Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

İnşallah başlarsın aramızda olursun

canim bilgisayarimda winrar var. partlarin da hepsini indirdim. cikartmiyor canim, osibka yani yalnislik var diyor

Mail adresini atarsan özelime,göndereyim sana.

Son düzenleme:
Cardio yapıcam kilo vermek için ama verdiğiniz linkleri indirmesi çok uzun acaba youtube indirebilirmiyiz baktım ama bulamadım. daha kolay indirme yolu varsa yardım edebilirmisiniz

Cardio yapıcam kilo vermek için ama verdiğiniz linkleri indirmesi çok uzun acaba youtube indirebilirmiyiz baktım ama bulamadım. daha kolay indirme yolu varsa yardım edebilirmisiniz
Canım başka yerde videoyu bulman zor.ama yinede arayabilirsin ben tamamını temin etmek için aylarca uğraştım.evet cardio uzun ama hakverirsinki videosu da uzun.nerde bulursan bul indirmen uzun sürer.

mrb hepinize. bugün tekrar başladım bişey soracağım ben karın egzersizlerini tam yapamıyorum boynum çok ağrıyor kendimi çok mu kasıyorum acaba biri bilgi verebilir mi?

Peki canım sağol yardımın için :)
Rica ederim

mrb hepinize. bugün tekrar başladım bişey soracağım ben karın egzersizlerini tam yapamıyorum boynum çok ağrıyor kendimi çok mu kasıyorum acaba biri bilgi verebilir mi?

Başlarda çok hissettim ben de.zamanla geçiyo.ama çok zorlanıyorsanız bir kolun ile boynunu destekleyebilirsin diye biliyorum

Başlarda çok hissettim ben de.zamanla geçiyo.ama çok zorlanıyorsanız bir kolun ile boynunu destekleyebilirsin diye biliyorum

denedım biraz daha iyi hissettim ama bu sefer işe yaramıcakmış gibi geldi tecrübelerinizden yararlanmak istedim çok teşekkürler. boynum ağrıdığı için karın için olanları hep 50 yapıyordum daha öncede şimdide zorla 50 lik setler yaptım inş. normal şekilde yapacağım günler gelecek

50 yine iyiymiş. Ben 30 - 35 te dinlenirdim. İlk zamanlar tabi... Son yaptığım callanda 100 yapardım tek bacağa geçerdim 30 yapardım ağrı ondan sonra başlardı.

Son düzenleme:
50 yine iyiymiş. Ben 30 - 35 te dinlenirdim. İlk zamanlar tabi... Son yaptığım callanda 100 yapardım tek bacağa geçerdim 30 yapardım ağrı ondan sonra başlardı.
ama şöyle bı sıkıntı var ben 50de dınlenmıyorum 50de hareketı değiştiriyorum :) bende 30larda dınlenıp 20 25 yapıp bırakıyorum yoksa diğerlerini yapamıyorum boyun ağrımdan. ama inanıyorum esnedikce olacak :)

herkese merhaba,uzun süredir bende bu sporu yapmak istiorum ama bi türlü videoları indiremedim. hep hata verio. lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz. ve işe yarıomu bilgi verirseniz çok sevinirim. nasıl yapmam gerekir,kaç gün uygulamayım,kaç kez yapmalıyım falan. şimdiden teşekür ederim

Bugün 1. yarım bıraktım misafir geldi pat diye 20dk bıraktım akşam yapmayı düşünüyorum tekrar
Ve 6 gün yapıp 1 günmü dinlenicem?

Canım ilk sayfadaki linkleri indirdinmi?

Gunaydin arkadaslar.hareketi yaparken boynunuz agriyorsa hareketi yanlis yapiyorsunuz demektir.karin kasinizla yapmaya calisin.boynunuz asla agrimamali.videoyu dikkatli izleyin lutfen.zorlarsaniz boynunuz zedelenir Allah esirgesin

Bugün 1. yarım bıraktım misafir geldi pat diye 20dk bıraktım akşam yapmayı düşünüyorum tekrar
Ve 6 gün yapıp 1 günmü dinlenicem?
10 saate 10 yaş gençleş programını ilk kez yapıyorsan 10 gün aralıksız yapmalısın.eğer normal olarak artıl her gün callan yapıyorsan 6 gün yap 1 gün dinlen

merhabalar,callenetics konusunda yardımcı olursan çok sevinecem. videolar açılmıo.nerden ulaşabilirim videolara
Meraba...Linkler ilk sayfada mevcut ve kullanılabilir durumda.ayrıca hangi programı ne kadar yapman gerektiğini ve ne işe yaradıklarını da ilk sayfayı okuyarak öğrenmen mümkün

ilk başlarken boyun sonra enseden aşağı doğru tansiyon olması beklenen birşey ama ilk 3 günden sonra devam ediyorsa muhtemelen hareketi yanlış yapıyorsundur. hareket boyunca boyun serbest olmalı öne kıvrılma hareketi karın kası ile yapılmalı ama başlarda karın fazla zayıf olduğundan boynu yada omuzları çoksıkıp öne doğru ittiriyoruz bu nedenle hareketten verim almamız da gecikiyor. boynu elle destekleyerek yada molalar vererek yaparsan zamanla karın güçlenip tüm kontrolü alacaktır..

kızlar ben hala 10 gunde genclesteyim devam ediyorum yani 1 hafta boyunca 1 gün yapıp bigün mola şeklinde yaptım can sıkıntısına sonra tekrar her gün yapmaya basladım haftada 1 gün molayla esnekliği elden kaçırmak istemiyorum zayıflatmasa bile inceltiyor vucudunuz esnekleşiyor bence bu daha iyi kilo vermek isteyenler yanında diyet yapamasa bile yediklerine dikkat etsinler + zayıtlatan egzersizler ekleyebilirler tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…