çalışmak istemiyorum

evet çalışmak istemiyorum zaten
bunu söylüyorum da
ama çalışmak zorundayım
eşim de zaten çalışmamı istiyo
ben olan olayı anlattım sadece
bana normal gelmedi
hoş bişey değil bi adamın dalga geçer gibi tshirtü çıkarıp elime tutuşturması

Hoş değil ama her böyle olay karsisinda is birakacak olsak dünyada calisan insan kalmazdi

Ah ah elimde kahvem, malikanemin bahçesinde battaniyeye sarılmış şekilde ayaklarımı uzatayım. Hafif yağmur atıştırsın hatta veranda da otururum.. Her hafta deli gibi para yağsın banka hesabıma tabi. Gökten zembille çuval da inebilir düzenli olarak :KK70: Sağlığım yerinde, ailem çok mutlu, etrafıma yardım ediyor oh hayat bana güzel..

Ben de neler istiyorum da bakma sen işte, hayat şartları çalışmayı gerektiriyor. Hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz zaman zaman. Evde oturmak istiyorum, çalışmayı sevmiyorum demen daha mantıklı olur.

Ben memurluğumu yakıyodum ilk amirim yüzünden saat ne zaman 17.00 oluyo millet çıkıyo adam beni odasına çağrıyo saçma sapan muhabbetler ediyo boş boş, artık dedim bari yalan atayım kaçayım,dişçiye gidicem ben dedim ne.dese beğenirsiniz aaa ne var dişlerinde aç bakayım enseme bi uyuşma geldi ki bu hayra alamet değildir ne münasebet jinekoloğa gidicem desem aç bakayım mı diceksiniz dedim çarptım kapıyı çıktım böyle pezolar da var

Ah ah elimde kahvem, malikanemin bahçesinde battaniyeye sarılmış şekilde ayaklarımı uzatayım. Hafif yağmur atıştırsın hatta veranda da otururum.. Her hafta deli gibi para yağsın banka hesabıma tabi. Gökten zembille çuval da inebilir düzenli olarak :KK70: Sağlığım yerinde, ailem çok mutlu, etrafıma yardım ediyor oh hayat bana güzel..

Ben de neler istiyorum da bakma sen işte, hayat şartları çalışmayı gerektiriyor. Hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz zaman zaman. Evde oturmak istiyorum, çalışmayı sevmiyorum demen daha mantıklı olur.

evde oturmayı istiyorum
çalışmayı sevmiyorum
bunları zaten söylüyorum
ama bi de insanın içinde olduğu durum var tabi
bazı mecburiyetler
kısmet
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Ben memurluğumu yakıyodum ilk amirim yüzünden saat ne zaman 17.00 oluyo millet çıkıyo adam beni odasına çağrıyo saçma sapan muhabbetler ediyo boş boş, artık dedim bari yalan atayım kaçayım,dişçiye gidicem ben dedim ne.dese beğenirsiniz aaa ne var dişlerinde aç bakayım enseme bi uyuşma geldi ki bu hayra alamet değildir ne münasebet jinekoloğa gidicem desem aç bakayım mı diceksiniz dedim çarptım kapıyı çıktım böyle pezolar da var

hahaha :)
cok guldum inan.
adam sana asik filan miydi yoksa aksam is cikisi odasina cagirdigina gore ?

Pireye kızıp yorgan yakmak olur senin ki.
Dengesiz insanlarla dolu iş hayatı.Tavrını belli ettikten sonra da kimse ileri gidemez.

kıyamam ya.. hamilesin 4 saat yol. eve saat 9 da varıyorsun. aldığın maaş az. üstüne adamın saçma sapan davranışı...

az dişini sık. inş. bebişin sağlıklı doğar, bir süre ara verirsin ve güzel iş bulursun...

Pireye kızıp yorgan yakmak olur senin ki.
Dengesiz insanlarla dolu iş hayatı.Tavrını belli ettikten sonra da kimse ileri gidemez.

aynen öyle
bunun gibi ne insanlar geliyo buraya da
çok sinirlendim adamın bu tavrına
iş arkadaşlarıma da anlattım bu durumu
onlar da benim gibi düşünüyolar
burdaki yorumları görünce acaba dedim çok mu saçma bişeydi ama
neyse ki sorun bende değilmiş

kıyamam ya.. hamilesin 4 saat yol. eve saat 9 da varıyorsun. aldığın maaş az. üstüne adamın saçma sapan davranışı...

az dişini sık. inş. bebişin sağlıklı doğar, bir süre ara verirsin ve güzel iş bulursun...
inşallahhh
Allah herkese nasip etsin sağlıklı bebeklerr
hayırlı işler ve eşlerr

Evinizi isyerine yakin tasima ihtimaliniz yok mu? Gunde 4 saat yolda sizi iyice bezdirmisdir.

Bu ulkenin bu hale geldigine inanamiyorum.
Hem de guya A. ttan korkan insanlar tarafindan.
Yok anam yok, basimiza harbi harbi tas yagacak diye korkuyorum ben artik.
Ciddiyim bu korkumda.

neler neler anlatsam ban yerim üyeler birbirine girer özetle şu an Turkiyede böyle tipler revaçta diyim bu adam kızın tekine güya Kuran-ı Kerim öğretiyorum diye alıyordu odasına kapıyı kilitliyodu garibim taşeron bişey diyemiyodu bigün gördük kapı sangirt açıldı bu. denyo tuvalete gitti tuvalette aynı koridorda ordan biliyorum arkasından kız çıktı falan pess dedik devlet dairesi burasi

açıkcası çalışmak zaten istemiyorum mecburum şuan.

günde gidiş geliş 4saat gidip geliyorum. akşam 9dan önce evde olamıyorum.
hamileyim.
bunlarda etken tabi zorlanıyorum biraz.
ama böyle insanlar gördükçe hemen işi bırakmak istiyorum.

rahatlıkla alakası yok yani. dışardan gazel okumak kolay oluyo. rahata düşkün insan 4saatini yollarda harcamaz.
aldığım maaşta zaten normal bi desinatörün aldığının yarısı.
burda herkes tepki göstermiş yok çalışmak kolaymıymış yok bahane arıyormuşsun. herkes her şeyi kaldıramaz! insanlar herkesi kendi gibi görür. herkesin ayrı ayrı meziyeti var ama herkesin de ayrı ayrı zaafı,kaldıramayacağı şeyler var. ben mesela 3 gün uyumadan dururum bi saat aç duramam. günde 12 saat çalışırım ama birisi bana laf söylesin bir dakika duramama.sizin de zaafınız bu demek. ki kimse de böyle bir edepsizliğe maruz kalmak zorunda değil. o tişörtü çıkaran pislik herifin oraya ne amaçla geldiği belli. insan olsa tişört müdür eline alıp gelirdi. bu da bir nevi tacizdir ve kimse bununla uğraşmak buna maruz kalmak zorunda değil. bir de hamilesiniz,hayatınızın en hassas dönemi. kimse çalışmak kolay demiyor ama sırf kendi işe gidiyor diye her sıkıntısını paylaşana da "işe gitmezsen eziksin" tarzı konuşmalar yapmak zorunda hissetmek nedir? bunların hepsi aşağılamazsa ölecek hastalığına yakalanmış...

Ewlenmıssın 4 ay olmus hemen hamıle kalmıssın evının kadını cocugunun annesı olmak ıcın gayet acık..Sebep arıyorsun evde olmaya.

Ben de arada babamin sahibi oldugu isyerine gidiyorum. Ve musterilerine inan tahammul edemiyorum saygisizlik seviyesizlik diz boyu. Her gittigimde illaki birileriyle tartisiyorum. calisan olsam asla orda calismam. Insanlarla ugrasmak cok cok zor. Ozellikle kadin musteriler cok tuhaf.

Valla 5 sene dag basinda kaldim.Nelerle karsilastim bir defa aklima gelmedi isi birakicam demek.Siz bahane ariyorsunuz isi birakmaya.Tamam yapilan hos degil sikayet edersiniz olur biter de is birakmak nedir.

X