Calistigim yerde ayrimcilik var ne yapmam gerekir?

çocukları size paslamaları konusunda yazacağım; çocuk içeri girdiğinde çok ilgili duruyorsanız evet paslarlar. onun yerine kulaklığınızı takıp duymayın... ozaman çocukları başınıza atamazlar..

onun haricinde yıllık izin istediğimde banada amirim mırın kırın eder genelde... ama çocuk hasta desem hiç itiraz etmedi Allah var... ama hiç bir zaman bu durumu kötüye kullanmadım... devlet okulunda saatler sorunlu diye koleje verdim mesela... sınırlarınızı net çizin. muhtemelen size mırın kırın etmeleri canınızı sıkıyor ama yine de izin veriyorlardır bir şekilde... misal ateşli çocuğu hastaneye götürme ile hastane kontrolü arasında fark vardır...

bu arada bu yıl çocuklar çok hasta oldular. özellikle ateşli bol öksürmeli hastalıklar yakamızı bırakmadı.. oğlum evde hasta Allahtan annemler yakında çocuğa bakıyorlar

konuşmalardan rahatsız oluyorsanız kulaklıkla müzik dinleyin. yada onları dinleyip kvalide konusunda ileride nasıl davranmanız gerektiğini gözlemleyin

evet ya erkeklerle çalışmak daha iyi. kadınlarla çalışmayı -bir kadın olarak- bende sevmiyorum

evet ya erkeklerle çalışmak daha iyi. kadınlarla çalışmayı -bir kadın olarak- bende sevmiyorum
Ayrıca kadın olduğumuz için mecburen nezaket göstermek zorunda kalıyorlar ve enteresan hiç bilmediğin konulara dahil olabiliyorsun kadınlarla takıldığımda kendimi geliştirme seviyem nasıl daha iyi kek kabartırım oluyor

iş başvurularında öyle olmuyor ki. Kaç çocuk var,kim bakacak. Adamın bi sürü kafası karısıyor. Tecrübeliymişsin değilmişsin oraya sıra bile gelmiyor. Özel sektörün eline düşmeye gör

Senin gibi anlayışlısı çok ender

H

Hamileydimden sonrasini okumadim hamile cocuklularin yarasi var sanirim
Ahahahahah bir sonraki mesajda okudun sanırım
A

Saçmasapan konuşma sana idari izin veriliyorsa ordaki bekar arkadasinin da hakkidir senin ne ayricaligin var senin cocugundan ordaki arkadaslarina ne
Saçma sapan konuşan sensin, eğer orda herkese izin verilip seni idare eden yoksa sorunu kendinde ara, çocuklu diye sataşma insanlara , burdan bakınca kıskanan sen gibi görünüyorsun, idari izin bekar arkadasin da hakkıdır bizim amir kimseye ayrımcılık yapmaz, herkese yerine bakacak biri varsa çıkabilirsin der ama bana kötü davranan kimsenin yerine bakmam ben, öyle biri de benim yerime bakmasın istemem zaten, ben şimdi izin istesem bütün arkadaşlarım yerine bakar, sen kimseyle anlasamayip herkese sataaip sonra yerime bak dersen kimse tabi ki bakmaz....

refakatçi raporu nasıl alınıyor acaba. bu konu bendede büyük sorun
Cocuk doktoruna direkt soyluyorum bugun icin refakatci verir misiniz diye. Bilmemne hastaligina sahip xxin anne zuzush refakatinde 1 gun istirahati uygun gorulmustur tarzi bir sey yazip veriyor. Annemin rahatsiz doneminde de refakatci kaldigimda istemistim yatan hasta servisinde de verdiler.

teşekkür ederim. yatan hasta olayını biliyorum ama doktor kontrolü için verildiğini bilmiyordum. devlet hastanesi yada aile hekimide verirmi acaba

Üslup sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Ama inkar edilmeyecek bir gerçek var ki memurluk gibi garanti işlerde devlete gram faydası olmayan, tek derdi izin alayım, işi salayim, paramı alayım olan binlerce insan var. Memurluk sistemi kökten sorunlu bence tamamen kaldırılması lazım.
Çocuklu kadınlara gelince, gerçekten can sıkacak ve rahatça genelleme yapılabilecek kadar çocuksuz insanlar üstünde kendilerinde hak görüyorlar. İzinler onların olmalı, kolay iş onların olmalı, gezilere gidemez, teslim tarihlerine uyma sorunu yok yok da yok bitmez ayrıcalık talepleri. Hiçbir babada böyle bir şey olmaz nedense. Ve çocuk gelmiştir 16 17 yaşına hala daha evde bebek varmış gibi muamele isterler.
Bence öncelikle memurluk kalkmalı. Sonrasında Almanya'daki gibi doğum izni bir yıl olup anne ve baba arasında bolusulmeli. Emzirme dönemi sonrasında da anne baba eşit şartlarda hastalık refakat izni vs almalı. Hastalık dışı şeylerde ise sürekli bu ben anneyim ben yapmam ben etmem bana özel muamele istiyorum diyememeli.

Bu kadin hasta ben dogumuna gitmedigim icin takmis ben karakterim geregi dügün dogum sunnet gibi sacmasapan etkilnliklerre katilmam bugun de izin istedim farkli bir birime gececegim ayni kurum farkli birim ne zaman geleceksin dedi 1 saate kadar gelirim dedim bekliyorum dedi diyorum yaa hasta tam numunelik bu arada is kitleme olayi soyle oluyor ona cevap vereyim cocuklu kadina tam gun idari izin verince o gun onun isiyle ilgili yazi gelince sen yapmak zorunda kaliyorsun ya da cocuklu bilmedigini soyledigi icin sana kitliyor olay budur cocukla ilgili de odaya geldi bu sefer ilgilenmedim cikti gitti ama anasi benle ayni odada yine cocuk gurultusu vs devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…