Çalışanımın saçmalayan arkadaşı

Ne ajite ettiniz Ya. 20 dakika bile geç çıkmıyor ki. Tam saatli çıkıyoruz birlikte çıkıyoruz. Ortam da relax kimseyi zorla çalıştırmıyoruz
Höff tamam ya, mükemmel bir iş yeriniz var. Farklı bir fikir almaya sormuşsunuz, gelen fikirleri değiştirmek, kendinize çevirmek için katı bir üslupla cevaplar yazıyorsunuz. Biz sizin çalışanlarınız değiliz, üslubunuza dikkat edin.

Çok belli değil mi şikayetçi olduğu sizin o aslında mesai de yapmıyoruz giriş- çıkış belli dediğiniz saatlerden...
Belli ki patavatsız arkadaşı da bunu bildiği için kendince laf söylemek istemiş.
Aynen, öyle birşey demedi demesi sıkıntı. Rahatsızsa söylesin kimseyi zorla çalıştırmıyoruz. Y
Höff tamam ya, mükemmel bir iş yeriniz var. Farklı bir fikir almaya sormuşsunuz, gelen fikirleri değiştirmek, kendinize çevirmek için katı bir üslupla cevaplar yazıyorsunuz. Biz sizin çalışanlarınız değiliz, üslubunuza dikkat edin.
Hangi üslup katı?

Aslında konuşmak istedim, bana şunu deseydi hiç sorun etmezdim. Ya o öyle dedi ama benim fikrim böyle değil kusura bakma ortama verdiği rahatsızlıktan dolayı. Yada bende böyle düşünüyorum vs deseydi konuyu konuşsaydık merak ettim çünkü böyle bir durum yokken ne demek istedi o kız diye
Kendinize dert etmeyin derim.su akar yolunu bulur.çalışanınız işinden memnun değilse ayrılır.ama memnunsa,bi sorunu yoksa böyle bir durum tekrarlanmaz gibime geliyor.

Patronun yüzüne karşı evet böyle bir şey konuştuk demekte kusura bakma ama sıkar yani.
Kız napsın çekinmiş,kim olsa çekinir.
İstersen dünyanın en anlayışlı insanı ol.
Mesai durumları neye göre belirleniyor mesela?
Haftada kaç gün mesai yapıyor çalışanlar?
Belli bir sırası,düzeni var mı yoksa spontene mi gelişiyor?
Eğer öyleyse çalışanının arkadaşı onu kastetmiş olabilir.

Rahatsızsa zaten verir istifasını bu kadar basit. Mevzu uzamasın problem çıkmasın diye de belli ki konuyu kapatmak istemiş çünkü. Bu kadar içlenecek bir durum değil.

Kendinize dert etmeyin derim.su akar yolunu bulur.çalışanınız işinden memnun değilse ayrılır.ama memnunsa,bi sorunu yoksa böyle bir durum tekrarlanmaz gibime geliyor.
Açıkçası ben kendisine değer verdiğim için şaşırdım. Öyle bir sorunu olduğunu bilmiyordum zira. İşinden hiç şikayetini duymadım. Haklısınız zamana bırakalım

Açıkçası ben kendisine değer verdiğim için şaşırdım. Öyle bir sorunu olduğunu bilmiyordum zira. İşinden hiç şikayetini duymadım. Haklısınız zamana bırak
Patronun yüzüne karşı evet böyle bir şey konuştuk demekte kusura bakma ama sıkar yani.
Kız napsın çekinmiş,kim olsa çekinir.
İstersen dünyanın en anlayışlı insanı ol.
Mesai durumları neye göre belirleniyor mesela?
Haftada kaç gün mesai yapıyor çalışanlar?
Belli bir sırası,düzeni var mı yoksa spontene mi gelişiyor?
Eğer öyleyse çalışanının arkadaşı onu kastetmiş olabilir.
haftada 45 saat çalışıyor. Beli bir düzen var çok ekstrem durum olursa ek olur.

Yani öyle birşey demedi diyerek çekinmesi tuhaf. Hani arkadaşı dedi kendi demedi ki bir iki cümleyle toparlayıp kapatırdı konuyu.

Aynen, öyle birşey demedi demesi sıkıntı. Rahatsızsa söylesin kimseyi zorla çalıştırmıyoruz. Y

Hangi üslup katı?
Tam işveren ağzı. Zorla çalıştırmiyoruz çekip gitsin yerine çalışacak yüzlercesini bulabiliriz.
İlk baş biraz da olsa çalışanı düşündüğünüzü sanmıştım ama sizinki tamamen farklı vov

Tam işveren ağzı. Zorla çalıştırmiyoruz çekip gitsin yerine çalışacak yüzlercesini bulabiliriz.
İlk baş biraz da olsa çalışanı düşündüğünüzü sanmıştım ama sizinki tamamen farklı vov
Siz önyargılısınız, size nasıl işveren olduğumu ispat çabasına girmeyeceğim

Ne ajite ettiniz Ya. 20 dakika bile geç çıkmıyor ki. Tam saatli çıkıyoruz birlikte çıkıyoruz. Ortam da relax kimseyi zorla çalıştırmıyoruz
Tamam çalışanınızın işyerine bu şekilde davranan bir arkadaş davet etmesi hoş değil ama sizin işveren olarak bu tutumunuz ve üslubunuz hiç hoş değil.Şahsen ben sizin işyerinizde çalışmak istemezdim.

Ö

Öyle birşey demedi diyor, suçu bu. Kelimelerle söylüyorum ısrarla demedi diyor.

Mobinglik birşey yok. Rahat çalışıyoruz, kimseyi hiçbirşey için kısıtlamıyorum.
İnsanlarla bu dille konuşuyorsanız korktuğu için saklamış olabilir mi? Arkadaşının patavatsızlığı sizi ne ilgilendirir mesela? Kadın işini yapıyor mu yapıyor, gidip sorguya çekmeye hakkınız yok kimseyi.

Tamam çalışanınızın işyerine bu şekilde davranan bir arkadaş davet etmesi hoş değil ama sizin işveren olarak bu tutumunuz ve üslubunuz hiç hoş değil.Şahsen ben sizin işyerinizde çalışmak istemezdim.
Mesela hoş olmayan ne anladınız burdan?

Aynen, öyle birşey demedi demesi sıkıntı. Rahatsızsa söylesin kimseyi zorla çalıştırmıyoruz.
Rahatsızsa söyleyince 'kimseyi zorla calistirmiyoruz' diyeceksen kadin bunu nasıl söylesin?? İnan ki orada bulunan kimse orada severek bulunmuyor. Yaşamak için paraya ihtiyacı var, bu sebeple işini yapıp parasını alıyor. Her rahatsiz olduğu yerden elini kolunu sallaya sallaya çıkma hakkına bu ülkenin kaymak tabakası hariç kimse sahip değil. Öyle ya da böyle daha iyisini bulana kadar çalışmak zorunda.
Yoksa kim ister arkadasinin dedigi laf yüzünden hesap sorulan, canını sıkan bir ofiste çalışmayı?? Ekmek parası işte.
Hem duymadım diyorsa belki de işine gücüne baktığı için duymamıştır. O sırada işi bitirip çıkmak için hızlı hızlı bir şeyler yapıyordur, arkadaşı da boş boş konuşuyordur. Duymadığı bir şeye neden siz ısrar etttiniz diye duydum desin ki?
Ya da duydu ve evet zamanında arkadasina yakindigi şey. Ama 'evet dedi ama benim fikrim öyle değil bilmemne hanım' diye yalaklanmayi kendine yakistiramadi.
Bence iş yerinde ya samimi olun insanlarla, enseye tokat g.te şaplak modu, gelin kişisel sorular sorun, arkadaşının dedikodusunu yapın, koseye kistirin vs ya da müdür olun,odanızda durun. Böyle rahatsız olduğunuz şeyler yasiyorsaniz resmi olarak ofise mesai saati içinde kimsenin gelmeyeceğini duyurun.
Yani "ay bizim ofis yerine göre profesyonerl, yerine göre samimi" denen şey gerçekten bir ofisin başına gelen en rahatsız edici şeylerden
Çünkü bunun ortası asla olmuyor, ortası olduğunu sanan insanlar da kendilerini kandırdıklariyla kalıyor.

Açıkçası ben kendisine değer verdiğim için şaşırdım. Öyle bir sorunu olduğunu bilmiyordum zira. İşinden hiç şikayetini duymadım. Haklısınız zamana bırak

haftada 45 saat çalışıyor. Beli bir düzen var çok ekstrem durum olursa ek olur.

Yani öyle birşey demedi diyerek çekinmesi tuhaf. Hani arkadaşı dedi kendi demedi ki bir iki cümleyle toparlayıp kapatırdı konuyu.
Tamam işte kendince toparlamaya çalışmış zaten.
Panikle bu kadar toparlayabilmiş,çok da takılacak bir şey yok bence.

Bence çalışanınızda bir acaiplik yok o konuda rahat olun, arkadaşı zevzev ve patavatsız bir tip

Çalışma saatleri belirsiz dahi olsa (ki değilmiş) onu niye öldürsün ki, ona ne yani??? Deli mi ne :KK57:

O zevzek arkadaşın gelip bağır çağır konuşup herkesin dikkatini dağıtmasını istemezdim ben olsam. Ara vereceklerse de kafede/mutfakta/ortak alanda konuşsunlar çalışanları rahatsız etmeden

X