- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
indirdim simmdik videoyuu yardim icin saolun... bu egzersizleri gunde 2 defa yapsak olur mu yani daha hizli sonuc elde edermiyiz ve 21 gunu daha kisa surede tamamlayabilirmiyiz? en azindan cabucak sonuc ve vakitten kazaniriz :) deneyen var mi ?
evet doğru indirmişsin o yaşlı teyzelerin olduğu eski video...
sen o teyzelerin yaşına aldanma hareketleri dediği gibi 1 kere yap da ondan sonra tekrar sor günde 2 defa yapayım mı diye:)))
şimdiye kadar ilk seferde bütün hareketleri eksiksiz doğru yaptım diyeni yada en az 3 gün ağrı çekmeyeni görmedim.
ben 1 senedir nerdeyse hergün orta-ileri seviyede pilates, step-aerobik ve yüzme yaptığım halde o çok güvendiğim kaslarım callan teyzeme dayanamadı:)) kısaca o hareketler göründüğü kadar kolay değil mutlaka hamlama ağrıların olacak ama sık dişini 3 günde geçer, sonrasında da günde 1 defa yapman yeterli olur, 2 defa yaparsan vücudunu aşırı zorlamış olursun...
illa daha hızlı ilerlemek istiyorsan, kilon nasıl bilmiyorum ama kilo verecek bir şey yapabilirsin, mesela en az yarım saatlik yürüyüş gibi bir cardio egzersizi yapabilirsin.
bir şekilde kilo verirsen call verdiğin 1-2 kiloyu 3-4 kilo gibi gösterir...
Son düzenleme: