• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışmayı özleyen, geri dönmek isteyen var mı?

Bende 1hafta sonra tekrar çalışmaya başlıyorum ve oğlum 2.5 aylık.Heralde en küçük bırakan ben olacağım.Ücretsiz izni çoook düşündüm ama istanbulda çook zor geçinmek.Hep bırakmak içimi burkuyor ama yapabileceğimde bişey yok ayrıca oğluma kendi annem bakacak bu içimi çok rahatlsatıyor.Allah çalışan annelere sabır versin başka bişey demiyorum.Küçücükken bırakmak zor olacak.

Bende 1hafta sonra tekrar çalışmaya başlıyorum ve oğlum 2.5 aylık.Heralde en küçük bırakan ben olacağım.Ücretsiz izni çoook düşündüm ama istanbulda çook zor geçinmek.Hep bırakmak içimi burkuyor ama yapabileceğimde bişey yok ayrıca oğluma kendi annem bakacak bu içimi çok rahatlsatıyor.Allah çalışan annelere sabır versin başka bişey demiyorum.Küçücükken bırakmak zor olacak.

merhaba

kızlarr ben iş başvurusu yapmaya başlıyorum yarın..zamanla alışacağımı düşünüyorum..herkes alışıyorya neticede kaydirigubbakcemile3 hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inşallahkaydirigubbakcemile2

kızlarr ben iş başvurusu yapmaya başlıyorum yarın..zamanla alışacağımı düşünüyorum..herkes alışıyorya neticede kaydirigubbakcemile3 hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inşallahkaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun inşallah canım ya. benim hissettiklerim aynen senin konuyu açarken yazdıkların. ben de hamilelik izni, doğum iznimi kullanıp istifa ettim bebeğimi kendim büyütmek için. ama hayatım çok programsızlaştı, evin işiydi, yemekti, bebekti, derken bi bakıyorum eşim gelecek nerdeyse ben hala pijamalı... :kedi: kendimi değersiz hissetmeye başladım artık. davulun sesi uzaktan hoş gelir. çalışırken evde oturmaya özenirdim. alırım çayımı kahvemi, kurulurum en sevdiğim köşeye kitap okurum dergi karıştırırım diye hayaller kurardım. hiç yapamadım bu dediklerimi.. çalışırken herşey daha sistemliydi.

lakiiiiiiiin gelelim tamamen bana bağımlı, masum yavruma... yap işlet devret modeli bana göre değil, yani ne annem baksın isterim ne kayınvaldem ne de bakıcı. çalıştığım yerin kreşi olmasını tercih ederim işe başlama durumunda. eski işim öyleydi ama 2 yaşından sonra alıyorlardı kreşe. oraya dönmem pek mümkün değil, zira yerime giren artık emekli olur ordan, o kadar rahattı yani.

ben de ne yapmayı düşünüyorum? ilk kpssye girip devlete atanmayı inşallah. o da seneye artık. kızım da biraz daha büyümüş olu artık.

bu kararı vermiş olmak bile bana kendimi daha iyi hissettiriyor. :lepi:

kızım 8 aylıkken başladım çalışmaya bir sene olucak kasım ayında
ayrılmak çok zor gerçekten bilmiyorum eğer imkanım olsaydı 3 yaşına kadar bırakmazdım
herkes çalışırken herşey çok düzenli demiş benim için bu geçerli değil
hiçbişeye yetişemiyorum muhakkak bişeyler yarım kalıyor birtek pazarım var
ogünde temizlik mi yapıcam yoksa çocuğumla mı ilgilenicem akşamları yorgun oluyorum yeteri kadar ilgi gösteremiyorum kuzuma işe başlamadan önce okadar sakin bir çocuktuki işe başlayınca uyku düzeni
bozuldu gergin ve sinirli olmaya başladı herşeyi bir kenara bıraktım sabahları arkamdan ağlaması bile
yetiyor işi bırakmak istememe mafoldumben

ben oğlum 5 aylıkken işe geri döndüm:gitme: çok zor oldu ayrılmak ama mecburen işte. imkanım olsa istifa eder kendim bakarım ama onun geleceği için bişeyleri feda ediyoruz napalım. 1 ay oldu ama ne o alıştı ne ben alıştım ayrılığa daha küçük belki kolay oluyodur onun için büyüdükçe işe gelmek daha zor olcak sanırım. Allah yardımcımız olsun:emir_bebek:

BEnim nerdeyse her gün bir firmayla görüşmem oluyor.Hayırlısı olsun,şartları maaşı mesaisi en uygun olanı seçicem içlerinden zamanı gelince.
Kayınvalideme 3 gün bırakıp diğer günlerde iyi bir kreş düşünüyorduk ama babamızdan onay çıkmıyor,kreş yerine kayınvalidemin yanına bakıcı diyor.Bakalım hayırlısı olsun işi bi bulayım da gerisi kolay.
GErçekten çok bunaldım ev işi,dediğiniz gibi mutfak,kurtulmak istiyorum bir an önce:bbo:

hayırlısı olsun inşallah canım ya. benim hissettiklerim aynen senin konuyu açarken yazdıkların. ben de hamilelik izni, doğum iznimi kullanıp istifa ettim bebeğimi kendim büyütmek için. ama hayatım çok programsızlaştı, evin işiydi, yemekti, bebekti, derken bi bakıyorum eşim gelecek nerdeyse ben hala pijamalı... :kedi: kendimi değersiz hissetmeye başladım artık. davulun sesi uzaktan hoş gelir. çalışırken evde oturmaya özenirdim. alırım çayımı kahvemi, kurulurum en sevdiğim köşeye kitap okurum dergi karıştırırım diye hayaller kurardım. hiç yapamadım bu dediklerimi.. çalışırken herşey daha sistemliydi.

lakiiiiiiiin gelelim tamamen bana bağımlı, masum yavruma... yap işlet devret modeli bana göre değil, yani ne annem baksın isterim ne kayınvaldem ne de bakıcı. çalıştığım yerin kreşi olmasını tercih ederim işe başlama durumunda. eski işim öyleydi ama 2 yaşından sonra alıyorlardı kreşe. oraya dönmem pek mümkün değil, zira yerime giren artık emekli olur ordan, o kadar rahattı yani.

ben de ne yapmayı düşünüyorum? ilk kpssye girip devlete atanmayı inşallah. o da seneye artık. kızım da biraz daha büyümüş olu artık.

bu kararı vermiş olmak bile bana kendimi daha iyi hissettiriyor. :lepi:

çok haklısın, evde olur çocuğuma bakar hiçde sıkılmam diyordum ama ev hayatı çok tekdüze..
hepimiz için hayırlısı olsun canım inşallah..canım oğlumu kayınvalideme bırakmak benimde çok hoşuma giden bir durum değil ama mecburum..özel sektörde kreş imkanı yok malesef..bayan sayısı yetse bile hemen farklı isimde bir şirket açarak bazı birimleri bölüp elemanları kaydırarak sıyrılıyorlar işten..keşke bebeğim benim yanımda olsa ama malesef..
sende istediğin gibi devlete atanır ve rahat edersin umarım..

kızım 8 aylıkken başladım çalışmaya bir sene olucak kasım ayında
ayrılmak çok zor gerçekten bilmiyorum eğer imkanım olsaydı 3 yaşına kadar bırakmazdım
herkes çalışırken herşey çok düzenli demiş benim için bu geçerli değil
hiçbişeye yetişemiyorum muhakkak bişeyler yarım kalıyor birtek pazarım var
ogünde temizlik mi yapıcam yoksa çocuğumla mı ilgilenicem akşamları yorgun oluyorum yeteri kadar ilgi gösteremiyorum kuzuma işe başlamadan önce okadar sakin bir çocuktuki işe başlayınca uyku düzeni
bozuldu gergin ve sinirli olmaya başladı herşeyi bir kenara bıraktım sabahları arkamdan ağlaması bile
yetiyor işi bırakmak istememe mafoldumben

canım ayrılmak çok zor haklısın büyüdükçe daha da zordur eminim..anlıyorlar herşeyden..programlı olma işi belki birazda çalışma saatleriyle alakalı olabilir..açıkçası ben doğum iznim bitip işe döndüğümde gerçekten çok yoruluyordum çalışma saatlerimin çok iyi olmasına rağmen..ama o zaman oğlum çok minikti düzenimiz yoktu şimdi büyüdü daha iyi olabilir gibi geliyor..arkandan ağlaması çok üzücü ama büyüdüğünde umarım sana minnettar olur sonuçta onun için çalışıyorsun..

BEnim nerdeyse her gün bir firmayla görüşmem oluyor.Hayırlısı olsun,şartları maaşı mesaisi en uygun olanı seçicem içlerinden zamanı gelince.
Kayınvalideme 3 gün bırakıp diğer günlerde iyi bir kreş düşünüyorduk ama babamızdan onay çıkmıyor,kreş yerine kayınvalidemin yanına bakıcı diyor.Bakalım hayırlısı olsun işi bi bulayım da gerisi kolay.
GErçekten çok bunaldım ev işi,dediğiniz gibi mutfak,kurtulmak istiyorum bir an önce:bbo:

hayırlısı olsun inşallah canım..işi bulduktan sonra dediğin gibi bakım işini halledersiniz..kreşede biraz daha büyüyünce gider..ben 3 yaşında düşünüyorum ama bakalım..

bende çok bunaldım bu ara her şey çok sıkıcı geliyor..kimseyi görmek bile istemiyorum sinirlerim çok tepemde..herşey netleşince herhalde rahatlayacağız..hakkımızda hayırlısı

Back