- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
dinlenmeyi iple çekiyomuş yok ciciiim bugünde yaptıgını yaz buraya yarın kontrol ediceeem kaytarmak yok
Harikasın vallahi. Çok süper motive ediyorsun. Ben de seni kaldırırım kaytarırsan
bende 4. haftaya girdim.. geçen hafta 6 gün yapıp bi gün dinlendim sonunda
bu haftada 2 gündür eksizsiz gidiyorum ama çok sıkıldım ben yav eziyet gibi geliyo spor yapmak zayıflamakta istiyorum bi yandan diyete başladım lesliylede yürüyorum ama çok sıkılıyorum
bana da çok sıkıcı geliyor. iyi ki arkadaşlarımızın yorumları var..
bu durumda 21 olmuştur? ölçüler nasıl?
eziyet olarak görürsen eziyet gelir tabii, senin bir amacın var bu yaptıkların da seni amacına götürecek araçlar, yorucumu sıkıcımı diye düşünme, bu konuyu değerlendirmeye bile alma, kafanda hep 1 saat bile sürmeyen mucize bişeyle, saatlerce çalışarak yapamayacağımı yapıyorum düşüncesi olsun ozaman zaman daha hızlı geçer gider... biriyle sohbet ederken 1 saat 5 dk gibi gelir ama duvara bakıp otursan 5 dk 5 saat gibi gelir, aklından ne geçtiği önemli... artık hareketleri iyice öğrenmişsindir videoyu eskisi gibi dikkatli takip etmene gerek yoktur, tv, müzik gibi şeylerle renklendirebilirsin o 1 saati.. yada giyeceğin güzel kıyafetleri, sana dönecek bakışları hayal et bak o süre nasıl hızlı geçecek:))
teşekkürler
bunda bir terslik var işte... spor ile kaslarına ve beynine daha fazla oksijen gider, buda kendini daha zinde hissetmeni sağlar üstelik beyin çikolata yemişsin gibi mutluluk hormonu salgılar bu durumda da uyku falan gelmesi beklenmez pek.. ama eğer esnemelerden sonra hiç kalkasım gelmiyor çoook rahatlıyorum falan diyorsanız o ok. sanırım hepimizde vardır bu.
birde zorlandıkça nefesinizi mi tutuyorsunuz acaba? ozamanda oksijensizlikten uyuma isteği hatta kas krampları falan oluyor.
ben de niye spor yaparken sırıtıyorum diyordum kendime..
ya kızlar ben bu pelvis kaldırmayı yapamadım. diğerlerini iyi kötü yaptım. karın egzersizlerini 100 e tamaladıım. bacak ve basenler 80 falan . gün geçtikçe onlarda 100 olur inşallah da bu pelvis için topukların üzerine oturuyorum. sağ tarafa kaydırıyorum misal baseni pelvisi kaldırırken bi bakıyorum hooop dizlerin üstüne duruyorum. amaç dizlerin üzerinde tam durmadan pelvisi kaldırmak demi. ben yapamıyorum işte. ilk başlarda yapamayıp sonra yapabilen var mı?
ben de pelvis hareketleri özürlüsüyüm.
Başka sitelerde baktım '' quick callanetics legs '' diye geçiyormuş 20 25 dk'lık bi videoymuş sanırım türkçe dublaj degil ama olsun hareketleri görsek yeter yada ingilizcesi iyi olan biri yardımcı olabilir belki.. ben netten baktım ama videonun linki hep yabancı sitelerde var anlayamadığım için indirilip indirilemiyeceğini yada nasıl indirileceğini bulamadıııım :26::26::26: İnş buluruz çok yardımcı olur hazır kafaya koymuşken hergün yapıyoken bacaklarımızıda ciddi anlamda şekle sokabiliriz
bulduğunda özelden bana da lik at..
evet canım ben daha once bir sitede bu hareketleri yaparak incelenlerin yorumarını okumustum sıkılasma olarak cok ii bir egzersiz oldugundan bahsetmişlerdi fakat 100 de 90 nın şikateyi popo ve gogus kısmının yuvarlak hatlarını kaybetip duz bir hal alması idi yaparak inecelenlerde kalcalarının duzlesip erkeksi bir hal aldıgını ve bundan şikayet ettiklerini yazmıslardı zaten videodada bakarsanız butun kızların popoları yuvarlak formunu kaybetip duzlesmiş aynnı sekilde gogus bolgeleride ozamanda bence cirkin duruyor sıkılasıp incelelim ama yuvarlak formumuzu koruyalım
BÖYLE BİR ŞEY VAR MI GERÇEKTEN? DAHA ÖNCE YAPANLARDAN YORUM İSTİYORUM. HEMEN BIRAKIRIM EĞER ÖYLEYSEEE
canım ben ikisini de yapıyorum haftada 2-3 gün biri diğer günler biri canım ne isterse... callanetiks çok kısa sürede kalça, göbek, bel, bacak inceltmekte bire bir... platesi de özellikle sırt hareketleri ve esnemeleri için yapıyorum vücut şekillendirmekte çok iyi ama call kadar hızlı sonuç vermiyor ama daha rahatlatıcı ve keyifli buluyorum ben. callanetiks ile tanışalı 4 ay oldu, platesi 1-1,5 yıldır yapıyorum, ikisinden de vazgeçemiyorum...
Ben de ikisi arasında tereddütte kalmıştım senin gibi yapayım vbari. peki call 6 gün yap 1 gün dinlen öyle sonuc al diyor. sen araya 2-3 gün sokunca etkili oluyor mu?