Çalışmayanlar bayanlar

Seaslug

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
1.313
1.415
333
Merhaba herkese, iki diplomalı ve yeni evliyim . Daha önce çalıştım ve ilk işimde yaşadığım mutsuzluklardan sonra çalışma hayatından soğudum artık çalışmak istemiyorum. Şimdilik hayatımdan memnunum ama çevre baskısından çok sıkıldım . Beni tanıyan tanımayan herkes çalışmam gerektiği görüşündeler. Sürekli bir ikna çabaları...

Hayatım boyunca ders çalıştım okullarımı iyi derecelerle bitirdim ama mesleğimi babamın zoruyla seçtim belki de bu yüzden çalışmayı sevmedim.

Şimdi çalışan çalışmayan herkesten fikir almak istiyorum.

Ay canııım benzer durumdayız.İki üniversite bitirdim bölüm üçüncüsü olarak mezun oldum.Daha final sonuçlarım açıklanmadan Alman firmasından iş teklifi aldım kabul ettim çalıştım.2 yıllık evliyim evlenince eşimin işi gereği şehir değiştirdik ve işimden ayrıldım.2 yıldır çalışmıyorum.Keyif alabileceğim şeyler yaptım hep.Spora başladım düzenli olarak,zumba vs.Bazen çalışmak istiyorum tekrardan ama şimdi de çocuk yapmak zorundaymışım gibi oldu yaşım 30 çünkü.Özel emeklilik ve özel sigortam var.Bazen boşuna günler geçiyor gibi oluyorum ama çalışırsam evimle ve eşimle böyle ilgilenemem gibi de geliyor.Ama bir yanım da hep çalışmaktan yana.Canın ne istiyorsa onu yap hayatta nasıl mutlu olacağına inanıyorsan onu yap...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benm de başıma iş hayatında sogutan durumlar gelınce çalışmamayı sectm, yenı evlı sayılırım ve senn de dedğn gıbı cevre baskısından gına geldi, ıkılem ıcınde kaldım hala da kalıyorum bence ınsanların ne dusundugunu onemsemeden kendı mutlulugumuza bakmamız lazım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…