Calistigim yerde ayrimcilik var ne yapmam gerekir?

İste benim de demek istedigim su “memuriyette mazeret bildirmeden devamsizlik yapmak suctur” ya bunu ayse de yapsa suc ceren de yapsa suc. Siz “ayse pazartesi mazeret bildurmeden ise gelmedi” diye sikayet ettiginizde “ceren de sali gunu kafasina gore yukseklisans basvurusuna gitti” diyebilir ki bu da suc. O yuzden karsilikli desteklesme olursa sizin cikariniza olur.

Bizde çocukluyduk. Bize kimse acımadı. Çalışma kardesim o zmn dendi. İyi at koşturuyolar. Nasıl yapıyorlar bilmem

Gecen sene de hastayim bana dedigi gelecek misin :)))gittim rapor aldim boynum tutulmustu .bir kere de ailem covid olmus ben de temasliyim sonucum negatif diye beni is yerindeki odandan cikma diye tembihliyor haftasonu da is yerine cagiriyor gitmedim o zaman da bir ust birimdeki kisiyle bu konuyu gorustum su ayrimcilik meselesini

Ka
Kafaama gore degil izin aldim izin verdi .daha yarim saat olmus beni ariyor ne zaman doneceksin diye .diger arkadaslara bir sey demiyor bekarlara karsi boyle bu kadin benden yasca da kucuk

Ben mesaili çalışmıyorum ama işyerlerinde mesaili çalışan çocuksuz ya da bekar kadın arkadaşlarım da sizinle aynı şeylerden şikayet ediyorlar. Ben olsam ben de sinir olurum, bana mı evlenip çocuk yapıyorsun ki dolaylı sorumluluk yüklüyorsun

Konuyla alakalı daha üst birimler var mı? Hakkınızı arayabileceğiniz? Ya da tekrardan hakkınızı savunun, müdürle konuşun. Gıcık bir durum.
Gercekten gicik bir durum ams bu kadinla kac defa tartistik beni ust birime farkli lanse ediyor her seyi yuzune soyledigimden

ahahahahha

tüm bu izinlerin özelde mümkün olabileceğini düşünenen koca yürekli insan
arkadaş kamuda, bu yeterince açık değil mi?

Hep diyorum; kamu kurumlarına özel sektör deneyimli, dürüst, adil yöneticiler atanmalı ve Devlet memurluğu garanti iş kapsamından çıkartılmalı.

Bir üst yöneticilere şikayet et.Ama şikayet ettiğin için daha çok üstlerine gelecekler.

Yok hocam 6 senelik memurun ne 1 2 senesi ben adaletten yanayim esit davranilmasindan ya insanin acil işi cikar cocuk hasta olur bunlar normal ama benim mazeretim olduğu zaman sorguluyor kadin ben de gecen seneki gibi bu kadinla muhatap olmak istemiyorum cok tartistik bununla

Cozumu buldum, evlen ve hemen cocuk yap. Sartlar esitlenip, sorun cozulur

Istemiyorum evlenmek cocuk vs boyle mutluyum ama kendileri mutsuz diye bize zehir ediyorlar is yerini cocuktan baska isleri yok bizim gibi rahat degiller o yuzden bu sekilde moral bozmaya calisiyirlar
ben devlette deilim
ama devlette olan bekar her kadın arkadaşımdan sürekli bunları duyuyorum

"siz bekarsınız rahatsınız" dediklerini
bana mı evlendin?
bana mı çocuk yaptın?
üstelik bir de sürekli "bir an evvel evlen evde kalma" söylemi de var...çıldırma derecesine getirilen çok arkadaşım var...
dediğim gibi çözüm bulanı varsa zaten tebrik ederim.

Ya hic kimseyi idare etmesinler, yada herkese esit davransinlar. Müdür bilerek yapiyor olabllir? Yani senin cocugun olmadigi icin hayatin daha rahat, bilerek rahatini bozmak amacli yapiyor olabilirmi?

sahiden bu konudan müzdarip olanları toplayıp bir kulüp kurulsa epeeeey bir kalabalık olur.
ne yazık ki evli ve özellikle çocuklu pek çok kadın "sen bekarsın, rahatsın" cümlesini çok kolayca kuruyor. türkiye'de evli olmak özellikle bazı kadınlar tarafından statü göstergesi olarak görülüyor ne yazık ki... üstelik bu statü sayesinde karşılarında gayet aklı başında, kültürlü, belli bir yere gelmiş biri bile olsa bu kişiyi "evli değilsin ki anlayasın" şeklinde değersizleştirmeyi de kendilerine hak görüyorlar. işyerlerinde yaşanan konu sahibesinin özetlediği davranışlar da cabası. oysa ki evli olmak, bekar olmak, çocuklu olmak, çocuksuz olmak, tek çocuklu olmak, çok çocuklu olmak...bunların hepsi bir tercih ve hepsinin kendine göre zorlukları var. bir de bunu anlayabilsek keşke.

Hocam onlar kiskaniyorlar ben evime gelip ayak uzatip dinleniyorum onlar eve gidip yemek yapip bulasik yikayip temizlik yapip cocuk bakiyorlar ama bu bir tercih evlenirken bunun olacagjni biliyorlardi ve sirf onlar tercihlerini evlilikten yone kullanup mutsuzluk yasiyorsa bunun sorumlusu ben degilim. bunun uzerinden ego tatmin edemezler .evlilik statuyse bu cahillerin gozunde bu nasil statu ki yuksek mertebe ki her gun yasadiklari evliliklerinin mutsuz yonlerini anlatiyorlar ulu orta ozelleri kalmamis sabahtan aksama kadar gorumce koca cocuk kaynana muhabbeti insanin beyni kuculur bunlari konusa konusa bunlarin yasami bu yani boype statu olmaz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…