Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

coookk tesekkur eddım cnım yarın dıyetle beraber baslıorum ınş
Hadi hayırlısı tatlım

Canım çok faydalı bilgiler öğrenmiş ve paylaşmışsın tşk ederim bulmaya çalışıcam o belgeseli

serdem cok faydalı bilgiler paylasmıssın sagol..
ben bile masa basındayken göbeğimi içime cekip tutuyorum.. ayaklarımı kaldırıp indiriyorum

bu arada bugünkü sporumu sabah yapamadım akşama yapacağım

Dün 9. callan ve bugün 10. callan yaptım. Başka da bir şey yapamayacağım sanırım çünkü kendimi çok halsiz hissediyorum ..

Classic callan bugün itibariyle sona erdi ve ben yeni bir program hazırladım kendime..
Şöyle ki :
-Calan yapmadan önce Leslie ile 2.5 mil
-Ardından callan( bir gün süper callan, bir gün evolution olmak üzere tabii yapabilirsem )
-Bölgesel egzersizler(mari winsor,nivea body vs.)

Veee diyete başlıyorum..Sizlerle de paylaşmak istedim.Dr. Ayça Kaya'nın verdiği bir diyet listesi.Ayda 8 kilo verdiriyor dediğine göre :
Sabah:
1 Dilim ekmek
1 kk peynir veya haşlanmış yumurta
sebze
şekersiz çay

Öğle:
1 dilim ekmek
1 tavuk baget veya 3 köfte
bol salata
1 kase yoğurt

Ara:
1 yağsız tost
1 ayran

Akşam:
1 kase çorba veya 1 dilim ekmek
6 kaşık etsiz sebze yemeği
salata
yoğurt

Liste böyle hanımlar..Bana uygulanabilecek bir liste gibi geldi yarından itibaren başlıyorum kısmetse..
Sağlıklı günler ((

bu liste ayda 8 kilo verdiriyorsa wuuhhuuu ben aç kalıyorum bayağı zaman..

tost falan da var :26::26:

herşeyden az az yiyip akşam yemeğini mümkünse kesmek yada 7 den sonra yememek cok faydalı oluyor

Canımcım spor aktivitelerin gayet iyi.

bu diyette yazılan her şeyin kalorisini tek tek topladın mı?

Kilo vermek için her gün aldığımız kaloride 250/500 kadar azaltmamız yeterli.

Nette bir sürü kilo ve yaşa göre günlük alınması gereken kaloriyi hesaplayan site var. Kendi durumunu hesapla.

Yukarıdaki yiyeceklerin toplamı ile karşılaştır derim ben.

cnım slm metabolıc balans dıyetını bı anlatrmısın bende duymustum merk eddım uygulamamm ıcın doktora mı baswurmamm gerek

slm kızlar dun akşam 6. callanımıda tamamladım 7. bu akşam insallah bu arada bendekı yemek olayı diyet degıl herşeyden azar azar yıyorum saat 6.30 en geç 7.00 den sonra hiç bişey yemıyorum ekmek hiç kullanmıyorum sadece sabahları çok ınce 1 dılımin dışını oda yıyorum callandan sonra yeşil çay içiyorum 1 kupa bazende 1 meyve yıyorum akşmları arada bir oda mumkun oldugunda akşamları pilav makarna yada işte böle agır yemekler yemıyorum salata her akşam kesin yıyorum yogurtla hafif sebze yada baklagıl varsa eger bırazda ondan yıyorum kısacası diyet degıl ama ögunlerımı gercekten az yıyorum oldukça küçülttüm tabaklarımı ayın 13 den beri böle yapıyorum artı callınla birlikte tartıldıkça sonucu buraya yazarım gerci kilo olarak fazla verecegımı sanmıyorum ama olsun :)

verirsin canım ben 1,5 yıl önce sadece tabak küçültüp aksam yemek saatine dikkat ederek call eşliğinde 13 kg verdim..

sonra yine aldım şimdi yine aynı şekilde devam ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rarmizi-verip-zayiflamyi-kafaya-koymusuz.html arkadaşlarla açtık.. günlük yediklerimizi paylaşıyoruz gelmek istersen bekleriz motive olur hem

bu liste ayda 8 kilo verdiriyorsa wuuhhuuu ben aç kalıyorum bayağı zaman..

tost falan da var :26::26:

herşeyden az az yiyip akşam yemeğini mümkünse kesmek yada 7 den sonra yememek cok faydalı oluyor

Ben listeyi kendi yeme düzenime göre düzenledim mesela sabah peynir yersem öğleye haşlanmış yumurta yiyicem ben zaten kahvaltıyı geç yaparım akşam yemeğini de erken yerim o yüzden arada yenilen tostu da yemeyeceğim onun yerine 1 porsiyon meyve yemeyi düşünüyorum..
Sporla da birleşince 8 kilo verilebilir gibi geliyor bana ama demek lazım tabii .:26:

Hesaplıyacaktım unutmuşum
Günlük kalori ihtiyacım 2097 kcal/gün mış
Listeyi hesaplamadım ama yiyecekleri de hesaplayayım bi yazarım yeniden ama toplamı 2000 kalori olmaz bence bi de ben kendime göre ayarladım bu listeyi tostu ve ayranı çıkardım öğle yemeğini de kendime göre ayarladım, meyve ekledim..
Sporla beraber 5 kilo versem bu listeyle bu bile yeter bana ya
Olur mu kii :26:

Tostu kepek ekmeği ve yağsız kaşara dönüştür bence çıkarma.

Hem çok kilon yokmuş şeker.

Bu yediklerin iyidir proteini artır sadece.

Sadece sporla bile verirsin 5 kilo.

Sevgili arkadaşlarım,

Akşam üstü yemeği abarttım

1 çorba kaşığı kadar reçel yedim. Ama en kötüsü kendime hakim olamadım çok fazla ceviz yedim. Sayısını söylemicem,

söyleyemem.

Regl olamadım bir türlü. Kabızlık da yaşıyorum.

Yaklaşık 3 gündür MEB'in öğretmen kadrosunu açıklamasını bekliyorum pc başında. Bu sene atanayım artık.

Ama her şey kadro sayısına bağlı.

1 eylül'de de ingilizce sınavına gireceğim. Ama stresten hiç çalışamıyorum.

Her şey üstüste geldi. En iyisi Call yapmak, sakinleştiriyor da. Spora vurdum kendimi iyice. Zaten uykular da bana haram oldu.

7de pc başına oturuyorum yeni bir haber var mı diye. Allahım yardım et.

Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım.

Buradan mutlu haberi paylaşmak bana da nasip olsun inşallah.

Tostu kepek ekmeği ve yağsız kaşara dönüştür bence çıkarma.

Hem çok kilon yokmuş şeker.

Bu yediklerin iyidir proteini artır sadece.

Sadece sporla bile verirsin 5 kilo.

Tostu zaten yiyemem diye çıkarttım normalde öğle yemeği bile yemem kahvaltıyı geç yaptığım için ama akşam yemeğini çok yemiyim diye yiyeceğim artık onun kalorisine denk bir şey ekleyebilirim ama
Fazla kilom yok ama bütün fazlalıklar "totoş"ta toplanınca sinirlerimi bozuyo
İnşallah canım fazlasında gözüm yok zaten İnşallah herkes istediği gibi bir vucüda kavuşur

Bu arada ben programımı yazarken bir şeyi eklemeyi unutmuşum. Busean diye bir üye paylaşmış 6. sayfada 30 Day Butt Lift http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya-6.html Tam koca totolulara göre Ona da başlıyorum kardiyo egzersizleri falan da var ..

İyi geceler..

dün 7/21 yaptım akşam geç de olsa bugün sabah kalkamadım akşama da düğün var sanırım yapamayacağım :44:

Herkese bol sporlu Callanlı günler.

Gülümsemeniz için güzel bir resim benden.

=)))))))))))))

Güzel resimmiş tşk ederiz

En azından bu şekilde sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı oluşturmuş oluyosun

Süper bir açıklama olmuş, sabır gerektiriyor. Sanırım ben yürüyüşle idare etmeye devam edeceğim...
Canım keşke bi 10 gün denesen ve sonuçları görsen

İnşallah güzel haberini alırız burdan csnım Rabbim yar ve yardımcın olsun.

dün 7/21 yaptım akşam geç de olsa bugün sabah kalkamadım akşama da düğün var sanırım yapamayacağım :44:
Dinlenme günü say ve sonrasında öyle devam et canım

Merhabalar;

Dün tüm duygu yoğunluğuma rağmen callanımı yaptım.

Ardından kendimi evden atıp Topkapıdan Taksime kadar yürüdüm. Kaç km bilmiyorum ama çok iyi geldi.

Bir ayağımda su toplama var ama olsun.

Şimdi de Leslie 5 mil. Regl sancıları çekiyorum. Ama olsun yürüyeceğim!!!

Herkese bol sporlu günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…