Bende sınıf öğretmeniyim atama bekliyorum ücretli başvurdum ama çıkmadı , aslında mesleğimi seviyorum ama bazen bana da sıkıcı geliyor. Ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Zengin koca varsa bende isterim orası ayrı :) ama çalışmanın en büyük önemi benim için maddi bağımsızlık mesleğiniz olunca bir guvenceniz oluyor. Lisans mezunusunuz memurluk istemiyorsaniz kendi işinizi yapabileceğiniz bir şeyler yapabilirsiniz tabi o da daha zorŞu an ücretli öğretmenlik yapıyorum lisans mezunuyum. Ama daha ilk günden öğretmenliğin bana göre olmadığını bir kez daha anladım. İlkini staj yaparken anlamıştım. Atandigimi hayal ediyorum her gün mecburi gidicem ise. Her gün aynı şey sıkılıcam. e bunun karşılığında maaş alıcaksın diyeceksiniz. Evet ama o maaşla araba ev alamayacağım. Hele ki çocuklarla uğraşmakdaha ilk günden tansiyonum düştü. E niye öğretmenlik okudun diyeceksiniz. O zaman şartlar bunu gerektiriyordu. Benim hayalim çok farklı. çalışmak isterim tabiiki ama serbest olmak isterim memur gibi her gün düzenli zorunlu işe gitmek istemem. Bir tanıdığım var karısı ev hanımı .çoluk çocuk ülke ülke geziyorlar. Demekki karısının ev hanımı olmasını sorun etmeyen çalış diye dikte etmeyen erkekler de varmış. Bende böyle hayal ediyorum. İstediğim zaman çalışayım istediğim zaman evde oturayım. Eşimle birlikte ülke ülke gezeyim. Hayalim dedim ya benim hayalim gezmek. Memur hayatı yaşamak değil . Dua edeyim de belki Rabbim böyle bir eş çıkarır karşıma.......( Lütfen yargılamadan yorum yapınız)
Ülke ülke gezmekle çalışmanın ne alakası var çözemedim.Şu an ücretli öğretmenlik yapıyorum lisans mezunuyum. Ama daha ilk günden öğretmenliğin bana göre olmadığını bir kez daha anladım. İlkini staj yaparken anlamıştım. Atandigimi hayal ediyorum her gün mecburi gidicem ise. Her gün aynı şey sıkılıcam. e bunun karşılığında maaş alıcaksın diyeceksiniz. Evet ama o maaşla araba ev alamayacağım. Hele ki çocuklarla uğraşmakdaha ilk günden tansiyonum düştü. E niye öğretmenlik okudun diyeceksiniz. O zaman şartlar bunu gerektiriyordu. Benim hayalim çok farklı. çalışmak isterim tabiiki ama serbest olmak isterim memur gibi her gün düzenli zorunlu işe gitmek istemem. Bir tanıdığım var karısı ev hanımı .çoluk çocuk ülke ülke geziyorlar. Demekki karısının ev hanımı olmasını sorun etmeyen çalış diye dikte etmeyen erkekler de varmış. Bende böyle hayal ediyorum. İstediğim zaman çalışayım istediğim zaman evde oturayım. Eşimle birlikte ülke ülke gezeyim. Hayalim dedim ya benim hayalim gezmek. Memur hayatı yaşamak değil . Dua edeyim de belki Rabbim böyle bir eş çıkarır karşıma.......( Lütfen yargılamadan yorum yapınız)
ya gezmeli meslek bulmak en güzeli sanırımŞu an ücretli öğretmenlik yapıyorum lisans mezunuyum. Ama daha ilk günden öğretmenliğin bana göre olmadığını bir kez daha anladım. İlkini staj yaparken anlamıştım. Atandigimi hayal ediyorum her gün mecburi gidicem ise. Her gün aynı şey sıkılıcam. e bunun karşılığında maaş alıcaksın diyeceksiniz. Evet ama o maaşla araba ev alamayacağım. Hele ki çocuklarla uğraşmakdaha ilk günden tansiyonum düştü. E niye öğretmenlik okudun diyeceksiniz. O zaman şartlar bunu gerektiriyordu. Benim hayalim çok farklı. çalışmak isterim tabiiki ama serbest olmak isterim memur gibi her gün düzenli zorunlu işe gitmek istemem. Bir tanıdığım var karısı ev hanımı .çoluk çocuk ülke ülke geziyorlar. Demekki karısının ev hanımı olmasını sorun etmeyen çalış diye dikte etmeyen erkekler de varmış. Bende böyle hayal ediyorum. İstediğim zaman çalışayım istediğim zaman evde oturayım. Eşimle birlikte ülke ülke gezeyim. Hayalim dedim ya benim hayalim gezmek. Memur hayatı yaşamak değil . Dua edeyim de belki Rabbim böyle bir eş çıkarır karşıma.......( Lütfen yargılamadan yorum yapınız)