Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ben bu ilk sayfgadaki linkleri indiremiyorum hata veriyor,youtuedan bir tane indirdim 58 dk rus kadınar yapıyor acaba onu yapsam işe yarar mı,cevaplarınız için şimdiden tesekkürler

canım yazdım ama sana ayrıca da yazayım istedim

linkleri kontrol ettim hiç bir problem yok ve baya da indiren olmuş sorun yok kısacası. indirme işlemini tekrar dene lütfen.

Bu arada bende son birkaç haftadır callan yapamıyorum.istirahat etmem gereken bir durum sözkonusu oldu o yüzden ara verdim ama bu haftasonu itibariyle başlıycam inşallah.

sizde ne var ne yok kızlar?

istediğiniz ölçülere ulaştınızmı?

Bayadır yazmadığımı fark ettim. Ben devam ediyorum hala. Bugün 102. süperi yaptım :) 100ü geçince ölçü alırım diye düşünüyordum. Yakında yeni ölçülerimle geleceğim :)

Bayadır yazmadığımı fark ettim. Ben devam ediyorum hala. Bugün 102. süperi yaptım :) 100ü geçince ölçü alırım diye düşünüyordum. Yakında yeni ölçülerimle geleceğim :)

merakla bekliyoruz canım:) benim düzensizleşti yine,7 gün yapmıştım sonra birkaç gün yapamadım ama tibete tam gaz devam)

arkadaslar öncesi ve sonrası diye yasadığınız değişimleri fotograf olrak paylasamzmısınız hem hepimiz için iuyi motive olur

Pazartesiden itibaren yapmaya başladım umarım bu sefer istikrarımı koruyabilirim.Başka yolu yok illa yapmam lazım.Kaç kere yapıp yapıp yarıda bıraktım ara verincede soğuyo insan İnşallah bu sefer kararlılıkla devam ederim.

ben superin videosunu bulamadigim icin hic yapamadim

O benim :) Diyet yapma girişimlerim oldu ama beceremiyorum ben diyet yapmayı :) Benim sonuçlarım sıfır diyetsiz :)
Canım az da olsun dikkat etmeye çalışıyor musun?
Göbeğin ne durumda. Ben 20 kilodan fazla verdim. Hafif çıkantılık yapan bir göbeğim mevcut. Fazla yersem çıkıyor ortaya.
Callanda da 4 saat yaptım henüz fark görmek için erken.
Sen callanı uzun süre yapmış biri olarak göbek bölgesine ne kadar etkili olduğunu söyleyebilirsin rahatlıkla.
Karın hareketleri bayağı ağır çünkü.

Hayır canım yaa keşke dikkat edebilsem ama dikkat bile edemiyorum daha dün gece tatlı yedim.
Callanetics diyetsiz bu kadar etki etmeseydi belki diyet bile yapabilirdim. Zaten değişim yaptığı için fazla sıkmıyorum galiba kendimi.
Benim karından pek sorunum yok. Karın hareketlerini arada yapıyorum ama yaptığım zaman daha bir düzleştiğini hissediyorum.
20 kilo iyi vermişsin. Senin şimdi sıkılaşman lazım :) 4 saat sonuç almak için çok erken. 2 ay sonra belli olur. Ama düzenli yapmalısın :) Hemen sonuç alamayınca bırakmak yok :)

Yeni ölçülerinle bekliyoruz seni buseancım

merakla bekliyoruz canım:) benim düzensizleşti yine,7 gün yapmıştım sonra birkaç gün yapamadım ama tibete tam gaz devam)
Tibet'in faydasını görmeye hissetmeye başladınmı violetttcim ?

Kesinlikle böyle örneklere göz atmalı.bu değişimler yapabiliriz duygusunu çok iyi besliyor bence.

ben superin videosunu bulamadigim icin hic yapamadim

Önceki başlıkta da defalarca süperi paylaştım bu başlığımızın ilk sayfasında da paylaştım.

Tekrar bi ilk sayfaya göz atarsan super callanı indirebileceğin linkleri görebilirsin.

Anladım canım çok iyi o zaman :)
Bugün 5. saatimi yaptım. Düzenli yapmayı çok istiyorum.
İnşallah devam edeceğim bakalım.
Sen etkiyi ne kadar süre yaptıktan sonra farkettin peki?

canım tibeti ilk yaptığım zamanlarda enerji patlaması hissetmiştim,baş ağrılarım vardı ve günlerce sürdü şuan ise ara ara yokluyor beni.7.tekrardayım ama farklı bir şey şuan yok gibi:44: zamanla belki daha iyi hissederim diye düşünüyorum.eşim de yapıyor benden önce başladı,bana artık daha rahat nefes alabildiğini söyledi,küçükken burnu kırılmış ve bu yüzden sağlıklı nefes alamıyordu ama şuan daha iyi.tabi ameliyattan kaçışı da yok,biraz korkuyorda

Anladım canım çok iyi o zaman :)
Bugün 5. saatimi yaptım. Düzenli yapmayı çok istiyorum.
İnşallah devam edeceğim bakalım.
Sen etkiyi ne kadar süre yaptıktan sonra farkettin peki?

1 ay içinde toparlanmayı hissetmiştim canım. 2. ayda süpere geçince daha fazla etkisi oldu. Daha fazla inceldim.
Diyet hiç yapmadım ama şu son 1 ayda yemem çok azaldı. Düzenli yiyemiyorum ve az yiyorum.
Mesela bu akşam sadece yarım tabak makarna yedim. Ya da sadece çorba içiyorum. Ama bilerek böyle yapmıyorum. İştahım çok azaldı. Ben sadece tatlıya hayır diyemiyorum.
Annemle bir iki aydır görüşmüyorduk. Geçen hafta ona gittim. Bu sefer seni çok zayıf gördüm dedi.
Biraz diyetle etkiyi çok daha kısa sürede görürsün. Yeter ki düzenli yap.

Geçmiş olsun eşine.umarım işine yarıyordur bu Tibet bu arada 21 tekrara ulaştığında tüm yan etkileri geçiyormuş sabırla beklerseniz tam etkileri görürsünüz inşallah.sonucu bildirirsen sevinirim violetttcim

İşte tamda benim sorunum.ben de hayır diyemiyorum tatlıya tek zayıf noktam bu yoksa çok yemek yiyen biri değilim.hepimizin derdi herhalde bu tatlı meselesi...

İşte tamda benim sorunum.ben de hayır diyemiyorum tatlıya tek zayıf noktam bu yoksa çok yemek yiyen biri değilim.hepimizin derdi herhalde bu tatlı meselesi...

Evet canım Çok yemiyorum. Mesela bazı şeyler iyice alışkanlık oldu bende. Hamur işiyle aram yok, tuz kullanmam, genelde çavdar ekmeği yiyorum. Bunlar tamam da basenin en büyük dostu şeker zaten Şekeri tamamen çıkarmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…