teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun inşallah geçici birşeydir
ben de her iki kızımın beslenmesini de evden gönderiyorum, okullarındaki yemeklerden yemiyorlar
Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin ama işte böyle şeylerde olabiliyor hayat dediğimiz düz çizgide ilerlemiyor ki
çok teşekkür ederim
ilk teşhis küçük kızıma konuldu; büyük kızımda yıllardır süregelen bir demir eksikliği vardı, doktoru demir eksikliği deyip ilaç yazıp gönderiyordu, benzer şekilde küçük kızımda da demir eksikliği çıktı ve yine ilaç yazıp kullanmasını istediler.
ilaçları kullanırken başka bir çocuk doktorunun methini duydum, dedim götürelim bu hocaya bir de o görsün, o doktorumuz dedi bir çocuk da bu kadar kansızlık hiç normal değil, ya iç organlarında kanama vardır ya da çölyaktır. onun üzerine testleri yapıldı ve teşhisi kondu.
küçük kızımda çıkınca hepimizin yaptırması gerektiğini söyledi, çünkü çölyak genetik geçişli bir hastalıkmış onun üzerine büyük kızım ve eşim de test yaptırdı onlarda da çıktı
aslında eşimin son 3 senedir ciddi şikayetleri vardı, kan değerleri çok düşüktü ama o zamanki doktoru bunu hiç araştırmadı, hep dedim başka bir doktora daha git Allah korusun daha önemli birşeyin vardır belki önlemini alalım diye ama eşim doktor konusunda ne yazık ki pasif kaldı hep