- Konu Sahibi mystery1643
-
valla canım kusura bakma yanlış da anlama da üniversite mezunu olmak bir şey ifade etmiyor artık.
fizik zaten öyle çok popüler bir bölüm değil.
ingilizce bilmeden artık iyi bir işe girmek mümkün değil.
senin o ingilizce falan bilmeden iyi yere giren tanıdıklarının herhalde baya üst yerlerden torpili varmış.
öyle bir dünya yok. o kadar üniversite okudum diyorsun da artık herkes üniversite okuyor.
bir farkın olmalı.
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin gayet yüksek puanla girilen bölümlerini bitiren gayet iyi ingilizce bilen insanlar hemen istediği gibi iş bulamıyor.
iş hayatında zaten en önemli iki şey torpil ve deneyim.
eh yeni mezunsan torpilinde yoksa biraz bir şeyler zaman alır tabi ki.
sabırlı ol. biraz da kısmet bu işler umutsuzluğa kapılma. iyi şanslar.
kpss ye hazırlanmayı düşünmez misiniz?
Türkiye öyle bir ülkeki artık çok iyi bir bölümde okusan istediğini alamıyorsun,
meslekler ciddi manada değersizleştirildi.
artık üniversite mezunu olmak işe alınmak için asla yeterli değil emin olun.
formasyonunuz var mı bilmiyorum ama fizik öğretmenliği atamalarıda yerlerde malesef.
bence 4001 kadrosundan atanmak için uğraşın.
önümüzdeki sınav 2014.yani çift sene ve memur alımları olacak.
sıkı bir şekilde kpss ye hazırlanın derim.
bölümünüze göre en mantıklı karar bu çünkü.
Turkiyede su torpile ise girmek nekadar kotu.. bence hersey sans ve kismet inan.. bende 2 senedir issiz kaldim.. yani dogrusu bir sene is aramadim. 1 sene is gezdim.. iyi bir iste bulamadim.. buro sektereligi okudum. Ama suan markette calisiyorum. Benimde fransizcam ve ingilizcem zayif. Yani dillerim zayif oldugu icin buroda fazla calisma imkanim olmadi. Is yerleri yuksek beklentileri oluyor herzmn.
Parami biriktirdikten sonra, Zamanla dillerimi guclenidrmeyi dusunuyorum. Sonra saglam bir ise girmeyi dusunuyorum.
Gecici bir iste mi bulamiyormusun? Fabrika isi? Market isi? Veya temizlik?
Ekmek aslanin agzindadir..is istir..
tabikide şu an bir dil kursuna gidiyorum ingilizce öğrenmek için malesef ki geçici bir işte bulamıyorum bu durumu farkettikten sonra hepten hepe cnm sıkıldı inş açılır bir kapı sadece benm için değil benim durumumda olan bütün herkes için allah yardımcımız olsun
Turkiyede yasam cok haksizlik geliyor bana.. cogu liseyi bitirmeden torpile bile ise giriyor.
Ama bil ki avrupada yasiyorum burda bile is bulman cok zor inan.. burdakiler cogu yabanci dusmanlari. Unif okumus Yabancilara en kotu isleri veriyorlar. Sadece Temizlik , fabrika falan. Hayat zor ki
Bol bol dua et.. allah yardimcin olsun. Insallah kisa zamanda iyi bir is bulursun.
malesef ki öyle eleman arayan yerlerin malesefki çok büyük beklentileri var kpss yi düşünmemiştim hiç atama yok diye yani benim bölümüme atama yok diye dediğiniz gibi sanırım düşünmeliyim onuda artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?