çalışmak istemiyorum

Ben is yerimdeki olaylari anlatsam ooo yani
Biraz bekleyin dedigimde gisenin önüne yumrugunu vuran allah belani versin senin diyen kiro kaba pislik insanlarla allahin her günü ugrasiyorum
Ağlaya aglaya gidiyorum ise
subem varos bi yerde
bende calismak istemiyorum.insanlarin hakaretlerinden biktim.cevap verince suc oluyor.sefler müdürler diger calisanlar ooof yani
bende sevdigimle evlenip evimin kadini olmak istiyorum valla ...

aslında konunun hamile olmamla ilgisi yok,çalışma şartları zor evet ama hayatı zorlaştıran iş değil insanlar...çok daha zor şartlarda çalışan insanları da farkındayım ama bu yaşadığım olayı normalleştirmez,kötünün iyisine ne ben ne bir başkası katlanmak zorunda değil..hepimiz değerliyiz ve saygıyı hakediyoruz,sanırım benim hatam herkese gösterdiğim saygının karşılığını beklemek oldu.Ben kuaföre kirli saçla gittiğimi bilmem mesela oradaki insan benim pisliğimi çekmek zorunda değil..ama herkes saygınlığı kadar saygı göremiyor ne yazık ki.

Kız derdini açtığına pişman olmuş. Çalışmak istemeyebilir bu çok doğal bir şey. Çalışmamak için bahanlerde üretebilir.Derdini dökmek istemiş sadece.Ama canını sıkma işyerinde sorunu olan sadece sen değilsin. İnsan istemediği bir işe ayağıda gitmiyor. Bilirim. Umarım her şey gönlünce olur.

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben 26yasındayım 4 aylık evliyim. 2senedir de aynı işyerinde çalışıyorum. Desinatörüm. Bugün çok canımı sıkan bir olay oldu. Müşteri geldi (erkek). Ben üzerimdeki tshirtün desenini yaptırmak istiyorum dedi. peki yaparız dedim bende. şimdi çıkarıp veriyim size tshirtü dedi.
Yok artık yani üzerindeki tshirtü çıkartıcakmış yüzsüz adam. Daha sonra getirin dedim. Yok yok dedi arka odaya gitti tshirtü çıkardı bi elime uzatıyo. MAsaya bırakın dedim ama çok sinirlendim. Elalemin adamının üstüne giydiği tshirtü elime alıcam ben bi de onun desenini hazırlıcam. Hiç mi bacıları anaları eşleri yok bunların. Çalışmak böyle insanlarla karşılaşmaktan nefret ediyorum. Borçlarımızın bittiği ilk gün işi bırakıcam.

tatlım piyasa böyle edepsizlerle dolu. o zaman markete alışverişe de gitme, otobüse de binme! olmaz öyle. tabiri caizse gavura kızıp oruç bozulur mu??? yorulursun, çalışmak istemezsin anlarım ama bu sebepten iş bırakılmaz ki???

X