çalışmak istiyorum detay okuyup yorumlar mısınız?

Evlenip ülke değiştirmedik ki. Tam tersine ülkenin çivisi çıkınca, çocuğumuzun geleceğini düşününce, Avrupa’da aynı işi yapan meslektaşlarımız 36-38 saat çalışırken biz Türkiye’de 45 saat çalışıp bayram seyran haftasonu demeden aranınca, ormanda sahilde şortla yürüyüş yaparken öküz gibi bakışlara maruz kalınca, güvenliğimizi sağlamak için kendimizi özel güvenlikli sitelere mahkum etmek zorunda kalınca, en ufak bir eleştirimizde terorist bilmem ne ilan edilince, geleceğimizden endişe edince ve karşımıza da şirketin böyle bir pozisyonu çıkıp hem yasal çalışma izni gibi bir sürü bürokrasiyi bizim yerimize halletmeyi hem de iyi şartlarda çalışmayı ve param enflasyon karşısında pul olmayacağı güvencesini vaadedince, geldik.

Ayyynen öyle, ayol ben Türkiye’nin ataerkilliğinden kaçıp gitmişim ne ataerkili. Kocam teklifi alınca ‘senin iş/kariyer ne olacak?’ dedi ‘başlatma benim işime de kariyerime de, gidiyoruz o kadar.’ dedim şimdi işte dili biraz daha kapınca yapacağız artık birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…