• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmam lazım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi

YÜKSEKOKUL MEZUNUYUM

SATIŞ VE SATIŞ MÜD KONUSUNDA 5 YILLIK DENEYİMİM VARDR

AYRICA 2 YILDA MUHASEBE ÜZERİNE ÇALIŞTIM

KOCAELİNDE OTURUYORUM VE ACİL İŞ ARIYORUM LTF BANA YARDIM EDİN :bbo:

arkadaşım.yazdıklarından anladığım kadarıyla sen büro veyahut bi şirkette çalışılabilecek bi iş arıyorsun sanıyorum .benim sana önereceğim iş böyle bi iş deil,ancak acil dediğin için yazmak istedim.bu işe bende yeni girdim ve de çok memnun kaldım.istersen seni de bu işe yönlendirebilirim.irtibata geçmek istersen bana msj at.saygılarımla...

CNM NE İŞİ TABİKİ ÇALIŞMAK İSTİYORUM YAZSANA BİRAS NE ÜZERİNE :teselli:

pişt pişt yazıom sana özel mesaj ama gönderilmio malesef a.s.

Cnm insallah en kisa zamnda gusel bi iş bulursun sana secret kariyer net yenibir ise basvurdun mu deneyiminde war bence hemen ararlar seni dualarim seninle

Cnm insallah en kisa zamnda gusel bi iş bulursun sana secret kariyer net yenibir ise basvurdun mu deneyiminde war bence hemen ararlar seni dualarim seninle

evt cnm ya başvuruom ama malesef sigorta olayı olmuo aradıkları yerdede ÇILDIRICAM AZ KALDI -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Hi üzüldüm cnm ama sabret dua et bulursun insallah en kisa zamn da

Cnm bekle herhalde arkadas yeni uye bulamamistir belkide

Cnm hangi bölum mezunusun bende yeni bitirdimde okulumu merak ettim

Pazarlama ve finans cnm satis denyminim ward diyince ayni bölum olabiliriz diye dusundum işletme okumaya baslıcam allah nasıp ederse bu senea.s.

Arkadaşım özel mesajın kapalı bende kocaelinde oturuyorum.Sana yardımcı olmak isterim şayet aklına yatarsa. Bende uzun süre iş aradım ama sonunda aradığımı buldum

Arkadaşım özel mesajın kapalı bende kocaelinde oturuyorum.Sana yardımcı olmak isterim şayet aklına yatarsa. Bende uzun süre iş aradım ama sonunda aradığımı buldum

kaalı diil cnm ya mesaj gelmişti bana

yardımcı olmanı çok isterim haber bekliyorum nası görüşebiliriz iş için? yada bahsetsen bana biras nası olur cicim gösterdiğin ilgiye teşekkür ederim a.s.

malesef ben de sana özel mesaj gönderemiyorum cnm ama şimdi dene bana göndermeyi açtım oka.s.

YÜKSEKOKUL MEZUNUYUM

SATIŞ VE SATIŞ MÜD KONUSUNDA 5 YILLIK DENEYİMİM VARDR

AYRICA 2 YILDA MUHASEBE ÜZERİNE ÇALIŞTIM

KOCAELİNDE OTURUYORUM VE ACİL İŞ ARIYORUM LTF BANA YARDIM EDİN :bbo:

selam..
sen msj ı yazalı hayli zaman geçmiş ama iş bulabildin mi çalışıyormusun? bende aynı dertten ölüyorumda .allah yardımcımız olsun :kahve:

bu arada sende kayserilisin sanırım . bendeeeeee :lepi:

Back