çalışmak istemiyorum

nrgsss_88

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
150
140
36
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben 26yasındayım 4 aylık evliyim. 2senedir de aynı işyerinde çalışıyorum. Desinatörüm. Bugün çok canımı sıkan bir olay oldu. Müşteri geldi (erkek). Ben üzerimdeki tshirtün desenini yaptırmak istiyorum dedi. peki yaparız dedim bende. şimdi çıkarıp veriyim size tshirtü dedi.
Yok artık yani üzerindeki tshirtü çıkartıcakmış yüzsüz adam. Daha sonra getirin dedim. Yok yok dedi arka odaya gitti tshirtü çıkardı bi elime uzatıyo. MAsaya bırakın dedim ama çok sinirlendim. Elalemin adamının üstüne giydiği tshirtü elime alıcam ben bi de onun desenini hazırlıcam. Hiç mi bacıları anaları eşleri yok bunların. Çalışmak böyle insanlarla karşılaşmaktan nefret ediyorum. Borçlarımızın bittiği ilk gün işi bırakıcam.

Adam biraz luzumsuzce davranmis evet. Ama sizde Allah rizasi icin calismiyorsunuz herhalde maasinizi aliyorsunuz :)
Madem az ile yetinebileceksiniz, calismayin. Sizi zorlayan mi var. Allah Allah. Ne rahat insanlar yahu.
Evime temizlige gelen bi ablam var, helal olsun ablama altinda sifir bi Jeep Kia suruyor. Calisana Rabbim veriyor.

Laftan anlamayan nice insanlara hukukun işleyişini anlatmaktan bazen dilimde tüy bitiyor.
Ben yinede çalışmayı, kendi paramı kazanmayı çok seviyorum.
Kimseye minnetim yok. Olmayacakta inşallah.
Böyle düşünerek işinizi, günlerinizi kendinize zehir etmeyin.
Her işin bir dünya zorluğu var.
Kimse kolay para kazanmıyor veya hobi olsun diye çalışmıyor.

açıkcası çalışmak zaten istemiyorum mecburum şuan.

günde gidiş geliş 4saat gidip geliyorum. akşam 9dan önce evde olamıyorum.
hamileyim.
bunlarda etken tabi zorlanıyorum biraz.
ama böyle insanlar gördükçe hemen işi bırakmak istiyorum.

rahatlıkla alakası yok yani. dışardan gazel okumak kolay oluyo. rahata düşkün insan 4saatini yollarda harcamaz.
aldığım maaşta zaten normal bi desinatörün aldığının yarısı.

Hamile bir insan için günde 4 saat yol çok fazla bence
İş değiştirme şansınız yok mu ?

Bence zaten çalışmak istemiyorsun ve her şey batıyor.
Ben öyle anladım.

Evet adamın hareketi hoş değil.
Ama bir insan sırf bu yüzden çalışma isteğini yitirmez.

Ya adam da dusunmemistir bence boyle bakacaginizi. Cunku erkekler kendileri tiksinmediklerinden kadinlar da tiksinmez diye dusunuyorlar galiba

Hamile bir insan için günde 4 saat yol çok fazla bence
İş değiştirme şansınız yok mu ?

şuan hamile olduğum için değiştirme şansım yok doğuma kadar idare etmek zorundayım
Allah nasip ederse inşallah doğumdan sonra evime yakın bi yerden iş bulursam öyle devam etmeyi düşünüyorum

Ya adam da dusunmemistir bence boyle bakacaginizi. Cunku erkekler kendileri tiksinmediklerinden kadinlar da tiksinmez diye dusunuyorlar galiba
Aynen erkeklerde cogunlukla tiksinme duygusu gelismemis oluyor
Muhtemelen daha sabah giydim nolucak diye dusunmustur
Bir de hamileyken size daha da agir gelir bu durumlar.

bu isyanını hormonlarına bağlıyorum biz neleriyle uğraşıyoruz.

Bazen oyle sacma insanlarla ugrasiyorum ki, ben de birakmak istiyorum isimi. Ne terbiyesizlikler gormedim, ne korkular yasamadim. Ama ayni seyleri kocam da yasiyor, evin tum yukunu sirtina verip yan gelip yatmak cok zor geliyor, ki, kocam da birak calisma, cocuga bakarsin diyor. hepimiz hemen hemen ayni durumdayiz, uzulme, baskalari da ugrasiyor diye kendini avut, yoksa cok zorlaniyor insan senin gibi.

AYNI DURUMDAYIZ 4,5 AYLIK EVLIYIM VE SABAH 2 SAAT YOL AKŞAM 2 SAAT YOL ÇEKIYORUM YOL İÇİN
VE AKŞAM 9 DA EVDE OLUYORUM O SAATTEN SONRA YEMEK TEMIZLIK BİRDE HAFTANIN TEK GÜNÜ İZİNLİYİM ÇOK YORULDUM AMA ÇALISMAK ZORUNDAYIM

benim eşim sakın işi bırakma diyo :)
yapacak bişey yok zaten şu durumda çalışmak zorundayım
onu da anlıyorum tek kişinin çalışmasıyla artık ev geçindirilmiyo
üzülsekte sinirlensekte çalışmaya devam

hey yavrum heyyyyy mıllet neler yasıyor ne zorluklarla calısıyor... daha zorlarıda gör bu kadar kaprıslı olma

bende çalışmak istemiyorum. tek isteğim çocuğumu kendim büyütmek. ama maalesef iş yerindeyim şu an.

Kadın hamileymiş hanımlar. Hani hormonlar falan oynuyor onuda anlamak lazım... Bebeğin doğsun maaş falan alıyorsun artık sanırım ve doğum parasıda verecek devlet sonra başka bir iş bulursun ilerde.
Ama her işin zorluğu var bende her gün kadınların kaprisleri ile uğraşıyorum. Lazer yapıyorum görmediğim yerleri kalmıyor düşün. :) Ama artık öyle alıştım ki sıradan geliyor bana. Her zaman şükretmek lazım çalışabiliyoruz elimiz ayağımız tutuyor. İşimide seviyorum o yüzden koymuyor...
Benim iş arkadaşıımın eşi desinatör çok iyi para kazanıyor bildiğim kadarı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…