Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Temmuz ayı boyunca ben sadece 1-2 kilo verebilmiştim. =))))))

İlk başta hızlı kilo kaybediliyor ama sonra yavaşlıyor verme ne yazik ki.

Bacakların incelmesi birdenbire oluyor. Benim de en son değişiklik üst bacaklarımda olmuştu. Şimdi en hızlı onlar eriyor. Sabır lazım.

Ben 1,5 aydır klasik callanetics yapıyorum.

Leslie ve cardio call'ı dönüşümlü yapıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Bol su içiyorum. (Bak bunu yazmamışsın, yaz aylarındayız 2

lt içiyor olman gerek.)

Moralini de bozma. Her ay regl olayından 10 günlük bir kaybımız oluyor. Sen hızlı zayıflama değil sağlıklı zayıflama peşinde ol bence.

Yaşam felsefem benim bu de. Düzgün beslen ve klasik callaneticse geri dön. Onu yapmaya devam et. Bol bol yürü.

Niye hızlı zayıflayamıyorum cümlesini aklından çıkar.

Sağlıklı ve fit bir vücudum olacak, sabretmeliyim de.

Sabırlı ol.

Öperim.

aynen ben de bir türlü kalkamadım yerimden kalksam çok şey başarıcam ama
birazda diğer videoları yapmaya çalışıyım bakim

evet su yazmadım çünkü çok fazla içmiyorum günde 3 4 bardak anca. hızlı zayıflamak iyi dğil biliyorum ama ayın 30 unda tatile gidicem en azından 2 kilo daha vermek istiyorum tabi bacaklarımın da incelmesi lazım . nasıl olcak bilmiyorum neyse ben callan teyzeye devam edim o zaman

teşekkürler tavsiyelerin için

Hahahhaha güldürdün beni canım ya :)) Şu 21 günlük programlarınızı pek anlamadım, 10 saatte 10 yaş gençleş, leslie falan filan ama kitaptan okicam bakalım. Zaten şimdilik bir süre pilates yapmak istiyorum sonra beginningle başlicam o zamana kadar aydınlanmış olurum biraz daha. fitness yapmaktan nefret ediyorum. Evimin altında spor salonu hiç sevmediğimden gitmiyorum. Kardiyo için çıkıp dışarda koşmayı denicem akşamları. Ekmeği kesemiyorum ama vücudum arıyo ya o mereti. :)

cok kilolu insan icinde iyi mi peki zannetmiyorum. sanki yaglarin ustunu kas baglar? benim su an icin pek bilgim yok ama arastirayim, ingilizce kaynaklarin arasinda bir sey vardir erkek arkadasimi bir rejime baslatmak istiyorum da, pek isteksiz,

salt bilgi icin tesekkurler.

O yaglar gitmeden kas falan olmaz :)

cok kilolu insan icinde iyi mi peki zannetmiyorum. sanki yaglarin ustunu kas baglar? benim su an icin pek bilgim yok ama arastirayim, ingilizce kaynaklarin arasinda bir sey vardir erkek arkadasimi bir rejime baslatmak istiyorum da, pek isteksiz,

salt bilgi icin tesekkurler.

Selam kk nın spora gönül vermiş güzel bayanları

Hemen yaptıklarımı yazıyorum:
Öncelikle leslie ile 2.5 mil yürüyüş(yürürken zorlanmıyorum ama acayip terliyorum ya nası birşeydir bu ) , ardından 8. callan , mari winsor buns&thighs ve son olarak Nivea body bacak ve basen hareketleri.. Allah'ım sınırlarımı zorluyorum resmen

Akşamda canım isterse geri kalan 2.5 mili de tamamlarım ama bu bile yetti bugünlük. Nasıl zindeyim anlatamam
Normalde bi hevesle başlarım spor yapmaya sonrası gelmez ama bu sefer hırs yaptım istediğim hale gelene kadar böyle çalışıcam daha sonra rutin bir spor programıyla devam edicem !! Spordan vazgeçmek yok artık

Sağlıklı günlerr herkese

Son düzenleme:
Kızlar
2.5 kg vermısım 1 hafta da :) (bu hafta regldım ustelık )
sabah kalkar kalmaz 1 bardak ılık suya yarım cay bardagı ıngılız karbonatı koyup ıcıyorum (yarım sa sonra kahvaltı yapıyorum)
tıbetın 5 hareketını yapıyorum
yemek duzenım karataya göre ( ekmek -unlu -şekerli hiçbir şey yok)
gece yatarken karbonatımı aynı sekılde ıcıp yatıyorum

şimdilik çalışmıyorum işe başladıgımda daha programlı olacagım

callanetics te bugun tatıl gunum (6 /21 oldu) (hareketlerın hepsını tam sayısında bende yapamıyorum yapabıldıgımın 5 fazlasını yapmaya calısıyorum )
2 gundur 1 mile lesie yapıyorum (1 hafta sonra 2 mile cıkaracagım )
evde trambolınım var ondada 4 dak zıplıyorum (30 sn yavas-30 sn hızlı olarak 4 set metabolızmayı hızlandırıyor bunu trambolın olmadan da yapabılırsınız 30 sn normal yuruyun 30 sn yapabıldıgınız kadar hızlı yuruyun oldugunuz yerde yürüyerek de yapabılırsınız)

aksam 8 den sonra bırsey yemıyorum
su yu severım 3-4 lt buluyor (Antalya da cook terlenıyor )

bende sorun üst bölgede göbek karın maşallah 7 aylık gıbıyım :)
oralardan 3 er cm gıtmıs en cok buna sevındım
üst bacakta 2 cm ıncelme var

vermek ıstedıgım kılo 30 kılo ama ılk etapta kurban bayramına kadar 10-12 kg hedef koydum
sıgarayı bıraktım 1.5 yıl oluyor +10 fazlalık oradan geldı ama ıyıkı bırakmısım daha saglıklıyım

sızlerı hergun okuyorum hafta sonraları sızlere bılgılendırecegım

herkese kolay gelsınnn

Ekmeği kesemiyorum ama vücudum arıyo ya o mereti. :)[/QUOTE]

Ekmek yerıne cevız yemeği dene ( ekmek bulamıyorsan pasta yer gıbı oldu )

canım insan vucudunda önce kemik vardır sonra kemiklere tutunan kaslar,kasların üzerinde yağ dokusu en sonda deri gelir.bu yüzden yağ dokusunun üzerinde kas oluşması imkansızdır:)insanın kas yapabilmesi için vucut önce fazla yağları yakar daha sonra kas kütlesi artmaya başlar.ayrıca bir kilo kasın kapladığı alan bir kilo yağın kapladığı alandan 10 kat daha küçüktür.yani bunları neden anlatıyorum bende çok kilolu bir insanım her yerim bıngıl bıngıl.sağlıklı beslenerek kilo veriyorum bir taraftan da bunu sporla destekliyorum ama bende kas oluşumu olmadı.şöyle bi düşünce var hep çok kilolu insanlar önce biraz zayıflasın ondan sonra spor yapsın.bu ifade yanlıştır sadece obeziteler için doğrudur çünkü onların spor yapacak fiziksel kapasiteleri bulunmamaktadır. o yüzden doktorlar biraz verdikten sonra başlamalarını isterler.ama obezite olmayan bizim gibilerin ise kesinlikle sporla birlikte kilo vermesi lazım.eğer kilo verdikten sonra başlarsak sarkmalarımız olur ve onları toparlamak inan ki çok zor olur.ben ideal kilosuna çok yakın veya ideal kilosunda olanlara sadece callaneticsi öneriyorum.Benim gibi fazla kiloları olanlara zayıflarken hem callan hemde cardiyo sporu öneriyorum.Doktor değilim uzman da değilim.ama kendimi bildim bileli hep balık etliyim bu yüzden bu konularda tecrübeliyim.bende zamanında hatalar yaptım.Sizide bazı klişeleşmiş önyargılardan uzak tutmak istiyorum

Ekmeği kesemiyorum ama vücudum arıyo ya o mereti. :)

ekmeği yavaş yavaş kesmeyi dene bencemesela kahvaltıda kesmek en zorudur.akşam yemeğinden başla.önce yediğin dilimleri azalt gitgide hiç yeme inan ki aramicaksın.ama yediğin şeyler önemli.tok tutan lifli şeyler yersen ciddiyim ekmeği aramassın.:)ekmek olmadan doymayız diyen bir milletiz ama ekmekte maalesef seni bitkin yapıyor ve 2 saat içinde acıkmana neden oluyo..bende yavaş yavaş bırakabildim bu işler birden olmuyo çünkü.

Son düzenleme:
Bu kitabı indirip bahaneler bölümnü okuman lazım! :))

Yağ kasa dönüşmez, keşke kaslı olmak o kadar kolay olsaydı :)

selam kızlar callanetics e başlamıştım ama düzenli devam ettiremedim.
ben sadece yüzme yapıyorum haftada bir.
65 kiloyum boyum 1.60 ,1 yıl önce doğum yaptım. boyuma göre ideal kilom 55 sanırım, yani 10 kilo fazlam var.
ayrıca göbek kol ve bacaklarda fazlalıklar var. göğüslerimi de toparlamak istiyorum.

sizce günde 1 saat callanetics yeterli mi, zayıflamak sıkılaşmak ve şekle girmek için.
nivea vs başka hareketler de yazmışsınız bunların hepsine birden mi başlayayım

biri sırasını söylesin ,kafam çok karıştıııııııı:)

olur mu hiç sen zahmet edip vakit ayırıp yazmıssın ne bagışlaması ancak çok teşekkuredebilirim:) normal duştan sonra cıkarken en son soguk su tutuyodum şimdi buna buz küpünüde eklıyorum duş jelimde daha dün bitti cıkıp alıcaktım bu akşam ama onuda almıyorum beyaz sabun kullanıyorum ( benim annemde aynen öledir evde var zaten :) ) suyu zaten içerim onda sıkıntı yok birazda egzersiz eklemem lazım sadece sanırım benım sıkıntım alt bölgem kalça ve kalın bacaklar üst bedenım çok ıncedir ıkı ayrı bedene aitmiş gıbıler adeta:) oyuzden bel hareketlerini cok fazla yapmıyorum zaten incelsinde istemiyorum işin açıkcası 70 bile degıldir belimin ölçüsü neyse işte bı kaç tanede gögüsler için egzersiz eklersem benımkılerde toparlanır inşallah:)

Callanetics yaparken çok yorulmuyorsan eğer bölgesel kilon için ek egzersizler yapmanı tavsiye ederim ben.Tabi birden çok yüklenmeden, yavaş yavaş.
Ben bu ara sıkı çalışıyorum çünkü kısa zamanda yapabildiğim kadar incelmek istiyorum.Zaten okulum açılınca o kadar zamanım ve enerjim olmayacak. Yani kendi vücuduna göre kendin karar vermelisin egzersiz miktarına ..

.............................................................mesaj tekrarı

Son düzenleme:

teşekkür ederim ek egzersizler derken, hangileri?
bir de tabi gün içinde çok vaktim olmuyor

teşekkür ederim ek egzersizler derken, hangileri?
bir de tabi gün içinde çok vaktim olmuyor

Mesela ben Callan yapmadan önce leslie ile 5 mil yürüyorum 2 gündür daha 5e tamamlayamadım ama yavaş yavaş artırıyorum. https://www.youtube.com/watch?v=ZEEOSE5dBo4
Diğer bölgesel hareketler:
25 min butt blaster basen için https://www.youtube.com/watch?v=7Q7L673i8OY
10 min ab work karın için https://www.youtube.com/watch?v=od0j4aNDGKM&list=TLxPA-mk6vMIo
mari winsor buns and thighs https://www.youtube.com/watch?v=CLv-l42x9tY
Nivea body dinamik sabahlar (ben bacak basen hareketlerini yapıyorum sadece tamamını da bulabilirsin) https://www.youtube.com/watch?v=-CD7YMHZjhk

Bunlar gibi ek egzersizler. Forumu biraz karıştırırsan daha birçok egzersiz görebilirsin ama vaktin yoksa ben 8 minlerden yapmanı tavsiye ederim ilk sayfada bulabilirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…