• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak mı çocuk bakmak mı

hasretdolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
403
169
103
35
18 aylık bir bebeğim var memurum ücretsiz izne ayrıldım ama artık yavaştan işime geri dönmek istiyorum.. Daha önce kayınvalidem bakacak olmuştu ağustosta başlayınca.. Şimdi şey diyor ücretsiz iznin bitinceye kadar kendşn bak şubatta iznim bitecek, o zaman geleyim diyor..ev aldığımz için krediliyz ayrı çocuğumda var büyük yani masrafımz var memur maaşı da baya oluyor şuan o paradan mahrum olmak biraz zoruma gidiyor sonuçta ihtiyacımz var.. Sizce ne yapmalıyım.. Direteyim mi ağustos ta gel diye veya bakıcı bulayım.. Yoksa iznm bitinceye durayım mı

Başka şehirden gelecekse gel demez ilk etapta itibaren bakıcı ile yola devam ederin diye tahmin ediyorum
Evet başka şehirden gelecek.. Aslında bende bakıcı bulmak istiyorum ama korkuyorum naısl bi insana denk geleceğiz.. Babaanne daha güvenilir geliyor bakıcı ya göre😏

Kv gelse bile sorun cikmayacagina emin mısınız? Ben evde kimseyle rahat edemem mesela. Kisa da surmeyecek. Bakıcı bulup kamera koyun.
Evet çok mantıklı.. Ama anlamıyorum bakıcı özürlüyüm galiba Bi türlü bulamıyorum bakıcı.. Üstelik az parada vermiyorm.. İlk kızımda bundan üç yıl önce bin lira veriyordum.. Ama bakamadı çocuğa.. Altı sürekli pişik olur, çocuğa azar atarken yakaladım zaten işine son verdim..

Evet ya çok gönülsüz 😏telefonda hasretlernden ölüyor ama bakma konusu olunca hep bahane
İyi de bakmak zorunda değil ki, torununu tabi ki özler ama bakımını üstlenmek aynı şey değil. Bahaneye ihtiyacı yok, her anne baba kendisi için yapıyor neticede. En doğrusu bakıcı sonrasında kreş. Eğer maddi durum imkan veriyorsa siz bakın tabi ama paraya ihtiyacımız var diyorsunuz. O yüzden iyi bir bakıcı aramaya başlayın derim.

Diretince gönüllü mü bakacak ?
Öğretmensiniz 5 bin tl maaşın 2 binine bir bakıcı bulamaz mısınız?
Ben yaşlı insanlara direterek iş yaptırılmasını hiç doğru bulmuyorum.
Sonuçta bir bebekten sorumlu olacak.
Ilk çocuğunuza kim baktı?

Gene babaanne baktıysa gönülsüz olması çok normal..:KK35:

Site de oturuyorm haber verdim güvenilir bakıcı olursa bilginiz olsun diye.. Sonra da pişman oldum korktum kötğ biri olur diye çekindim ☹️
Evet güvenilir cevrenızden bulun hangı sehır de otryrsnz Kı cnm benm evımın üstünde okul var ve bir çok kadın yakındaki evlere soryr bırakıyor tenefusde gidip bakıyor gerı okula gıdıyrlar

Kimseye diretemezsiniz ama illaki gel cocuguma bak diye.
Aslında diretmek değil. Ben evlendiğimde memur değildim çok baskı kurdu atan çocuğuna ben bakacağım diye sürekli böyle başımın etini yedi.. Atanınca da bakmadı.. Söz verdiği için diretiyrom.. Ben ona güvendimde atandım.. Yoksa eşimin benden çalışma gibi bi beklentisi yoktu..

Back