Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Geçmiş olsun.

Bol limonlu-ballı ılık suyunu iç.

Ardından bi Cardio call yap. Terleyince gribi de atarsın.

Hahah Callan Teyze her derde deva

41 kere maşallah canım Sayende Leslie'yi öğrendim walk at home kesinlikle benim için çok teşekkür ederimm...bi insan bu kadar mı üşengeç olur evden çıkmaya ya
Sınavınını umarım dilediğin gibi geçer canım Allah zihin açıklığı versinn

Eveet bir gün daha bitti..
6. callan , 25 min butt blaster ve mari winsor buns&thighs yaptım bugün
Yarın sabah Leslie ile 5 mile de başlıyorum inşallah
Arkadaş dediğim insanların bile basenlerim ve bacaklarımla dalga geçmesi sinirlerimi bozuyo bir an önce gitsin istiyorum fazlalıklarım
25 Minn Butt Blaster sanırım burada verilmemişti:26: Hareketlerin çoğu bilindik ama tekrar sayısı fazla olduğu için yararı olacağını düşünüyorum çoookk yakıyo
Sağlıklı günler...

ne zormuş bu callan hiç bir spor beni bu kadar terletmemişti ve hareketlerin çoğunuda yapamadım demekki bu yüzden etkili hadi bakalım devamınıda getirirsem güzel olacak:)

Rica ederim kuzum işinize yarayıp buraya olumlu sonuçlarla dönmeniz benim için büyük mutluluk

Bak ne güzel kilolar gidiyo

günaydın dün yapamadım ama başa dönmedim azmim kırılmasın diye

sabahın köründe kalkıp yaptım 3/21 tamamdır
İşte bu donuk pudracım!!! sen Sadık bi callancısın

Çok ama çok sevindim lütfen tatilde en azından koruma yap 15 dk ayırsan yeter.vücudun esnekliğini kaybetmesin

Maşallah canım Vallahi ne güzel senin bu güzel ve topiğimizi canlandıran mesajlarına cevap vermek yürüyüşünün değişmesi düzelmesi muhtesem dediğin gibi önce pubik bölgen toparlanıp karnın düzleşicek inşallah.
Bu arada sınavın için çok stres yapma dua edicem senin için.bir de sende sınavının iyi geçmesini niyet edip 339 defa ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin'' duasını oku.Hz.Yunus'un duasıdır bu

Çok sıkı spor bi callan kızı daha süpersin pericim

ne zormuş bu callan hiç bir spor beni bu kadar terletmemişti ve hareketlerin çoğunuda yapamadım demekki bu yüzden etkili hadi bakalım devamınıda getirirsem güzel olacak:)

Artık bi kez yaptın callanı.birde 10 gün yapıp hızla gelişen değişimi vücudunda bizzat görünce ömür boyu callanetics aklının bi köşesinde hep olucak

Son düzenleme:
Dukandan sonra kemiklerim yumusamis gibi geliyor.

Callan kemikleri guclendirir mi?

Guclendirirse dukan sirasinda mi yapmam lazimdi, yoksa sonradan yapsamda faydali olur mu?

günaydınlar

yine sabahın köründe kalkıp yaptım işe gelirken uyukluyorum ama olsun değer. bacaklarım da dökülüyor

4/21 tamamdır.

zafer benim olacak.

Geçmiş olsun.

Bol limonlu-ballı ılık suyunu iç.

Ardından bi Cardio call yap. Terleyince gribi de atarsın.

öle yapıyorum bende canım klasik callnda baya terletiyo benı zaten cardio yapsam yok %70 im yok olur herhalde :):) attım sayılır gribi zaten iki gündür baya baya ter attım çünkü

slm kızlar maşallah herkes devam ediyor call yapmaya. ben sporu bırakalı buraya hiç gelmiyorum. ama size bişe diyeyimmi şu an yaklaşık 6 buçuk aylık hamileyim ama sadece bir kilo aldım ve bunu tamamen hamilelik öncesi yaptığım egzersizlere borçluyum. inanın tehlikeli geçmese gebeliğim devam edecem egzersizlere eşim maşallah hiç kilo almadın hatta verdin sanki diyo. bilmiyorum doğumdan sonra görecez diyorum. herkese bol egzersizli günler diliyorum.
donuk pudracım evlendinmi sen allah mutlu etsin inşallah.
lotuscum sen nasılsın devam ediyomusun call yapmaya. yoksa sende benim gibi askıya alanlardanmısın?
hülymmm çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşmuşsundur

Leslie ile 5 mil (4 milini yapabildim sadece terden öldümmm!! 9) ve 7. callan bitti
Akşama da 25 min butt ve mari winsor yapıcam inşallah

Bi de ben leslie yi yaparken lahana yağı sürdüm bacaklarıma bugün streç filmle sardım çok terletiyor ama kayıyo aşağıya streçle sarmasam da etkisi olur mu acaba bileniniz var mı ??

Çok teşekkür ederim lotuscum senin sayende videolara ulaşabildim
Rica ederim pericim

Ay canım çok mutlu oldum rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirmeni ve sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah callanın hakikaten faydasını görmen hemde hamilelikteki etkisi süper callan yapamasanda aramızda ol her zaman.
Ben devam ediyorum callana.aynı zamanda dukan diyeti yapıyorum
Daha önce callan yaptığım için kilomu kimse anlamıyormuş. kilo verdikçe anladım bunu toplamda 6 kg verdim Allah'ın izniyle.

maşallah sende çok güzel vermişsin. bende kilom 82.5 dediğimde kimse dr um bile inanmadı. kilolu hamile kaldım korkuyodum ama çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok.

Canım daha dün bir doktor arkadaşımla streç film sararak yapılan sporun zararlarını konuştuk.

Cildin ter bezlerine ve gözeneklerine spor yaparken bu şekilde yapılan baskı, aşırı sıcakla da birleşince ciddi bir doku kaybına

sebep oluyormuş.

Kızlar yardıma ihtiyacım var.

Spor yaparken aşırı terlediğimden göğüslerimin arasında isilik oluşuyor. Ara ara da kuruluyorum sonra hemen duşumu

alıyorum halbuki.

Aynı durumu yaşayan var mı? Ne önerirsiniz?

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için ilk kez denedim zaten bir daha yapmam incelicem derken sağlığımdan olmiyim.

İsiliğin en iyi yolu denizdir Denize girme şansın varsa kaçırma
Yok ise tuzlu su yap banyoda

iyileşince Koltuk altı ıcın rolon kullanıyorsan spordan önce sorunlu bölgeye sür banyoda yıkarsın ama ben hiç denemedim
cevremdekı kilosu üst bacaklarda olan birbirine sürtmesi sonucu olusan kızarıklıgı önlemek için rolon kullanıyorlardı aklıma geldi

not: ben Antalya da yaşıyorum isilik kızarıklık gibi terden kaynaklı her sıkıntıyı iyi bilirim :) geçmiş olsun...

selam kızlar o partlar yüklenene kadar dublajlı olan videoyu yapıyorum Diğer yüklenecek videolarda aynı şekildemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…