çalışmak istemiyorum

şuan hamile olduğum için değiştirme şansım yok doğuma kadar idare etmek zorundayım
Allah nasip ederse inşallah doğumdan sonra evime yakın bi yerden iş bulursam öyle devam etmeyi düşünüyorum
Çok zor durumda kalmayacaksınız çalışmayın bence de. Hamile biri için 4 saat yolda olmak tehlikeli değil mi?

Adamın t-shirt 'ü resim çekilemez miydi? Bu şekilde yakışık almaz beyefendi deseydiniz. Kıt zekalı galiba. Hem soyunmaya hem de pis kıyafeti elinize vermeye çekinmiyor. Nasıl gitti?

Çok zor durumda kalmayacaksınız çalışmayın bence de. Hamile biri için 4 saat yolda olmak tehlikeli değil mi?

Adamın t-shirt 'ü resim çekilemez miydi? Bu şekilde yakışık almaz beyefendi deseydiniz. Kıt zekalı galiba. Hem soyunmaya hem de pis kıyafeti elinize vermeye çekinmiyor. Nasıl gitti?

daha önce hazırladığım tshirtler vardı onlardan birini giydi gitti
aslında söylemeye çalıştım şimdi vermeyin daha sonra getirin dedim ama anlamadı
açık açık söylemek gerekiyomuş demek ki bilemedim

Ben olayı anlamadım sanırım. Adam yanınıza sonra üstü çıplak mı geldi yani? Şayet öyleyse evet büyük densizlik ama değilse problem ne? Ne var ki birinin üstünden çıkmış tişörte dokunmakta? Ben mi çok genişim anlamadım vallahi kusura bakmayın

Kadın hamileymiş hanımlar. Hani hormonlar falan oynuyor onuda anlamak lazım... Bebeğin doğsun maaş falan alıyorsun artık sanırım ve doğum parasıda verecek devlet sonra başka bir iş bulursun ilerde.
Ama her işin zorluğu var bende her gün kadınların kaprisleri ile uğraşıyorum. Lazer yapıyorum görmediğim yerleri kalmıyor düşün. :) Ama artık öyle alıştım ki sıradan geliyor bana. Her zaman şükretmek lazım çalışabiliyoruz elimiz ayağımız tutuyor. İşimide seviyorum o yüzden koymuyor...
Benim iş arkadaşıımın eşi desinatör çok iyi para kazanıyor bildiğim kadarı ile.

Allaha çok şükür aç değilim açıkta değilim kimseye muhtaç değilim
Doğumdan sonra inşallah başka bi iş bulurum.
Şuan zaten aldığım maaş 1500lira.
Normalde desinatörler 3000liradan aşağı çalışmıyolar.
Daha iyi bi maaş alırsam da borçlarımızı hemen kapatırız
İnşallah o günleri de görürüm :)
Allah bütün borcu olanlara yardım etsin

daha önce hazırladığım tshirtler vardı onlardan birini giydi gitti
aslında söylemeye çalıştım şimdi vermeyin daha sonra getirin dedim ama anlamadı
açık açık söylemek gerekiyomuş demek ki bilemedim
Sıkmayın canınızı. İnsanlarla muhatap olmak zor. Ben de bazen öyle tuhaf şeylere şahit oluyorum ki, ya Rabbi, şükür halimize diyorum. Algısı eksik olan çok :KK48:

Ben olayı anlamadım sanırım. Adam yanınıza sonra üstü çıplak mı geldi yani? Şayet öyleyse evet büyük densizlik ama değilse problem ne? Ne var ki birinin üstünden çıkmış tişörte dokunmakta? Ben mi çok genişim anlamadım vallahi kusura bakmayın

Aynı fkirdeyim, sanırım ben de anlamadım

keşke o pis t-shirt'ünü masaya koyunca "bunu alın yıkatıp getirin bu ne laçkalık??" filan deseydiniz en azından içiniz soğurdu. ne görgüsüz insanlar var ya !

desinatör olarak birisi tshirt baskısı yaptırmak istediğinde, size üstünden çıkartmadan, poşet içinde mi getiriyor normalde?

Sizin için problem olmayabilir
ben tanımadığım bilmediğim elalemin adamının üstünden çıkardığı tshirte dokunmam
Taciz etmekle aynı keyefe nasıl koyarsınız onu da anlamıyorum

o zaman çalışma ne diyim ben abartı buldum tavrını belki hamilesin diye bilemedim

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben 26yasındayım 4 aylık evliyim. 2senedir de aynı işyerinde çalışıyorum. Desinatörüm. Bugün çok canımı sıkan bir olay oldu. Müşteri geldi (erkek). Ben üzerimdeki tshirtün desenini yaptırmak istiyorum dedi. peki yaparız dedim bende. şimdi çıkarıp veriyim size tshirtü dedi.
Yok artık yani üzerindeki tshirtü çıkartıcakmış yüzsüz adam. Daha sonra getirin dedim. Yok yok dedi arka odaya gitti tshirtü çıkardı bi elime uzatıyo. MAsaya bırakın dedim ama çok sinirlendim. Elalemin adamının üstüne giydiği tshirtü elime alıcam ben bi de onun desenini hazırlıcam. Hiç mi bacıları anaları eşleri yok bunların. Çalışmak böyle insanlarla karşılaşmaktan nefret ediyorum. Borçlarımızın bittiği ilk gün işi bırakıcam.

Oyle sIkintilar her yerde, herseyde olabilir.
Evde kaldigin zaman da baska turlu sIkintilarla bogusacaksin.
Iyi dusun iyi karar ver.

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben 26yasındayım 4 aylık evliyim. 2senedir de aynı işyerinde çalışıyorum. Desinatörüm. Bugün çok canımı sıkan bir olay oldu. Müşteri geldi (erkek). Ben üzerimdeki tshirtün desenini yaptırmak istiyorum dedi. peki yaparız dedim bende. şimdi çıkarıp veriyim size tshirtü dedi.
Yok artık yani üzerindeki tshirtü çıkartıcakmış yüzsüz adam. Daha sonra getirin dedim. Yok yok dedi arka odaya gitti tshirtü çıkardı bi elime uzatıyo. MAsaya bırakın dedim ama çok sinirlendim. Elalemin adamının üstüne giydiği tshirtü elime alıcam ben bi de onun desenini hazırlıcam. Hiç mi bacıları anaları eşleri yok bunların. Çalışmak böyle insanlarla karşılaşmaktan nefret ediyorum. Borçlarımızın bittiği ilk gün işi bırakıcam.

Bence siz calismak istemiyorsunuz. Yoksa is hayatında karsilasilan ne insanlar ne şartlar var.

Esinizle konuşup birakin madem yapacak bir şey yok

Allaha çok şükür aç değilim açıkta değilim kimseye muhtaç değilim
Doğumdan sonra inşallah başka bi iş bulurum.
Şuan zaten aldığım maaş 1500lira.
Normalde desinatörler 3000liradan aşağı çalışmıyolar.
Daha iyi bi maaş alırsam da borçlarımızı hemen kapatırız
İnşallah o günleri de görürüm :)
Allah bütün borcu olanlara yardım etsin

Amiin canım... Fakat gerçekten az alıyormuşsun. Tanıdığım bir abla vardı 3 binden de fazla alıyordu. Ama o büyük bir firmada çalışıyordu. 40 yaşlarında ve çok çabalamış. Yurtdışına fuarlara falan gidiyordu, önü açık mesleğinin o yüzden kıymetini bil. :) Nerede yaşıyorsun, İstanbul'mu? İnşallah daha iyi bir yer bulursun.

Bence siz calismak istemiyorsunuz. Yoksa is hayatında ne insanlar ne şartlar var.

Esinizle konuşup birakin madem yapacak bir şey yok

evet çalışmak istemiyorum zaten
bunu söylüyorum da
ama çalışmak zorundayım
eşim de zaten çalışmamı istiyo
ben olan olayı anlattım sadece
bana normal gelmedi
hoş bişey değil bi adamın dalga geçer gibi tshirtü çıkarıp elime tutuşturması

Amiin canım... Fakat gerçekten az alıyormuşsun. Tanıdığım bir abla vardı 3 binden de fazla alıyordu. Ama o büyük bir firmada çalışıyordu. 40 yaşlarında ve çok çabalamış. Yurtdışına fuarlara falan gidiyordu, önü açık mesleğinin o yüzden kıymetini bil. :) Nerede yaşıyorsun, İstanbul'mu? İnşallah daha iyi bir yer bulursun.

İstanbulda yaşıyorum evet
Anadolu yakasında oturuyorum iş yerim Avrupa yakasında
tanıdık olduğu için buraya başladım ama
iş hayatında tanıdıkla çalışmamak gerektiğini anladım
kısmet artık inşallah rabbim nasip eder de daha iyi bi iş bulabiliirm

X