- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.598
- 208
- 29
- Konu Sahibi hasretdolu
-
Aslında diretmek değil. Ben evlendiğimde memur değildim çok baskı kurdu atan çocuğuna ben bakacağım diye sürekli böyle başımın etini yedi.. Atanınca da bakmadı.. Söz verdiği için diretiyrom.. Ben ona güvendimde atandım.. Yoksa eşimin benden çalışma gibi bi beklentisi yoktu..
Benim annem bakıyor Ama temmuzda tayin durumu var o zaman mecbur bakıcı olacak. Çalışmak çok iyi geliyor insanaSiz kime batıracaksınz
Evet ya çok gönülsüztelefonda hasretlernden ölüyor ama bakma konusu olunca hep bahane
İnanın güvenilir biri olsa değil iki bin üç bin bile veririm ama paraya göre bakmıyorlar vicdan önemli.. İlk çocuğuma iki ay kayınvalidem baktı sonra kreş zamanı geldi kreşe veridm sonra da doğum iznine ayrıldımDiretince gönüllü mü bakacak ?
Öğretmensiniz 5 bin tl maaşın 2 binine bir bakıcı bulamaz mısınız?
Ben yaşlı insanlara direterek iş yaptırılmasını hiç doğru bulmuyorum.
Sonuçta bir bebekten sorumlu olacak.
Ilk çocuğunuza kim baktı?
Gene babaanne baktıysa gönülsüz olması çok normal..
Eşinizin beklentisi olmayabilir de kötü mü oldu bagımsız kendi parasını kazanan bir kadın olmakAslında diretmek değil. Ben evlendiğimde memur değildim çok baskı kurdu atan çocuğuna ben bakacağım diye sürekli böyle başımın etini yedi.. Atanınca da bakmadı.. Söz verdiği için diretiyrom.. Ben ona güvendimde atandım.. Yoksa eşimin benden çalışma gibi bi beklentisi yoktu..
Yani hem iyi geliyor hem çalışma yılı yükselmemde çok etkili..Benim annem bakıyor Ama temmuzda tayin durumu var o zaman mecbur bakıcı olacak. Çalışmak çok iyi geliyor insana
Kendi annem söz vermedi kayınvalidem ben bakacağım dedi hep en baştan beri.. Annem rahatsız yürüyemiyorEşinizin beklentisi olmayabilir de kötü mü oldu bagımsız kendi parasını kazanan bir kadın olmak
Ekstradan ne bileyim 4 5 bin fazla para girdiki krediye girip yaşam standartlarınıı yukselttınız başkası için bir şey yapmayın
2 bin bakıcıya verseniz 3000 yine kardasınız
bu söz için de diretmek anlamsız kendi anneniz hayattaysa o baksın o zaman
Pardon çocuk sahibi kimin için oldunuz peki ?Aslında diretmek değil. Ben evlendiğimde memur değildim çok baskı kurdu atan çocuğuna ben bakacağım diye sürekli böyle başımın etini yedi.. Atanınca da bakmadı.. Söz verdiği için diretiyrom.. Ben ona güvendimde atandım.. Yoksa eşimin benden çalışma gibi bi beklentisi yoktu..
Kvye güvenip atanmak? İlginçAslında diretmek değil. Ben evlendiğimde memur değildim çok baskı kurdu atan çocuğuna ben bakacağım diye sürekli böyle başımın etini yedi.. Atanınca da bakmadı.. Söz verdiği için diretiyrom.. Ben ona güvendimde atandım.. Yoksa eşimin benden çalışma gibi bi beklentisi yoktu..
Verdi ve tutmuyor bu kadar basit kadının çok anını sıkarsanız darlarsanız izin bitince de gelmezKendi annem söz vermedi kayınvalidem ben bakacağım dedi hep en baştan beri.. Annem rahatsız yürüyemiyor ☹veririrm çocuk konusunda asla cimri değilim güvenilir bakıcı bulsam gözü kapalı veririm.. Dedim ya bundan üş dört yıl önce herkes altıyüz lira verirken ben bin lira verdim üstelik beş gün baktı saat beşe kadar.. Ama parayla olmuyor malesef herşey
Hanımefendi kvalideniz çocuğunuza bakmakla yükümlü değil ki . Çalışırsınız ya da çalışmasının buna siz karar verirsiniz. Çocuğunuzu da bu plana göre ayarlayacaktiniz. Burda çok var böyle kvalidem çocuğuma bakmıyor diye üzülen insan da yaşlı kadın çocuklarını büyütmüş evlendirmis belki enerjisi yok .Evet ya çok gönülsüztelefonda hasretlernden ölüyor ama bakma konusu olunca hep bahane
Pardon olay farklıymış kvalideniz çok ısrar etmiş . Ben kvalideye güvenip çocuk yapıp ille de çalışcam kvalide baksın diye tutturanlardansiniz sandım . Böyle durumladda çocuğa açıyorum çünkü bi babamme bı kres bı bakıcı . Bu durumda kvalideniz ayıp etmiş bakacağım dediyse sözünün arkasında durması gerekir. Genelde de böyle oluyorlar sen yap ben bakarım diyorlar sonra ortada yoklar. Benimki de ikinciyi istiyomus ilkine o bakicakmis yer miyim yememAslında diretmek değil. Ben evlendiğimde memur değildim çok baskı kurdu atan çocuğuna ben bakacağım diye sürekli böyle başımın etini yedi.. Atanınca da bakmadı.. Söz verdiği için diretiyrom.. Ben ona güvendimde atandım.. Yoksa eşimin benden çalışma gibi bi beklentisi yoktu..
Çünkü sevmekle tüm gün ilgilenip bakmak aynı şey değil..Evet ya çok gönülsüztelefonda hasretlernden ölüyor ama bakma konusu olunca hep bahane
Sizin velileriniz vardır. Haber salın belki iyi biri gelir.İnanın güvenilir biri olsa değil iki bin üç bin bile veririm ama paraya göre bakmıyorlar vicdan önemli.. İlk çocuğuma iki ay kayınvalidem baktı sonra kreş zamanı geldi kreşe veridm sonra da doğum iznine ayrıldım
Iyi de çocuk yaparken annemiz babamız baksın diye mi yapıyoruz? Tabiki özler ama bu ılla bakmak zorunda demek değil ki.Cocuk yaparken bir plan dahilinde karar veriyoruz en azından öyle karar vermeliyiz.oncelikli olarak kendimiz bakabiliyorsak bakarız baktık maddi imkan zorluyor bakıcı veya kreş ihtimali öncelikli olmalı.ben öyle düşünüyorum.hem sizin için hem kv için aynı evde bir müddet dahi olsa yaşamak zor en çokta onun için zor emin olun kendi evinde bakma ihtimali olsa zaten bakardi ki izinden sonra geleyim diyebiliyor. Benim ikinci kızım da 18 aylıkken kv ve kp geldiler 7 ay kaldılar ama onlar teklif etti maddi olarak sıkıştığımız için ama bakmasalardı da kendim bakacaktım iznim bitene kadar ki kalan iznimi aldım onları gönderdim çünkü bakmak zorunda değiller daha fazla rahatsız olmasınlar istedik. Sonuçta bizim evimize,düzenimize gelip uymaya çalışıyorlar zor oluyor hoş onlar için sıkıntı yoktu ama yine de kimsenin kendi evi gibi olamaz hiçbir yer.Evet ya çok gönülsüztelefonda hasretlernden ölüyor ama bakma konusu olunca hep bahane
Gönlü olmayan yaşlı kadına diretmeyi kendinize yakistiriyorsaniz diretin ama bence yapmayın ya.su anneleri kaynanaları bir salın.Direteyim mi ağustos ta gel diye veya bakıcı bulayım.. Yoksa iznm bitinceye durayım mı
Anneniz bakabilir mi, babaanne gelene kadar?Evet başka şehirden gelecek.. Aslında bende bakıcı bulmak istiyorum ama korkuyorum naısl bi insana denk geleceğiz.. Babaanne daha güvenilir geliyor bakıcı ya göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?