4 ayın varçok rahat sıkılaşırsın
bende de aynısı oluyor ıste..çıkartmıyor , part 2 olmadan cıkartmam dıyor :))
Merhaba arkadaşlar begınıng vıdeosunu ındırdım ama acılmıyor, part 2 olmadan acılmayacagı yazıyor.. ne yapabılırım?
canım ben ındırdım super part1-ı. Rar. Foramtında geldı,ıcınden cıkarmak ıstedım ama yanlıslık var dedı
Merhaba kızlarnasılsınız
uzun zaman sonra yazıyorum,call'ı ve bu topiği çok özlediğimi fark ettim. düğün telaşı vs derken nişanlıyken daha bırakmıştım şimdi iş ev derdine spora vakit ayıramıyorum..En kısa sürede düzenimi oturtup aranıza dönmek istiyorum .
hoşgeldin canımhayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin canım.evliler kervanına sen de katıldın:))
nihayet ALLAHima cok sukur yaptim. arkadaslar yazdigim gibi rar. formatinda geliyor,ustune tiklayinca HAMSTER LITE ARCHIVER programina yoneldirseniz aciliyo,icinden cikariliyo... evulstion 1i yukledim ben
anlamayan olursa sorsun anlatayim yeniden
canim yap olmuyosa tekrar izah ediyim tamammi?
YouTube, Facebook Video İndir - Online Video İndirme Sitesi ten youtube vıdeosunu nasıl ındırıyoruz? barı ordan ındıreyım dedım ama yukluyor ama ınmıyor o da ..anlamadım bu işi
Arkadaşlar bir videonun tüm partlarını indirmeniz gerekir açabilmek için...
tamam oldu :)
sonunda yapabıldım...
bi yardim eden olmadi bana yaaa...
yok olmuyıorrar formatındakı dosyaya cıft tıklayıp acılan sayfada dosyaları cıkart a tıklıyorum .. hamster lıte fılan cıkmıyor bende.. hep aynı sey oluyor.. dıger partları gerek dıyor
ben tum partlari indirdim ama gene icinden cikartamiyorum
canim nasil yaptin bana da anlatabilirmisin?
bi yardim eden olmadi bana yaaa...
Bu arada benım buldugum begınıng callan vıdeosu bırkac dakıkalık bır vıdeo..dogru mu acaba? hareketlerı kac kez yapıcaz, ustunköru göstermıs uc bes hareket, gecmıs..
Hoşgeldin aramızaTopiğiniz hayırlı olsun :) araştırdım ve hayran kaldım bu egzersize inşallah pazartesi başlıyorum. 58 kiloyum ama malesef basenlerden şikayetim var umarım bu egzersizle eritmeti başarırım.
Özel mesaja şimdi bakıcam ama sanıyorum sorularına bu mesajımda yanıt alabilirsin :)Şimdiiii bir kaç sorum var benim başlangıç videoları yaklaşık 55 dakika galiba ama Türkçe değil yanılıyor muyum?
Bunun dublajlısını veya alt yazılısı var mı kızlar? Başlangıçegzesizleri kaç gün yaılmalı?Bu arada lotus sana mesaj atmıştım ama cevap alamadım...
INDIRVIDEO .NET ı acıyosun cnm , youtube dan da ıstedıgın egzersızın vıdeosunun bulundugu sayfayı acıyosun, yotubeda actıgın sayfanın lınkını kopyalayıp ındırvıdeodakı lınk yapıustırılacak yere yapıstırıyosun sonra vıdeo ındır butonuna tıklıyosun ınıyor vıdeo :) dene bakalım olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?