Çalışırken çocuklarınıza kim baktı

Kandırılmış kullanılmış hissi bu ayrıca çok fazla güven verildi ki kaç yıldır çalıştığım iş şimdi birde istifa etmek zorunda kalcam tazminatım yanacak başta güven vermeseydi ona göre plan yapardım. Ben bu ruh haliyle onlarla görüşemem haliyle çocuğumda benle gidip geldiği için gitmez yapacak bir şey yok

Ben zaten aynı apartmanda oturmak için ikna olmazdım en baştan ama olan olmuş. Bu şartlarda zararda olma pahasına taşınırdım. Eşiniz bugün size hak veriyor ama yarın unutacak. Annesine gidip gelmeniz için ısrarcı olacak. Hele çocuğu götürmeme gibi bir durum söz konusu olamaz. Taşının en iyisi, kalıcı bir etkisi olsun. Masrafsa kendisi düşünsün.

Haksızsın.
Kaynanam belki ilerde çocuğuma bakar diyerek aile apartmanına taşınmak çok saçma.
Ayrıca kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Kendinize güvenip yapın çocukları.

Haksızsın.
Kaynanam belki ilerde çocuğuma bakar diyerek aile apartmanına taşınmak çok saçma.
Ayrıca kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Kendinize güvenip yapın çocukları.
Dediğine göre kaynanada buraya taşının yakında oluruz,çocuğuna bakarım demiş. Öyleyse kaynana haksız, kimseye böyle vaatler vermeyeceksin , herşey kısmet diyecekti, illa tasinsinlar diye düşünmeden atıp tutmayacakti. Konu sahibininde düşünceleri çok uç, çocuğu göstermem falan demeler çok yanlış, tamam kizabilir mesafe koyar ama göstermeme falan kabul edilir değil.

E ölürüm dedim ölmedim ne olacak? Dünyada neyin ne olacağı bellimi? İnsan kendi aklını başına almalı.

Ya ben şuan çok taze sinirliyim kandırılmış kullanılmış hissediyorum birde bu konu konuşulurken verilen tepkiler çok fazlaydı o yüzden bir süre ben görüşmek istemiyorum haliyle çocuğumda benle gidip geldiği için gidemeyiz diye düşünüyorum

Bakarım demeyi geçtim daha evli bile değilken çocuğuma annem bakacak bizde kültür gelenek böyle diye üstüne basa basa belirten eşim. Bu arada benim de annem var başka semtte oturuyor ama yaşlı çocuk bakacak durumu yok. Madem kızlarına bu kadar tapacaklardı bizde hayatımızı planımızı ona göre yönlendirseydik. Kaldıki oturdukları semt diğer yerlere oranla pahalı. Birde kira külfetine katlandık

Haksizsiniz. Benim cocuklarim dogdugunda benim annem calisiyordu. Zaten her zaman “sakin bana guvenip cocuk yapma” derdi, nitekim benimkilere bakici bakti

Sizden önde görümcenin bebeği olmuş. Anneanne olarak kızına destek oluyor. Şey mi yapsın kızım kusura bakma başının çaresine bak ben geline yardım edeceğim mi desin?
Kurulmuş bir düzen olmuş
Siz daha önce çocuk yapsaydınız madem var olan düzeni mi bozsun yani? Görümcenin bebeği de olmasa bakardı sizinkine de

Aslında bende zarar ne olacaksa olsun taşınayım bi nebze olsun rahatlarım diyorum çünkü çok zoruma gidiyor. Haklısınız ki bende çabuk unutan kin tutamayan biriyim işler yine onların istediğine dönerse daha çok yıpranırım

Eğer o sözlerine karşılık o binada oturduysan kreşe yakın yer tutucam diyip çıkın ordan,insanları aptal yerine koymalarina dayanamiyorum

Bakıcı denen kavramdan haberiniz var mı? Niye istifa ediyorsunuz bu şartlarda? Amaç eşinize ders vermek, onu zorlamaksa onunla birlikte siz de çocuğunuz da aynı şeyleri yaşayacaksınız. Bu düşünce biçimiyle en çok zarar gören yine siz olacaksınız muhtemelen.

Burası öyle doğru bu konuda. Ama biz evlenirken yeni doğum yapmıştı görümcem. Ben bunu düşünerek sordum ne olacak annen hangi birimize destek olacak dediğimde ona da babaannesi bakacak dedi. Onlar da çok yakın oturuyor adetleri böyleymiş gelinler yakın oturuyor :) sonra işler ne olduysa değişti

Çocuğumu bakıcıya emanet edemem mecbur kalanlara saygı duyuyorum ama tazminat yanarsa yansın veremem içim rahat etmez

Eğer o sözlerine karşılık o binada oturduysan kreşe yakın yer tutucam diyip çıkın ordan,insanları aptal yerine koymalarina dayanamiyorum
Aynnen işte mesele bu aptal yerine konuldum o dönemler de o kadar çok zor günler yaşadık ki nişanlımla nişan attım yakın oturun baskısı yüzünden. En güzel aylarımı bu stresle kötü geçirdim. Madem böyle şeyler düşünüyordun bize niye bu kadar baskı yapıyosun herkes başının çaresine baksın deseydin

Siz de haklısınız bakıcılar çocuk yiyor genelde. Babanneler tv karşısına koyup el bebek gül bebek büyütüyor.

Kira oduyorsam direkt tasinirdim, tamam kayanana ,anne kimse bakmak zorunda değil ama bakarım gelin diye vaat verme , yalan söyleme oluyor , kısmet olursa bakmak isterim deseydi, kimse bu hayatta kesin konusmamali 1 dkmizin garantisi yok. Ama çocuğu asla göstermem deyipte sende günaha girip eşinle arani bozma , hakliylen haksız duruma düşme, eşinde görüp bilip şuan sana hak veriyordur ama diğer türlü davranirsan sen kötü olursun

Burada eşiniz havadan atıp tutmuş var olan çocuğu nasıl bıraksın ki kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…