Çalıştığı şirketten nefret edenler buraya!

shadowshows

Süpriz YumurtaMMM:)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
510
22
118
Malatya
Özel bir şirkette çalışıyorum. Çalıştığım yerde bayan çok az, 50 tane erkek varsa 8 bayan var. İki senedir burdayım. Öyle bir şirketki herkes birbirinin kuyusunu kazıyor, birbirinin yüzüne gülüyor, iki dakika sonra patrona gidip o kişiyi şikayet ediyor. Ben bu şirkete başladığımdan beri o kadar huysuz biri oldumki, insanlara laf sokmaktan alamıyorum kendimi. Sürekli inceden ayar vermeler, gıcıklık çıkarmalar.. Orada mutlu değilim, huzurlu değilim. Çalışmak istemediğim içinde öyle saçma hatalar yapmaya başladımki, yaptığım hataları başkaları bulunca ben bile inanamıyorum. Ama çenem hiç durmuyo, hata bendende kaynaklı olsa üste çıkıyorum. Şuan işten çıkacak durumda değilim, eylül gibi evleneceğim, maaşımda fena değil. Bunlar beni oraya mecbur bırakıyor. zaten bu işsizlikte işten ayrılmak deli cesareti. Bir yerde çalışırken başka bir iş bulmakta çok zor oluyor. Ama bazı günler şöle şirketin bahçesini ateşe vermek, şirketteki insanlarla elim belimde saç başa kavga etmek istiyorum. O kadar çok kibarca laf sokmaya başladımki, kendime hakim olamıyorum. Birde cnm çalışmak istemiyor hiç, ite kaka zorla çalışıyorum. Ne yapmalıyım ben? İş yerinde içime kapansam sıkılıyorum, dışarı açılsam böyle oluyor. Bütün kariyer, iş hayatı hevesim söndü gitti. Sadece evime eşya almak, alışverişe çıkmak, öğlenlere kadar uyumak istiyorum. Hiçbişeye hevesim kalmadı. Yüksek lisansım devam ediyor onuda bıraktı bırakacağım, çok sıkıldım uğraşasım yok. Okulu bitirirkenki kariyer hedeflerime, hırslarıma noldu benim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…