çalışmak istemiyorum

Allah baska dert vermesin.
Ama bahaneniz pek olmamis. Siz suna kisaca "calismak bana gore degil" desenize. Bu suc degil yani. Istemiyorsaniz calismayin. Bahsettiginiz adama ben gulup gecerdim, milyon cesit tanimadigim insanla yakindan calismis biri olarak... Siz daha bir sey gormemissiniz.

Herkesin isinin zor yanlari var. Benimkinin de var. Iyi o zaman hepimiz evde oturalim.

:)

Son düzenleme:
hamile olduğunuz için hassas bir dönem den geçiyor olabilirsiniz.
zaten başlıkta sıkıntınızı belirtmişsiniz, konu içeriği pek alakalı olmamış
çok zor şartlar altında çalışanlar var, bence boş zamanlarınızda bol bol dinlenin

çalışmak genel olarak güzeldir, ama bazı dönemlerde özellikle biz bayanlar için işkence olabiliyor . haklısınız

bazen işyerinde öyle saçma insanlarla uğraşıyorum ki, bütün enerjim gidiyor

Bende çalışmak için ölüyorum. Çocuklar çok küçük diye kreşe vermeye üzülüyorum. Herkesin derdi farklı işte.

5 senelik evliliğimde 1 senelik anneyim hala ev Hanımı olamadım.

Tabi siZin iş yeri mesafesi çok fazlaymış kim olsa istemez.

Haklisin canim, gonlunu ferah tutmaya bak. Hele ki hamilelik doneminde canim, umarim biraz daha rahatlarsin dogduktan sonra, iyi bir is bulursun.

Hassasiyetini anlıyorum.
Ama 7 aylık hamileyken bile bebek otopsisi yapmak zorunda kalan biri olarak..
Bu çalışmaktan vazgeçmen için yeterli gelmiyor bana

Maalesef şartlar işte,, Yol süren çok uzunmuş birde hamilesin ...
Allah kolaylık versin...
Evet kaba insanlar çok ama agız kokusu çogumuz çekiyoruz kolay değil...
Biraz sabret en azından hakkını alırsın....Çoçuk olduktan sonra kafana göre başka bir iş bakarsın..
Saglıcakla kucagına alman dileğiyle..

Allah korusun tabii ki ama yarın öbür gün eşinizle ayrılma noktasına gelirseniz? geçiminizi sağlamak zorunda kalırsanız ne yapıcaksın? elinde 5 kuruş bile olmayacak. ama çalışmaya devam edersen en azında az da olsa kenara para koyabilirsin kötü günlerin için. bunları düşündün mü hiç ?

Sırf bu sebeple iş bırakmak istemek kulağa yeterince saçma geliyor. Bu tarz insanlar ile her yerde her şekilde karşılaşma imkanınız vardır. Bir çok insanoğlu da gün içinde birtakım problemler yaşıyor. Fakat çalışmadan hiçbir şeyin de elde edilmediği gerçeğini göz ardı etmemek gerek. Yirmi altı yaşında bir bayansınız, çocuk değilsiniz erişkinliğe ulaşmış bir insansız. Küçük, yersiz ve ucuz bahanelerin ardına saklanmak yerine, ayaklarınızın üzerine sapasağlam basın derim. Dört aylık da evliymişsiniz, şu an mutlu olabilirsiniz lakin ileri zamanlarda eşinizin nasıl bir yüz ile karşınıza çıkacağı belli değildir. Hamilesiniz de, ortak bir bebek var ortada. Bu unsur ile bedeninizi fazla heba etmeden devam etmeye koyulun. Vakit ne gösterir bilinmez, belki doğacak çocuğunuz için daha az mesafeli, daha yüksek maaşlı bir ortamdan teklif gelir. O dilime kadar, sabırlı olun ve çabalayın.

Son düzenleme:
Bende çalışmak için ölüyorum..... Hamileyim diye bırakmak zorunda kaldım kreş öğretmeniydim. Ama çalışmak o kadar içime işlemiş ki eşimle her pazartesi salı dükkana gidiyorun yalvar yakar Dükkanda kedi köpek üzerine iğrenç bir koku oluyor hergün evde durmaktansa eşime yardım edeyim diye gidiyorum çalışmak içime işlemiş ama inan ev çok sıkıcı özlersin yani çalışmayı

Siz hamilelik dolayısıyla biraz hassaslaşmışsınız. Biraz da işinizin karşılığının yarısını alıyo olmak sizi çalışma hayatından soğutuyo sanırım.

Tshirt ü çıkarıp vermesini en fazla komik buldum ben, normalde desenler bilgisayar veya fotograf aracılığıyla geldiğine göre işten pek anlamayan bi insandı herhalde.

İğrenç bi durum yok ortada yani. En fazla terli bi tshirt. Çok fazla hemşire doktor anısı dinlemiş biri olarak anlayamazsınız diyorum, beterin bayaaa bi beteri var.

Herkes bi anda yüklenmiş de hamileyken insana kendi evi bile kokuyor, koku hassasiyeti artıyor kaldı ki otobüs Minibüsle işe gitmek Çok zor... Allah yardımcın olsun

Ben çalışmadan yapamam diyen biriyim ama herkes çalışmayı sevmek istemek zorunda değil

Hele ki hamilelik şartları ev hayatını seven yada işini sevmeyen birine hayatı çok daha çekilmez hale getirir

Hamilelikten dolayı bence sen abartmışsın..Tamam adam üstünü çıkartmasa daha iyiymiş ama bukadarda abartılcak birşey yok ki..Dokunamam onun kıyafetine falan çok abartı olmuş..Benim işim kıyafetlerle kaç kişi geliyor birini giydir çıkart olmadı bida yap tekrar giydir tekrar çıkart uğraşıyorum..Ama işimi çok seviyorum..Eşim ne gerek var çalışma dinlen diyor bazen kavga ediyoruz..Artık öyle bir teklif bile sunmaya cesareti yok bana...Sen bence işini sevmiyorsun,sevseydin bu kadar basit birşeyden işi bırakmak istemezdin...

Çalışmak zor. İnsanlar çeşit çeşit.
Ben işimi çok severdim ama böyle lüzumsuz insanlarla bir yıldır üst üste çok muhattap oldum.
Mesleğimden inanılmaz soğudum.

15 gündür tatildeyim. Normalde sıkılırdım şimdi pazartesi okullar açılıyor diye içim sıkılıyor.

Gerçekten ara vermem gerekiyor sanırım..

Senin de ara vermen gereken dönem gelmiş.

Ee adam ustunu cikardi dukkandan ciplak mi ayrildi yani nedir..
Yada oyle ciplak ciplak oturdu yapmanizi mi bekledi..
Cok absurd geldi valla.

valla şuan bende aynı durumdayım annem ayağını kırdı ameliyat olcak ve ben gidemiyorum müdürüm k.bakmayın herkesin canı saolsunda acil bi durum yok izin veremem dedi annem istanbulda ben vandayım. Dün akşamdan beri bu şehri yakıp haritadan silmek istiyorum özelsektörden anlayışsız insanlardan nefret ediyorum burdan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…