Rica ederim.hayırlı olsun supere başlamışsın.super callan biraz zorlar ama hakikaten superdirDün süpere başladım. Kolay görünen hareketlerde zorlandım. Zor görünün kalça hareketlerinde ise baya rahattım. :) Gerçi kalça hareketlerinden sonra bacaklarım tir tir titredi.Bu kalça hareketleri benim simit bölgeme iyi gelecek gibi... Oyalanmadan yaparsam 1 saate yakın sürer bu program.
Cevap için teşekkürler lotus. Yazdıklarından sonra 12 gün süper yapıp sonrasında cardio callan' a mı geçsem diye düşünmeye başladım. Videolarını izlemedim ama çokta zorlu olmasa gerek... :26:
İzleyen yada uygulayan var mı aranızda? 10 saatlik callan ve süperle karşılaştırırsanız nasıl sizce?
kizlar mehaba. ben 10 saat proqramini yaptim simdi supere gecmek istiyorum ama videosunu indiremedim bi turlu. yardim edermisiniz?
Yeni başlamamışmıydın? :44:
hayir canim,ben gecen 1 ay icinde yapmistim 10yas gencles proqramini 3 kilo da zayifladim ve inceldim... simdi tekrar 10 yas genclesi yapmak istemiyorum supere Insallah gecmek istiyorum da bakalim yardim eden olucakmi bana?
callan cardioyu da istiyorum
yardim edermisiniz kizlarrrrrr
Merhaba kızlarnasılsınız
uzun zaman sonra yazıyorum,call'ı ve bu topiği çok özlediğimi fark ettim. düğün telaşı vs derken nişanlıyken daha bırakmıştım şimdi iş ev derdine spora vakit ayıramıyorum..En kısa sürede düzenimi oturtup aranıza dönmek istiyorum .
Hmm. Anladım.
Ben buradan video indirmedim. Netten bulmuştum zaten süperi... Hatalarımı görmek için 10 saatte 10 yaş videosunu tekrar indirmek istedim. Virüs programım engel oldu.. Uğraştım biraz olmayınca da bıraktım. Başka bi engel görünmüyor. Seninki de böyle bir sorunsa virüs programını geçici devre dışı bırak...
Faydasını görenn varmı? az kaldı düğünüme kısa zamanda biraz fazlalıklarmı atabilirmiyim
ben indirmek istedim ama yapamadim,problem virus deyil canim.
bi yardim eden olmiycakmi???
Merhaba kızlarnasılsınız
uzun zaman sonra yazıyorum,call'ı ve bu topiği çok özlediğimi fark ettim. düğün telaşı vs derken nişanlıyken daha bırakmıştım şimdi iş ev derdine spora vakit ayıramıyorum..En kısa sürede düzenimi oturtup aranıza dönmek istiyorum .
Hoşgeldin canım özledik seni.bu arada Allah Mesut etsin
hayir canim,ben gecen 1 ay icinde yapmistim 10yas gencles proqramini 3 kilo da zayifladim ve inceldim... simdi tekrar 10 yas genclesi yapmak istemiyorum supere Insallah gecmek istiyorum da bakalim yardim eden olucakmi bana?
callan cardioyu da istiyorum
yardim edermisiniz kizlarrrrrr
Problem nedir söylersen yardım edebilirim.linklerde problem yok çünkü.
canim sayma bitiyor ama download yapilmiyor anlamadim ki ben
Ne kadar surede 3 kılo verdın ve ınceldın?10 gunde mı?
canim ben 27 gun yaptim 10yas gencles videosunu ve yemeyimi azaltdim, aksamlar yemedim,64-den 61-e indim
canım ben ındırdım super part1-ı. Rar. Foramtında geldı,ıcınden cıkarmak ıstedım ama yanlıslık var dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?