evet ya erkeklerle çalışmak daha iyi. kadınlarla çalışmayı -bir kadın olarak- bende sevmiyorumBulunduğunuz birimi değiştirirseniz size iyi gelecek bence. Erkeklerin yoğunlukta olduğu birime geçin. Ben genelde erkeklerle daha iyi çalışıyorum bahsettiğiniz gibi evli kadınlar (bende evliyim) genel olarak aile ve çocuklardan bahsettikleri için ve bence en önemlisi birbirlerini kıskanıp çekemedikleri için hep bi rekabet halindeler.
Ayrıca kadın olduğumuz için mecburen nezaket göstermek zorunda kalıyorlar ve enteresan hiç bilmediğin konulara dahil olabiliyorsunevet ya erkeklerle çalışmak daha iyi. kadınlarla çalışmayı -bir kadın olarak- bende sevmiyorum
siz erkeksiniz heraldeAyrıca kadın olduğumuz için mecburen nezaket göstermek zorunda kalıyorlar ve enteresan hiç bilmediğin konulara dahil olabiliyorsunkadınlarla takıldığımda kendimi geliştirme seviyem nasıl daha iyi kek kabartırım oluyor
iş başvurularında öyle olmuyor ki. Kaç çocuk var,kim bakacak. Adamın bi sürü kafası karısıyor. Tecrübeliymişsin değilmişsin oraya sıra bile gelmiyor. Özel sektörün eline düşmeye görKişilerle alakalı durumlar bence. Düzgün yöneticiler olursa izin herkesin hakkı. Burası Avrupa değil maalesef yasalarla belirlenmiş annelik hakları yok,o yüzden kişilerin inisiyatifine kalıyoruz. Ben kendi çevremi düzeltmen için elimden geleni yapıyorum,keşke herkes de yapsa.
Ahahahahah bir sonraki mesajda okudun sanırımH
Hamileydimden sonrasini okumadim hamile cocuklularin yarasi var sanirim
Saçma sapan konuşan sensin, eğer orda herkese izin verilip seni idare eden yoksa sorunu kendinde ara, çocuklu diye sataşma insanlara , burdan bakınca kıskanan sen gibi görünüyorsun, idari izin bekar arkadasin da hakkıdır bizim amir kimseye ayrımcılık yapmaz, herkese yerine bakacak biri varsa çıkabilirsin der ama bana kötü davranan kimsenin yerine bakmam ben, öyle biri de benim yerime bakmasın istemem zaten, ben şimdi izin istesem bütün arkadaşlarım yerine bakar, sen kimseyle anlasamayip herkese sataaip sonra yerime bak dersen kimse tabi ki bakmaz....A
Saçmasapan konuşma sana idari izin veriliyorsa ordaki bekar arkadasinin da hakkidir senin ne ayricaligin var senin cocugundan ordaki arkadaslarina ne
Cocuk doktoruna direkt soyluyorum bugun icin refakatci verir misiniz diye. Bilmemne hastaligina sahip xxin anne zuzush refakatinde 1 gun istirahati uygun gorulmustur tarzi bir sey yazip veriyor. Annemin rahatsiz doneminde de refakatci kaldigimda istemistim yatan hasta servisinde de verdiler.refakatçi raporu nasıl alınıyor acaba. bu konu bendede büyük sorun
teşekkür ederim. yatan hasta olayını biliyorum ama doktor kontrolü için verildiğini bilmiyordum. devlet hastanesi yada aile hekimide verirmi acabaCocuk doktoruna direkt soyluyorum bugun icin refakatci verir misiniz diye. Bilmemne hastaligina sahip xxin anne zuzush refakatinde 1 gun istirahati uygun gorulmustur tarzi bir sey yazip veriyor. Annemin rahatsiz doneminde de refakatci kaldigimda istemistim yatan hasta servisinde de verdiler.