Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Merhaba bayanlar :) Ben eski ama yeni üye uzun bir süre önce kaydolmuştum ama malum 12. sınıf olduğum için çok ilgilenemedim :) Bu sene 10 kilo birden aldım. 6 kıyldır 47 kiloydum pat diye alınca haliyle pantolonlara sığmamalar, çeşitli rahatsızlıklar vs. vs. yaza kilo veririm diye düşünüyordum ama malum sınavdan hemen 2 gün sonra balomuz var kilolarımın tamamı üst bacaklarıma gitti ve elbisem de mini İnternette araştırırken Callan teyzeyi gördüm tam benlik dedim bugün 3. günüm ama ben git gide kolay yapacağıma zorlanıyorum İlk gün çoğu harekette bi zorluk olmadı sadece karın hareketlerinde boynum ağrıdı o kadar. 2 gün kabir azabı gibiydi tövbe esatğfurullah bütün kaslarım ağrıyo hareket ettikçe ama ilginci yorgunluk gibi değil sadece hareket ettirdiğimde ve sadece kol ve bacak kaslarım... Bakalım ne kadar dayanabilicem.:44:

Bu uyarıyı ilk sayfaya da ekliycem.

Arkadaşlar lütfen linkler çalışmıyor,indirilmiyor vs. Gibi söylemlerde bulunmayın.

bu mesajinızı okuyan arkdaşlar linkleri bozuk sanıp indirmeyi hiç denemeden bana mesaj atıyorlar.yoğun bir çalışma temposu olan ve aynı zamanda okul kurs vs gibi uğraşları olan biriyim.hakverirsinizki hergün mesajlarıma bakamıyorum.bu da mesaj atanların vakit kaybına neden oluyor.

İndiremediyseniz 'indiremiyorum' deyin.sorunun linklerde olmadığı anlaşılsın.

Linkin bozuk olduğunu düşünüyorsanız bana msjla bunu bildirin.

rica ediyorum.

Hepimize fit günler

Tlenen seni önceki topikten de hatırlıyorum senin zaten kilo problemin yoktu dediklerine katılıyorum esnekliği kaybetmemek lazım bende Ekim'den beri koruma yapıyodum.10 günü geçmiştir yine 10 saatte 10 yaş gençleş yapıyorum senin gibi.finallerim bitene dek de böyle devam edicem.şu aralar proje işlerim ve okul çok yoğun çünkü.sonra yine super yapıcam.

Ama sen yinede 1 gün mola ver

Yine ben ve yine terkedişlerim. 30 klasik 2 süperden sonra 1 hafta ara verdim. :/
Son 10 gündür sıkı bir diyet uyguluyorum ve ciddi bi zayıflama oldu. :) Diyet çok ağır olduğundan egzersiz yapmaya pek halim yoktu. Neyse ki alıştım açlığa ve pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum. Direk süper yapamam gibi geliyor. 6 klasikten sonra tekrar süpere geçeceğim.

:)

Merhabalar :) bende başlamayı düşünüyorum ama videoları indiremedim 12 den sonra ilk videoyu indireceğim ve başlayacagım :) yardımcı olursanız sevinirim kilo vermek istiyorum önerdiğiniz egzersizler var mı ek olarak yardımlarınızı bekliyorum

Ya arkadaşlar ben egzersizleri yaparken midem bulanıyo özellikle pelvis döngülerinde ağzımda resmen tuzlu su birikiyo. 4 gun yaptim bugun firsatim olmadi ama dun gece saat 2de yaptigim icin neyse ki araya fazla saat girmeyecek..

Linklerde problem yok çalışır durumda.probleminizin ne olduğunu yazarsanız yardımcı olabilirim.

ben linkleri indreceğim programa yapıştırıorum amahata oluştu dio indirmio. youtube yada face olarak aç demişsin ama verdiğin adresleri o şekilde açamıorum. linklerde sorun yokturda ben beceremedim indirmeyi bi türlü,kaç gün uğraştım yapamdım

ya kızlar ben hayatım boyunca hiç spor yapmadım ama yapmak da gerekiyor. çok zayıfım yapı olarak da kaslıyım ama son zamanlarda cabuk yoruluyorum. benim sormak istedigim bu spor vucudu sekillendiriyor dimi ama ben yapı olarak kaslı oldugum iççin spora baslarsam da badici gibi olmak istemiyorum. 175 boyum kılom 48 bana tavsıye edermisiniz bu sporu. bi de bu linkler calısmıyo bazıları

bence plates yap acayip güzel şekilleniyorsun...

Ya arkadaşlar ben egzersizleri yaparken midem bulanıyo özellikle pelvis döngülerinde ağzımda resmen tuzlu su birikiyo. 4 gun yaptim bugun firsatim olmadi ama dun gece saat 2de yaptigim icin neyse ki araya fazla saat girmeyecek..

Egzersiz öncesi ara vermeden bir şeyler yemişseniz mide bulantısı olabiliyor. Yemekten 1-2 saat sonra yapılmalı...

yok canım kaslı bir görünüm yapmaz, aksine kadınsı yuvarlak hatlar verir, gönül rahatlığıyla yapabilirsin.
kilon doğru mu? boyuna göre çok düşük değil mi? dediğin gibi kas oranın da fazlaysa kas yağdan ağır olduğu için sen çoook aşırı zayıf görünüyor olmalısın.düşük kiloda halsizlik sebeplerinden biri zaten..

Nurtencim tekrar gelmene sevindim. Senin azmin bizi de teşvik ediyo

Canım öncelikle linki direkt tıklaman ve ordan indirme yapman gerekiyor çünkü onlar video linki değil indirme linki.sen indirme linkini başka bir program üzerinden indiremezsin.

özetle hangi callan programını indireceksen o linki tıkla ve açılan sayfada sıradan indirmeyi seç.reklam sayfası açılıyor o esnada satın al vs diyor sadece o sayfayı kapat.arkada önceki sayfanı göreceksin geriye doğru saniyeler sayıyor olacak.sonrada sayım bitince indireceksin.

SADECE Youtube üzerinden açılanları yani ilk sayfadaki açıklamarda en sonda paylaştığım 8 dklık videoları o online indirme sitesine kopyalayarak indirebilirsin.

Nnnyyy sana çok doğru bi şekilde açıklama yapmış

nnnyyy cim sen hepimizden eski bi callancısın.sayfadaki desteğin ve önerilerin için tekrar tşk etmek istedim iyiki varsın ve iyiki tecrübelerini bizle paylaşıyorsun

evet cnm boyuma gore kılom cok dusuk ne yaptıysam kılo alamıyorum yapı geregi boyleymiş doktora da gittim tiroid falan hormanlarda bişi yok. bence bir kadını guzel gosteren hem kas hem de yagdır yagsız da olmuyo dedigin gibi ise iyi olur bnm için. popo falan yuvarlak bnm de ama gozume kucuk gelıo meme yok zaten şöyle az sekılleniyim mesela bi 55 falan olsam iyi olur bnm için. agır sporlar falan yapıp iyice kas yıgını gıbı de olmak istemiyom

Egzersiz öncesi ara vermeden bir şeyler yemişseniz mide bulantısı olabiliyor. Yemekten 1-2 saat sonra yapılmalı...

Tam aksi çok hafif açlık hissederken yapıyorum midemi zorlamamak için mide rahatsızlığım var da.. Neyse zaten devam edemiyorum dershane kampına giricem sizlere kolay gelsin :)

Eskiden Callanetics forumun egzersiz kısmında en baştaydı, uzunca bir süre hem de. Şimdi bakıyorum bir takım başka egzersizler daha çok konuşuluyor. Oysa Callanetics gerçekten harika bir program. Her ne kadar ben hareketleri eksik sayıda ve tam olarak düzgün yapamıyor da olsam, gene de zamanla alışacağımı düşünüyorum. 6 gün yapıp bir gün ara veriyorsunuz değil mi?

nurten nasıl bir diyet yapıyorsun banada lazımm.....

Ben bu diyeti başkasına tavsiye edemem. :) Çünkü kendimce uyguladığım bir diyet ağır ve sağlıksız. :/ Bununda bilincindeyim ama yapacağım başka bi diyet yok. Bende pek etkili olamıyorlar. Bu dönem için bunu uygulamak zorundayım.

Aynı dönemden mi bahsediyoruz bilemiyorum ama egzersizi keşfettiğim sıralar gerçekten ilgi yoğundu. Eski topicteydik o zamanlar. İlk zamanlarımda bi 8-9 kişi yapıyordu. Bu sayı bana göre fazla şimdiki haliyle kıyaslarsak tabi... :) İlgi azaldı cidden... Yalnız bırakıp sonrasında geri dönenlerde oluyor tabi... Ben mesela... :) Bu dönem dönem değişiyor aslında şu sıralar topic oldukça sessiz. Patlama dönemi yakındır diye düşünüyorum. Çünkü bu egzersiz gerçekten işe yarıyor.

ve evet... 6 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz. :)

biz kilo vermeye uğraşırken siz de almaya uğraşıyorsunuz, ne adaletsiz bir dünya bu :)
ben size tibet egzersizlerini öneririm, yapıyormusunuz bilmiyorum ama, birkaç ay devam ederseniz istediğiniz fiziğe kavuşacağınıza inanıyorum, tabi diğer olumlu etkiler de ayrıca çok güzel olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…