bugün 20.yi yaptım +olarakta 2 gündür 1 saat plates yapıyorum
Çok teşekkür ederim bilgiler için.... sanıyorum zorluyorum bacağımı...bir de bende varis var...o da etken olmuş olabilir...ayrıca bu arada sabahları slim in 6 birinci bölümünü yapıyorum sonra da tibetin 5 hareketini..belki tüm bunları beraber yapmam da sebep olmuş olabilir.... zamanla geçeceğini umuyorum...tekrar sağol....
Merhaba.... güzel bir programa benziyor.... aksatmadan uygularsanız işe yarar...Callanetics başlıbaşına işe yarayan bir egzersiz..benim 21 güne ulaşmama 4 gün kaldı.... epey bir şekil aldı diyebilirim vucudum.... ölçüleri bitince yazacağım... size kolay gelsin ve başarılar ....
Merhabalar, teşekkür ederim. Bu sabah 2. cal'ı yaptım. Üzerimde güzel bir yorgunluk var. Arkadaşım ben bazı hareketlerin sayısını tamamlayamıyorum. Sonlara doğru yere dizlerimiz üzerine oturup pelvikle yaptığımız harekette çok zorlanıyorum ayrıca her türlü esnemeyi tam yapamıyorum. Daha yeni olduğum için olabilirmi, sen tecrübelisin başlarken nasıldın, teşekkürler ve kolay gelsin.Merhaba.... güzel bir programa benziyor.... aksatmadan uygularsanız işe yarar...Callanetics başlıbaşına işe yarayan bir egzersiz..benim 21 güne ulaşmama 4 gün kaldı.... epey bir şekil aldı diyebilirim vucudum.... ölçüleri bitince yazacağım... size kolay gelsin ve başarılar ....
Merhabalar, teşekkür ederim. Bu sabah 2. cal'ı yaptım. Üzerimde güzel bir yorgunluk var. Arkadaşım ben bazı hareketlerin sayısını tamamlayamıyorum. Sonlara doğru yere dizlerimiz üzerine oturup pelvikle yaptığımız harekette çok zorlanıyorum ayrıca her türlü esnemeyi tam yapamıyorum. Daha yeni olduğum için olabilirmi, sen tecrübelisin başlarken nasıldın, teşekkürler ve kolay gelsin.
cumartesi call bitiyo ama sanki bende hiçbir şey olmadı gibi
emin misin? ölçü almadın mı cnm??
kızlarrr...bi sorum olacak ..1buçuk aydır bel ağrısı çekiyordum ve geçen hafta doktora gittim..sonuçları bugün aldım..bel fıtığı çıktım call etkisi olur mu ki off moralim çokda bozuk yahu...
21 tamamladım ama sadece bel kısmından 1 cm gitmiş bana kalça basen lazım daha da call a gelmem bu 2. turumdu(((((
soruyu anlamadım, call yapıyordunda fıtık mı oldun, yoksa fıtık oldum call yapayımmı diye mi soruyorsun?
canım fıtık çıktı call yapsam bi zararı olur mu diye soruyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?