Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

bende de aynısı oluyor ıste..çıkartmıyor , part 2 olmadan cıkartmam dıyor :))

nihayet ALLAHima cok sukur yaptim. arkadaslar yazdigim gibi rar. formatinda geliyor,ustune tiklayinca HAMSTER LITE ARCHIVER programina yoneldirseniz aciliyo,icinden cikariliyo... evulstion 1i yukledim ben

anlamayan olursa sorsun anlatayim yeniden

canim yap olmuyosa tekrar izah ediyim tamammi?

bütün partları indirmem gerekecdk herhalde deneyelim bakalım

Merhaba arkadaşlar begınıng vıdeosunu ındırdım ama acılmıyor, part 2 olmadan acılmayacagı yazıyor.. ne yapabılırım?

canım ben ındırdım super part1-ı. Rar. Foramtında geldı,ıcınden cıkarmak ıstedım ama yanlıslık var dedı

Arkadaşlar bir videonun tüm partlarını indirmeniz gerekir açabilmek için...

hoşgeldin canım hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin canım.evliler kervanına sen de katıldın:))

yok olmuyıor rar formatındakı dosyaya cıft tıklayıp acılan sayfada dosyaları cıkart a tıklıyorum .. hamster lıte fılan cıkmıyor bende.. hep aynı sey oluyor.. dıger partları gerek dıyor

bi yardim eden olmadi bana yaaa...

INDIRVIDEO .NET ı acıyosun cnm , youtube dan da ıstedıgın egzersızın vıdeosunun bulundugu sayfayı acıyosun, yotubeda actıgın sayfanın lınkını kopyalayıp ındırvıdeodakı lınk yapıustırılacak yere yapıstırıyosun sonra vıdeo ındır butonuna tıklıyosun ınıyor vıdeo :) dene bakalım olacak mı?

Bu arada benım buldugum begınıng callan vıdeosu bırkac dakıkalık bır vıdeo..dogru mu acaba? hareketlerı kac kez yapıcaz, ustunköru göstermıs uc bes hareket, gecmıs..

Topiğiniz hayırlı olsun :) araştırdım ve hayran kaldım bu egzersize inşallah pazartesi başlıyorum. 58 kiloyum ama malesef basenlerden şikayetim var umarım bu egzersizle eritmeti başarırım.

Şimdiiii bir kaç sorum var benim başlangıç videoları yaklaşık 55 dakika galiba ama Türkçe değil yanılıyor muyum?
Bunun dublajlısını veya alt yazılısı var mı kızlar? Başlangıçegzesizleri kaç gün yaılmalı?Bu arada lotus sana mesaj atmıştım ama cevap alamadım...

ben tum partlari indirdim ama gene icinden cikartamiyorum

canim nasil yaptin bana da anlatabilirmisin?

bi yardim eden olmadi bana yaaa...

Videolarda bir sorun yok.bilgisayarınızda winrar programı olması yeterli.partların hepsini incelediyseniz mutlaka açar.belkide çıkartıyor ama siz hangi dosyaya çıktığını bulamıyorsunuzdur.bir kez daha bu söylediklerimi baz alıp deneyin lütfen.

Bu arada benım buldugum begınıng callan vıdeosu bırkac dakıkalık bır vıdeo..dogru mu acaba? hareketlerı kac kez yapıcaz, ustunköru göstermıs uc bes hareket, gecmıs..

Canım o sadece tanıtım videosu.youtube vs bi sitede kolay bulunmuyor bu videolar o yüzden bu topikte link veriyorum zaten. İlk sayfayı dikkatlice okursan her programın videosu kaç dk olduğu yazıyor.dublaj ve alt yazılı bir tek 10 saatte 10 yaş gençleş videosu var.

Topiğiniz hayırlı olsun :) araştırdım ve hayran kaldım bu egzersize inşallah pazartesi başlıyorum. 58 kiloyum ama malesef basenlerden şikayetim var umarım bu egzersizle eritmeti başarırım.
Hoşgeldin aramıza
Özel mesaja şimdi bakıcam ama sanıyorum sorularına bu mesajımda yanıt alabilirsin :)

ben bir kaç gün (tam olarak değil) yapmıştım ve etrafımdan zayıflamışsın tepkilerini aldım ama nasıl olduysa devam edemedim. şimdi düğünüme az kaldı çok fazla kilom yok ama sıkılaşmam şart. inş yrn başlayacağım ve bir daha bırakmayacağım inş.

Günaydın kızlar

Callanda dün 2. günümü tamamladım... Videoyu bulamayanlar özelime mail adreslerini mesaj atsınlar.. Mail olarak gönderebilirim

canim youtubdan da callan evulationu bulamadim ki... tanitim amacli kisa videolar var.

ay bi turlu baslayamadim yahu su evulationa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…