Videolarda bir sorun yok.bilgisayarınızda winrar programı olması yeterli.partların hepsini incelediyseniz mutlaka açar.belkide çıkartıyor ama siz hangi dosyaya çıktığını bulamıyorsunuzdur.bir kez daha bu söylediklerimi baz alıp deneyin lütfen.
canim bilgisayarimda winrar var. partlarin da hepsini indirdim. cikartmiyor canim, osibka yani yalnislik var diyor
ben bir kaç gün (tam olarak değil) yapmıştım ve etrafımdan zayıflamışsın tepkilerini aldım ama nasıl olduysa devam edemedim. şimdi düğünüme az kaldı çok fazla kilom yok ama sıkılaşmam şart. inş yrn başlayacağım ve bir daha bırakmayacağım inş.
canim bilgisayarimda winrar var. partlarin da hepsini indirdim. cikartmiyor canim, osibka yani yalnislik var diyor
Canım başka yerde videoyu bulman zor.ama yinede arayabilirsin ben tamamını temin etmek için aylarca uğraştım.evet cardio uzun ama hakverirsinki videosu da uzun.nerde bulursan bul indirmen uzun sürer.Cardio yapıcam kilo vermek için ama verdiğiniz linkleri indirmesi çok uzun acaba youtube indirebilirmiyiz baktım ama bulamadım. daha kolay indirme yolu varsa yardım edebilirmisiniz
Canım başka yerde videoyu bulman zor.ama yinede arayabilirsin ben tamamını temin etmek için aylarca uğraştım.evet cardio uzun ama hakverirsinki videosu da uzun.nerde bulursan bul indirmen uzun sürer.
Rica ederimPeki canım sağol yardımın için :)
mrb hepinize. bugün tekrar başladım bişey soracağım ben karın egzersizlerini tam yapamıyorum boynum çok ağrıyor kendimi çok mu kasıyorum acaba biri bilgi verebilir mi?
Başlarda çok hissettim ben de.zamanla geçiyo.ama çok zorlanıyorsanız bir kolun ile boynunu destekleyebilirsin diye biliyorum
50 yine iyiymiş. Ben 30 - 35 te dinlenirdim. İlk zamanlar tabi... Son yaptığım callanda 100 yapardım tek bacağa geçerdim 30 yapardım ağrı ondan sonra başlardı.denedım biraz daha iyi hissettim ama bu sefer işe yaramıcakmış gibi geldi tecrübelerinizden yararlanmak istedim çok teşekkürler. boynum ağrıdığı için karın için olanları hep 50 yapıyordum daha öncede şimdide zorla 50 lik setler yaptım inş. normal şekilde yapacağım günler gelecek
ama şöyle bı sıkıntı var ben 50de dınlenmıyorum 50de hareketı değiştiriyorum :) bende 30larda dınlenıp 20 25 yapıp bırakıyorum yoksa diğerlerini yapamıyorum boyun ağrımdan. ama inanıyorum esnedikce olacak :)50 yine iyiymiş. Ben 30 - 35 te dinlenirdim. İlk zamanlar tabi... Son yaptığım callanda 100 yapardım tek bacağa geçerdim 30 yapardım ağrı ondan sonra başlardı.
Rica ederim
Başlarda çok hissettim ben de.zamanla geçiyo.ama çok zorlanıyorsanız bir kolun ile boynunu destekleyebilirsin diye biliyorum
Canım ilk sayfadaki linkleri indirdinmi?herkese merhaba,uzun süredir bende bu sporu yapmak istiorum ama bi türlü videoları indiremedim. hep hata verio. lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz. ve işe yarıomu bilgi verirseniz çok sevinirim. nasıl yapmam gerekir,kaç gün uygulamayım,kaç kez yapmalıyım falan. şimdiden teşekür ederim
10 saate 10 yaş gençleş programını ilk kez yapıyorsan 10 gün aralıksız yapmalısın.eğer normal olarak artıl her gün callan yapıyorsan 6 gün yap 1 gün dinlenBugün 1. yarım bıraktım misafir geldi pat diye 20dk bıraktım akşam yapmayı düşünüyorum tekrar
Ve 6 gün yapıp 1 günmü dinlenicem?
herkese merhaba,uzun süredir bende bu sporu yapmak istiorum ama bi türlü videoları indiremedim. hep hata verio. lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz. ve işe yarıomu bilgi verirseniz çok sevinirim. nasıl yapmam gerekir,kaç gün uygulamayım,kaç kez yapmalıyım falan. şimdiden teşekür ederim
Meraba...Linkler ilk sayfada mevcut ve kullanılabilir durumda.ayrıca hangi programı ne kadar yapman gerektiğini ve ne işe yaradıklarını da ilk sayfayı okuyarak öğrenmen mümkünmerhabalar,callenetics konusunda yardımcı olursan çok sevinecem. videolar açılmıo.nerden ulaşabilirim videolara
mrb hepinize. bugün tekrar başladım bişey soracağım ben karın egzersizlerini tam yapamıyorum boynum çok ağrıyor kendimi çok mu kasıyorum acaba biri bilgi verebilir mi?
denedım biraz daha iyi hissettim ama bu sefer işe yaramıcakmış gibi geldi tecrübelerinizden yararlanmak istedim çok teşekkürler. boynum ağrıdığı için karın için olanları hep 50 yapıyordum daha öncede şimdide zorla 50 lik setler yaptım inş. normal şekilde yapacağım günler gelecek
Canım ilk sayfadaki linkleri indirdinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?