Callanetics Egzersizleri

dinlenmeyi iple çekiyomuş yok ciciiim bugünde yaptıgını yaz buraya yarın kontrol ediceeem :KK4::KK4: kaytarmak yok :KK47::KK47:

Harikasın vallahi. Çok süper motive ediyorsun. Ben de seni kaldırırım kaytarırsan :KK33:

bende 4. haftaya girdim.. geçen hafta 6 gün yapıp bi gün dinlendim sonunda :KK15:
bu haftada 2 gündür eksizsiz gidiyorum ama çok sıkıldım ben yav :KK17: eziyet gibi geliyo spor yapmak zayıflamakta istiyorum bi yandan diyete başladım lesliylede yürüyorum ama çok sıkılıyorum :KK43:

bana da çok sıkıcı geliyor. iyi ki arkadaşlarımızın yorumları var..

bu durumda 21 olmuştur? ölçüler nasıl?
eziyet olarak görürsen eziyet gelir tabii, senin bir amacın var bu yaptıkların da seni amacına götürecek araçlar, yorucumu sıkıcımı diye düşünme, bu konuyu değerlendirmeye bile alma, kafanda hep 1 saat bile sürmeyen mucize bişeyle, saatlerce çalışarak yapamayacağımı yapıyorum düşüncesi olsun ozaman zaman daha hızlı geçer gider... biriyle sohbet ederken 1 saat 5 dk gibi gelir ama duvara bakıp otursan 5 dk 5 saat gibi gelir, aklından ne geçtiği önemli... artık hareketleri iyice öğrenmişsindir videoyu eskisi gibi dikkatli takip etmene gerek yoktur, tv, müzik gibi şeylerle renklendirebilirsin o 1 saati.. yada giyeceğin güzel kıyafetleri, sana dönecek bakışları hayal et bak o süre nasıl hızlı geçecek:))

teşekkürler :KK60:

bunda bir terslik var işte... spor ile kaslarına ve beynine daha fazla oksijen gider, buda kendini daha zinde hissetmeni sağlar üstelik beyin çikolata yemişsin gibi mutluluk hormonu salgılar bu durumda da uyku falan gelmesi beklenmez pek.. ama eğer esnemelerden sonra hiç kalkasım gelmiyor çoook rahatlıyorum falan diyorsanız o ok. sanırım hepimizde vardır bu.
birde zorlandıkça nefesinizi mi tutuyorsunuz acaba? ozamanda oksijensizlikten uyuma isteği hatta kas krampları falan oluyor.

ben de niye spor yaparken sırıtıyorum diyordum kendime..

ya kızlar ben bu pelvis kaldırmayı yapamadım. diğerlerini iyi kötü yaptım. karın egzersizlerini 100 e tamaladıım. bacak ve basenler 80 falan . gün geçtikçe onlarda 100 olur inşallah da bu pelvis için topukların üzerine oturuyorum. sağ tarafa kaydırıyorum misal baseni pelvisi kaldırırken bi bakıyorum hooop dizlerin üstüne duruyorum. amaç dizlerin üzerinde tam durmadan pelvisi kaldırmak demi. ben yapamıyorum işte. ilk başlarda yapamayıp sonra yapabilen var mı?

ben de pelvis hareketleri özürlüsüyüm.

Başka sitelerde baktım '' quick callanetics legs '' diye geçiyormuş 20 25 dk'lık bi videoymuş sanırım türkçe dublaj degil ama olsun hareketleri görsek yeter yada ingilizcesi iyi olan biri yardımcı olabilir belki.. ben netten baktım ama videonun linki hep yabancı sitelerde var anlayamadığım için indirilip indirilemiyeceğini yada nasıl indirileceğini bulamadıııım :26::26::26: İnş buluruz çok yardımcı olur hazır kafaya koymuşken hergün yapıyoken bacaklarımızıda ciddi anlamda şekle sokabiliriz :KK31::KK31:

bulduğunda özelden bana da lik at..

evet canım ben daha once bir sitede bu hareketleri yaparak incelenlerin yorumarını okumustum sıkılasma olarak cok ii bir egzersiz oldugundan bahsetmişlerdi fakat 100 de 90 nın şikateyi popo ve gogus kısmının yuvarlak hatlarını kaybetip duz bir hal alması idi yaparak inecelenlerde kalcalarının duzlesip erkeksi bir hal aldıgını ve bundan şikayet ettiklerini yazmıslardı zaten videodada bakarsanız butun kızların popoları yuvarlak formunu kaybetip duzlesmiş aynnı sekilde gogus bolgeleride ozamanda bence cirkin duruyor sıkılasıp incelelim ama yuvarlak formumuzu koruyalım

BÖYLE BİR ŞEY VAR MI GERÇEKTEN? DAHA ÖNCE YAPANLARDAN YORUM İSTİYORUM. HEMEN BIRAKIRIM EĞER ÖYLEYSEEE

canım ben ikisini de yapıyorum haftada 2-3 gün biri diğer günler biri canım ne isterse... callanetiks çok kısa sürede kalça, göbek, bel, bacak inceltmekte bire bir... platesi de özellikle sırt hareketleri ve esnemeleri için yapıyorum vücut şekillendirmekte çok iyi ama call kadar hızlı sonuç vermiyor ama daha rahatlatıcı ve keyifli buluyorum ben. callanetiks ile tanışalı 4 ay oldu, platesi 1-1,5 yıldır yapıyorum, ikisinden de vazgeçemiyorum...

Ben de ikisi arasında tereddütte kalmıştım senin gibi yapayım vbari. peki call 6 gün yap 1 gün dinlen öyle sonuc al diyor. sen araya 2-3 gün sokunca etkili oluyor mu?

BÖYLE BİR ŞEY VAR MI GERÇEKTEN? DAHA ÖNCE YAPANLARDAN YORUM İSTİYORUM. HEMEN BIRAKIRIM EĞER ÖYLEYSEEE

Ben de ikisi arasında tereddütte kalmıştım senin gibi yapayım vbari. peki call 6 gün yap 1 gün dinlen öyle sonuc al diyor. sen araya 2-3 gün sokunca etkili oluyor mu?

bende kalça hizası yükseldi popo küçüldü, sıkılaştı ama hala yuvarlak... bende okuduğumdan beri her aynanın önünden geçişimde bakıyorum popom duruyomu yerinde diye, kocaya soracamda iyice dalga konusu olmayayım diye tutuyorum kendimi:)))

6 gün üst üste yapamıyorum 4. gün diz ağrısı başlıyor bi incittim bi daha düzeltemedim kitapta da başlangıçta haftada 3-4 gün yapabilirsiniz diyordu, ilk 10 gün kadar sürekli yaptım sonra arada bir... bazen klasik bazen evolotion bazen cardio call yaptığımda oluyor... sürekli yapmak kadar hızlı etki etmiyor şimdi daha yavaş ama etkisiz değil kesinlikle sonuçta sende 1 ayda olacak şey bende 2 ayda olur ama yine olur...

Son düzenleme:
:KK64::KK66: neden sadece biz farkettikki bunu :) güsel olsa begensem üsenmem hemen yaparim ama inan fizikler hic hosuma gitmedi..
benımde kadınların hiç birinin fizigi hosama gitmiyor malesef sıkılasmak guzel ama hafif üçgenımsi duruyor vucudları
yok yaf call teyzem okadarda düz bi hatun değil, çok minyon zaten kısacık boy yok,
evet popo çok yok ama kendiside ufak bir şeftali yapıcaz diyor zaten. göğüs var ama omuzlar geniş olduğu için daha ufak görünüor yoksa rahat b-c cup göğüs var eski resimlerine baktım ordada bööle geniş omuzlu. bir de evolotiondaki 3 hatuna baktım onlarda poposuz göğüssüz değiller... bak şimdi içime kurt düşürdünüz gittim baktım aynaya düzleştimmi diye... calldan sonra popo hizam bayaa yükseldi ama düz değil yusyuvarlak ve taş gibi... bu yukarda duruşuna ve sertliğine bi türlü alışamadım, böyle popolara hep özenirdim ama şimdi garip geliyor, benim değil sanki:)))
canım gögusu ve poposu tabiki var ama ordaki kızların hiç birinin de popoları yuvarlak formda değil duz vekucukler suan site kapandıgıiçin sanırım adını verebilirim sende zayıfla diye bir site vardı bende callın butun videolarını oradan indirmiştim orda call yapan kişilerin yarınsından fazlasının yaparak gozlemlediği sonuc buydu tabikii bende yapıyorum ama sadece kalca hareketlerini atlıyorrum

benımde kadınların hiç birinin fizigi hosama gitmiyor malesef sıkılasmak guzel ama hafif üçgenımsi duruyor vucudları

canım gögusu ve poposu tabiki var ama ordaki kızların hiç birinin de popoları yuvarlak formda değil duz vekucukler suan site kapandıgıiçin sanırım adını verebilirim sende zayıfla diye bir site vardı bende callın butun videolarını oradan indirmiştim orda call yapan kişilerin yarınsından fazlasının yaparak gozlemlediği sonuc buydu tabikii bende yapıyorum ama sadece kalca hareketlerini atlıyorrum

hmm biliyorum o siteyi ama görmedin o tarz yorumları zaten çook sayfa var okumak mümkün değil ama bu sitedekilerin hepsini okudum hiç şikayet edene rastlamadım, o videodaki kişiler içinde yeni öğrencilerim demişti zaten. bilmemki benim de kafam karıştı.. küçük, yuvarlak, şeftali gibi mükemmel, ideal popo diye vurguluyor sürekli belki hatunun ideal popo anlayışı farklıdır nebilim onun zamanında böylesi makbuldür:)) ama callanetics evolutiondaki hatunlarınki pek düz değil birde onlara bak bakalım belki düz anlayışımız farklıdır:)) şaka bir yana, evolutiondaki hareketler klasikten daha değişik eğer böyle bir sıkıntı varsa belki zamanla farkedince call teyze bu nedenle hareketlerde değişiklikler yapmıştır...

ben daha once sende zayıfla diye bir site var ordan indirmiştim ama suan kapanmıs site tam zamanında indirmişim ben ama burdaki kızlar nerden indirdi bilmiyorum

hmm, beklediğimden az olmuş, genelde ilk haftada 1 er cm azalıyordu ama eksik yaptığın için olabilir... kitapda bu konuyla ilgili şeyler yazıyor ve hatta boyun-sırt sorunu olanlara alternatif hareketler de vardı, önce bunlarla güçlenin sonra hazır olunca 1 saatlik programı yapın diyordu... onlara da bak istersen.. doktora danıştın mı peki bu boyun konusunda, bendede boyun ve sırt problemi var ve ağırlığın iki kola eşit yayılmadığı hareketler, dumble falan yasak ve ekstra boyun sırt egzersizleri verdiler onları da yapıyorum...

ya bu kitabı netten indirebiliyo muyuzz?indirebiliyosak linkini msj atabilir misiniz banaa :kk77::kk77::kk77:
bende doğumdan sora başlamayı düşünüyorum himen..bence süper bişey bu..hemen indirdim egzersiz programını..ama kitabını da okumak isterim..

ya bu kitabı netten indirebiliyo muyuzz?indirebiliyosak linkini msj atabilir misiniz banaa :kk77::kk77::kk77:
bende doğumdan sora başlamayı düşünüyorum himen..bence süper bişey bu..hemen indirdim egzersiz programını..ama kitabını da okumak isterim..

ben kapanan sende... sitesinden indirmiştim, türkçe dublajlı video ile birlikte kitap da gelmişti, linki hatırlamıyorum ama...

Merhabalar.... ben callan da 16. günü tamamladım..ama hala bacaklarımda...üst ve alt bacak arkaları.... ve alt bacaklarımın ön tarafı sanki kemik olan yeri acıyor ,ağrıyor ve bazen kasılıyor.... çok zorlamıyorum ama neden oluyor anlayamıyorum.... tecrübeli arkadaşlar.... sizlere de böyle oldumu.... beni bilgilendirirseniz sevinirim...

Merhabalar.... ben callan da 16. günü tamamladım..ama hala bacaklarımda...üst ve alt bacak arkaları.... ve alt bacaklarımın ön tarafı sanki kemik olan yeri acıyor ,ağrıyor ve bazen kasılıyor.... çok zorlamıyorum ama neden oluyor anlayamıyorum.... tecrübeli arkadaşlar.... sizlere de böyle oldumu.... beni bilgilendirirseniz sevinirim...

bende 3. günden sonra ağrı hiç olmamıştı ama benzeri ağrılar genelde hareket çok zorladığı halde devam edersem olur mesela kramp girdiği halde harekete devam edersem yada kramp gireceğini hissedip kası hafif gevşetip inatla harekete devamedersem çok olur. bir de spor sonrası ağrılar esnemeler iyi yapılmazsa oluyor...
sendeki durum bunlardan birisine uyuyor mu?
bir de kalça egzersizleri sırasında yükü bacaklara veriyor olabilir misin? bacak kasına çok yükleniyorsan çok titriyor kasılıyor vs.. ise ağrı yapıyor...
kramp sebeplerinin hepsini bilmiyorum ama benim kramp sorunu yaşamama sebep olanlar şunlardı; kas zayıflığı, magnezyum-mineral eksikliği ve az su içmek... kas zayıflığı zamanla azaldı, magnezyum eksikliğini muz ve vitamin tableti takviyesi ile, maden suyu ile hallettim ve spor yaparken de bol su içtim ve bunu günlük içmem gereken 2lt suyu hesaplarken hiç saymadım.
umarım bunlardan birisi işine yarar...

Son düzenleme:
bende 3. günden sonra ağrı hiç olmamıştı ama benzeri ağrılar genelde hareket çok zorladığı halde devam edersem olur mesela kramp girdiği halde harekete devam edersem yada kramp gireceğini hissedip kası hafif gevşetip inatla harekete devamedersem çok olur. bir de spor sonrası ağrılar esnemeler iyi yapılmazsa oluyor...
sendeki durum bunlardan birisine uyuyor mu?
bir de kalça egzersizleri sırasında yükü bacaklara veriyor olabilir misin? bacak kasına çok yükleniyorsan çok titriyor kasılıyor vs.. ise ağrı yapıyor...
kramp sebeplerinin hepsini bilmiyorum ama benim kramp sorunu yaşamama sebep olanlar şunlardı; kas zayıflığı, magnezyum-mineral eksikliği ve az su içmek... kas zayıflığı zamanla azaldı, magnezyum eksikliğini muz ve vitamin tableti takviyesi ile, maden suyu ile hallettim ve spor yaparken de bol su içtim ve bunu günlük içmem gereken 2lt suyu hesaplarken hiç saymadım.
umarım bunlardan birisi işine yarar...

Çok teşekkür ederim bilgiler için.... sanıyorum zorluyorum bacağımı...bir de bende varis var...o da etken olmuş olabilir...ayrıca bu arada sabahları slim in 6 birinci bölümünü yapıyorum sonra da tibetin 5 hareketini..belki tüm bunları beraber yapmam da sebep olmuş olabilir.... zamanla geçeceğini umuyorum...tekrar sağol....:KK16:

Eveett bende başladım arkadaşlar. Dün sabah 1. günümü yaptım. Şu an üst bacaklarım biraz ağrıyor. Bende faydası olacağına inanıyorum. Ben çok hareketli egzersiz yapamıyorum. Cal tam bana göre. Ben bu aralar kendimide fırçalayıp sabah akşam, selülit kremi uyguluyorum. Sanki ikisi bir arada bayağı işe yarayacak gibi. Haa unutuyordum. Birde akşamları artık yemek yemiyorum. Onun yerine n.fit yiyorum. N.fit'e ilk başlayacağım akşam eve çok aç gelmiştim ve nasıl bununla doyacağım diye moralim bozulmuştu. Buna rağmen n.fit'imi yedim ve inanın o akşam canım başka birşey istemedi. Ayrıca tadıda hoşuma gitti. Aslında görüntüde pek fazlalığım yok ama son zamanlarda çok fazla yemeye başlamıştım. Özelliklede akşamları. Gidişat iyi değildi. Devamlı kendimi şiş hissediyordum ve midem rahatsızlanıyordu. Şimdi kendimi kuş gibi hissediyorum. Akşam yemeklerini azaltmak yada yapabiliyorsanız benim yapabildiğim gibi başka alternatiflerle geçiştirmek işe yarıyor. Hem önümüz yaz. Zaten sıcaklarda insan fazlada yiyemiyor. Yani şimdi tam zamanı. Şimdi özetleyeyim: Vücut fırçalanacak, selülit kremi sürülecek,cal yapılacak, akşam yemek yenilmeyecek n.fit yenilecek. Bunları bir ay kadar uygulayıp sonuçlarını burada paylaşmak istiyorum. Tabi kabul ederseniz. Sizinle paylaşmam benide motive edecek çünkü.

Eveett bende başladım arkadaşlar. Dün sabah 1. günümü yaptım. Şu an üst bacaklarım biraz ağrıyor. Bende faydası olacağına inanıyorum. Ben çok hareketli egzersiz yapamıyorum. Cal tam bana göre. Ben bu aralar kendimide fırçalayıp sabah akşam, selülit kremi uyguluyorum. Sanki ikisi bir arada bayağı işe yarayacak gibi. Haa unutuyordum. Birde akşamları artık yemek yemiyorum. Onun yerine n.fit yiyorum. N.fit'e ilk başlayacağım akşam eve çok aç gelmiştim ve nasıl bununla doyacağım diye moralim bozulmuştu. Buna rağmen n.fit'imi yedim ve inanın o akşam canım başka birşey istemedi. Ayrıca tadıda hoşuma gitti. Aslında görüntüde pek fazlalığım yok ama son zamanlarda çok fazla yemeye başlamıştım. Özelliklede akşamları. Gidişat iyi değildi. Devamlı kendimi şiş hissediyordum ve midem rahatsızlanıyordu. Şimdi kendimi kuş gibi hissediyorum. Akşam yemeklerini azaltmak yada yapabiliyorsanız benim yapabildiğim gibi başka alternatiflerle geçiştirmek işe yarıyor. Hem önümüz yaz. Zaten sıcaklarda insan fazlada yiyemiyor. Yani şimdi tam zamanı. Şimdi özetleyeyim: Vücut fırçalanacak, selülit kremi sürülecek,cal yapılacak, akşam yemek yenilmeyecek n.fit yenilecek. Bunları bir ay kadar uygulayıp sonuçlarını burada paylaşmak istiyorum. Tabi kabul ederseniz. Sizinle paylaşmam benide motive edecek çünkü.

Merhaba.... güzel bir programa benziyor.... aksatmadan uygularsanız işe yarar...Callanetics başlıbaşına işe yarayan bir egzersiz..benim 21 güne ulaşmama 4 gün kaldı.... epey bir şekil aldı diyebilirim vucudum.... ölçüleri bitince yazacağım... size kolay gelsin ve başarılar ....

X