Geçmiş olsun.
Bol limonlu-ballı ılık suyunu iç.
Ardından bi Cardio call yap. Terleyince gribi de atarsın.
Durum raporu;
Tüm gün spor yapmak istiyorum.
Dün canım bir şeye sıkıldı deyu kendimi sabah "cardio call"a
ardından Leslie'nin en hızlı yürüme olayında 2 mile vurdum.
Bir ara da dışarı çıkıp 1 saat yürüdüm.
1 Eylül'de sınavım var ve onun stresini sporla atmaya çalışıyorum sanırım.
Dualarınızda beni de ekleyin olur mu?
Bu arada kendime dikkat ettim ki evet, dün bahsettiğimiz göbek ve çevresindeki şiş görüntü bende de var.
Ben hala gitmeyen şişmanlığım sanıyordum ki değil, değil, değilmiş.
Yanlarım da varmış gibi duruyor. Ama aslında yok.
Yani pubik bölgesinden başlayıp yanlarım, mideme kadar kalın duruyor. Bakalım ne zaman incelecek. Paylaşacağım.
Midem ise kayboldu. Sadece aşırı yersem çıkıyor.
Güzel şeyler bunlar. =))) Zayıflamak, fit olmak gibisi yok.
Bugün yürüyüşe çıktığımda tüm sokak bana bakıyordu. Dimdik yürüyorum. Kollar yanda ama eskisi gibi savruk sallanmıyorlar.
Kendime hakim bir şekilde yürüyorum ve bu kendiliğinden. Vallahi durumum bu kızlar ya.
Maşallah deyin bana. Bu duyguyu çok özlemişim.
Öperim. =))))))))))))))))))))))))))
Rica ederim kuzumLotuscuğum spora tekrar başladığımda senin hemen yorumda bulunman ve yönlendirmen de çok etkili oldu bende.
Eskisi gibi bir-iki güne bırakabilirdim belki.
Destek çok önemli bir şey.
Ben de bunu kendime düstur edindim ve elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalışıyorum.
Callan videolarını bir araya toplaman, sayfalar dolusu yorum ve destek için teşekkürler.
=))
Bak ne güzel kilolar gidiyoAz önce tartıda "78.7"yi gördüm. =))))))))))))))))
Paylaşmadan durabilir miyim?
Hayırrrr. =))))))))))))
Bu çılgın bir şey. Delicesine mükemmel bir şey. =)))))))))))))
Bir kaç gün bekleyip çizelgeme öyle yansıtacağım.
Yaşasın irade, yaşasın spor.
Öperim.
=)))
İşte bu donuk pudracım!!! sen Sadık bi callancısıngünaydın dün yapamadım ama başa dönmedim azmim kırılmasın diye
sabahın köründe kalkıp yaptım 3/21 tamamdır
Çok ama çok sevindimsakatlanan arkadaşlara geçmiş olsun,dikkat edin kızlar,kendinizi fazla zorlamayın.
bayramdan önce call.ımı ne kadar düzenli yapıyordum,bayramdı,gezmeydi derken yapamadım call:26:önüümüzdeki hafta tatile gideceğiz orada yapabilirim inş.
buraya daha önce yazmıştım doğumdan sonra içine giremediğim pantolonlar var 10. calldan sonra onları deneyeceğim diye ve şuan üzerimde o içine giremediğim pantolon vargiyindim oturuyorum evin içinde ,eşim gelse bir yere mi gidiyoruz diyecek
tabi pantolon hala sıkı ama kapandı eğer call.ı ihmal etmeyip güzelce yapsaydım daha rahat olabilirdi bu pantolon.bu arada hamile kalmadan önce 66kg.dim şuan 72kg.yim,arada 6 kg var ama pantolona sığdım,buda gösteriyorki call bizi sıkılaştırıyor.
bugün 11. callımı yapıp yazarım. hepimize kolay gelsin
Maşallah canımDurum raporu;
Tüm gün spor yapmak istiyorum.
Dün canım bir şeye sıkıldı deyu kendimi sabah "cardio call"a
ardından Leslie'nin en hızlı yürüme olayında 2 mile vurdum.
Bir ara da dışarı çıkıp 1 saat yürüdüm.
1 Eylül'de sınavım var ve onun stresini sporla atmaya çalışıyorum sanırım.
Dualarınızda beni de ekleyin olur mu?
Bu arada kendime dikkat ettim ki evet, dün bahsettiğimiz göbek ve çevresindeki şiş görüntü bende de var.
Ben hala gitmeyen şişmanlığım sanıyordum ki değil, değil, değilmiş.
Yanlarım da varmış gibi duruyor. Ama aslında yok.
Yani pubik bölgesinden başlayıp yanlarım, mideme kadar kalın duruyor. Bakalım ne zaman incelecek. Paylaşacağım.
Midem ise kayboldu. Sadece aşırı yersem çıkıyor.
Güzel şeyler bunlar. =))) Zayıflamak, fit olmak gibisi yok.
Bugün yürüyüşe çıktığımda tüm sokak bana bakıyordu. Dimdik yürüyorum. Kollar yanda ama eskisi gibi savruk sallanmıyorlar.
Kendime hakim bir şekilde yürüyorum ve bu kendiliğinden. Vallahi durumum bu kızlar ya.
Maşallah deyin bana. Bu duyguyu çok özlemişim.
Öperim. =))))))))))))))))))))))))))
Çok sıkı spor bi callan kızı daha süpersin pericimEveet bir gün daha bitti..
6. callan , 25 min butt blaster ve mari winsor buns&thighs yaptım bugün
Yarın sabah Leslie ile 5 mile de başlıyorum inşallah
Arkadaş dediğim insanların bile basenlerim ve bacaklarımla dalga geçmesi sinirlerimi bozuyo bir an önce gitsin istiyorum fazlalıklarım
25 Minn Butt Blaster sanırım burada verilmemişti:26: Hareketlerin çoğu bilindik ama tekrar sayısı fazla olduğu için yararı olacağını düşünüyorum çoookk yakıyo
Sağlıklı günler...
ne zormuş bu callan hiç bir spor beni bu kadar terletmemişti ve hareketlerin çoğunuda yapamadım demekki bu yüzden etkili hadi bakalım devamınıda getirirsem güzel olacak:)
Rica ederim kuzumişinize yarayıp buraya olumlu sonuçlarla dönmeniz benim için büyük mutluluk
Bak ne güzel kilolar gidiyo
Maşallah canımVallahi ne güzel senin bu güzel ve topiğimizi canlandıran mesajlarına cevap vermek yürüyüşünün değişmesi düzelmesi muhtesem dediğin gibi önce pubik bölgen toparlanıp karnın düzleşicek inşallah.
Bu arada sınavın için çok stres yapmadua edicem senin için.bir de sende sınavının iyi geçmesini niyet edip 339 defa ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin'' duasını oku.Hz.Yunus'un duasıdır bu
Teşekkür ederim canım.
=)))
Bu arada çoook geçmiş olsun,çok takdir ettim seni bu hasta halinle üşenmeyip kalkman,helal olsun vallahi
Geçmiş olsun.
Bol limonlu-ballı ılık suyunu iç.
Ardından bi Cardio call yap. Terleyince gribi de atarsın.
Çok sıkı spor bi callan kızı daha süpersin pericim
Rica ederim pericimÇok teşekkür ederim lotuscum senin sayende videolara ulaşabildim
Ay canım çok mutlu oldum rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirmeni ve sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahslm kızlar maşallah herkes devam ediyor call yapmaya. ben sporu bırakalı buraya hiç gelmiyorum. ama size bişe diyeyimmi şu an yaklaşık 6 buçuk aylık hamileyim ama sadece bir kilo aldım ve bunu tamamen hamilelik öncesi yaptığım egzersizlere borçluyum. inanın tehlikeli geçmese gebeliğim devam edecem egzersizlereeşim maşallah hiç kilo almadın hatta verdin sanki diyo. bilmiyorum doğumdan sonra görecez diyorum. herkese bol egzersizli günler diliyorum.
donuk pudracım evlendinmi sen allah mutlu etsin inşallah.
lotuscum sen nasılsın devam ediyomusun call yapmaya. yoksa sende benim gibi askıya alanlardanmısın?
hülymmm çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşmuşsundur
Rica ederim pericim
Ay canım çok mutlu oldum rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirmeni ve sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahcallanın hakikaten faydasını görmen hemde hamilelikteki etkisi süper callan yapamasanda aramızda ol her zaman.
Ben devam ediyorum callana.aynı zamanda dukan diyeti yapıyorum
Daha önce callan yaptığım için kilomu kimse anlamıyormuş. kilo verdikçe anladım bunutoplamda 6 kg verdim Allah'ın izniyle.
Leslie ile 5 mil (4 milini yapabildim sadece terden öldümmm!!9) ve 7. callan bitti
Akşama da 25 min butt ve mari winsor yapıcam inşallah
Bi de ben leslie yi yaparken lahana yağı sürdüm bacaklarıma bugün streç filmle sardım çok terletiyor ama kayıyo aşağıya streçle sarmasam da etkisi olur mu acaba bileniniz var mı ??
Canım daha dün bir doktor arkadaşımla streç film sararak yapılan sporun zararlarını konuştuk.
Cildin ter bezlerine ve gözeneklerine spor yaparken bu şekilde yapılan baskı, aşırı sıcakla da birleşince ciddi bir doku kaybına
sebep oluyormuş.
Kızlar yardıma ihtiyacım var.
Spor yaparken aşırı terlediğimden göğüslerimin arasında isilik oluşuyor. Ara ara da kuruluyorum sonra hemen duşumu
alıyorum halbuki.
Aynı durumu yaşayan var mı? Ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?