Ben:lepi:
Çok özledim çalışmayı,başvuruda yaptım bir kaç yere.Ramazan sonrası tekrar devam ediem başvurularıma.İşe dönmek çalışmak istiyorum.Aynı şekilde.Aynı tempoda.
ev işi baydı beni.Bişe görsem deli gibi süpürge açıyorum hemen.:bbo:
ben ben....hayatımda hiç evde oturmadım ev işleri yemek vs..bihaber olarak büyüdüm..ev evin bitmeyeeeen işleri biz bayanların ebedi ikametgahı olan mutfak....bitmiyo ki işler...evim geniş ve iş asla bitmiyor kızlar..bugüne kadar tek işleri günlere gidip pasta börek yiyerek dedikodu yaparak zaman doldurduklarını sandığım tüm ev kadınlarından önünüzde özür diliyorum:)ev işte kısır bir döngü..oğlum 1o gün sonra yasına girecek inş..emzryrm ama ilk günlerde ki yoğunluk yok tabi..oğlum herseyden cok korkuyrmakineyi actırmıyor sesinden cok korkuyr halbuki ben alıssın diye sürekli yanında makine acardım önceleri.simdi düşünün yerler pis hertarafı yalayan bir bebek makine acıldığında ağlamaktan katılan bir bebek gerginliğin doruklarında bir anne...calısırsam herseyin cok daha programlı olacağına oğlumla kaliteli zaman gecireceğime yürekten inanıyrm kızlar...
kızlarrrrrrr çalışınnnnnnnnnnn işe başladım zor ama kendimi daha değerli hissediyorum.oğlum doğduğunda işi bırakmıştım.oğlum sekiz aylıkken eşim işsiz kaldı.ben yine eski işyerime başladım.kızım doğdu.şimdi beş aylık.11 gün önce işe başladım yine. çok iyi geldi açıkçası iyice bunalmıştım evde.hergün aynı monotonluk evde. ben ağzımı yüzümü toplayana kadar akşam oluyodu.işe başladım daha programlıyım şimdi.oğlumada zaman ayırıyorum kızımada bakıyorum elimden geldiğince ev işide yapıyorum.zor çok yoruluyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum böyle.çocuklarıma kaynanam bakıyor o yönden içim rahat işteyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?