hayırlısı olsun inşallah canım ya. benim hissettiklerim aynen senin konuyu açarken yazdıkların. ben de hamilelik izni, doğum iznimi kullanıp istifa ettim bebeğimi kendim büyütmek için. ama hayatım çok programsızlaştı, evin işiydi, yemekti, bebekti, derken bi bakıyorum eşim gelecek nerdeyse ben hala pijamalı... :kedi: kendimi değersiz hissetmeye başladım artık. davulun sesi uzaktan hoş gelir. çalışırken evde oturmaya özenirdim. alırım çayımı kahvemi, kurulurum en sevdiğim köşeye kitap okurum dergi karıştırırım diye hayaller kurardım. hiç yapamadım bu dediklerimi.. çalışırken herşey daha sistemliydi.
lakiiiiiiiin gelelim tamamen bana bağımlı, masum yavruma... yap işlet devret modeli bana göre değil, yani ne annem baksın isterim ne kayınvaldem ne de bakıcı. çalıştığım yerin kreşi olmasını tercih ederim işe başlama durumunda. eski işim öyleydi ama 2 yaşından sonra alıyorlardı kreşe. oraya dönmem pek mümkün değil, zira yerime giren artık emekli olur ordan, o kadar rahattı yani.
ben de ne yapmayı düşünüyorum? ilk kpssye girip devlete atanmayı inşallah. o da seneye artık. kızım da biraz daha büyümüş olu artık.
bu kararı vermiş olmak bile bana kendimi daha iyi hissettiriyor. :lepi: