce call ve pilatese ara vermek zorunda kaldım bıraktığımda toplamda kalça ve göbekte 4cm, belde 6cm incelmem vardı, kalçe hizam çok yükselmiş, resmen taş olmuştu ve kiloma göre çok ince ve fit görünüyordum eskiden bu kilodayken giydiğimden 1 beden daha küçük giyebiliyordum. ayrıca calldanmı pilatesten mi bilmem bacaklarımdaki korkunç selülitlerden eser kalmadı, sadece popomun alt kısmında çok az vardı.
2 ay ara verdikten sonra tatilden döndüğümde kilom aynı olduğu halde pantolonumun üzerine minik bir göbek katı düşüverdi, üstelik insanlar kilo aldığımı söylüyordu, hemen ölçü aldım sadece 1cm arttığım halde kendimi daha fazla ve hantal hissediyordum, kalçam gevşemişti ve karnımda belirgin şişkinlik vardı tekrar calla başladım bugün 7/21 i yaptım cm olarak 7 günde sadece göbekten 2cm incelme var gerisi aynı ama duruşum değişti hemen, kalçam yine yükselişe geçti, karnımda ve kalçamda serleşme hissediliyor, kendimi de çok iyi hissediyorum.