- 26 Mart 2020
- 69
- 44
- 8
- Konu Sahibi cicekbocek49
Herkese merhaba 2 aylik bir bebegim var. Turkiyenin en iyi holdinglerinden birinde calisiyorum 5 yıldır. Önceden hep isi bırakacağım diyordum cocugum olunca. Cunku benim annem de çalışıyordu ve ben onu çok özlüyordum. Benim annem harika cocuk büyütüyor asiri sabırlı biri ancak 65 yasinda ve kalp hastası by pass li ve kanser tedavisi gördü geçmişte. Ayrica cok uzun mesafede ayrıyız. Okumuş neslin drami memleketten uzaklaşmak zorunda bırakılmak ve is bulamamak. Neyse... kayinvalidemi çok severdim ancak bebegimi bakmamak için eşime benimle ilgili yalan yanlış şeyler söylemiş. Keske bakmak istemiyordum deseydi. Onu da tanımış oldum. Allah büyüktür baksaydi ve evin içinde boyle seyler yaşasaydık daha korkunç olurdu. Hayatimda yedigim en büyük kaziklardan birini attı bana. En sevmediğim şey kayinvalide gelin anlasamamazligidir. Seni çok seviyorum diyip aslinda nefret ediyormuş benden. Ben ak desem o bok anlıyormuş. Ben çocuğumu bakiciya teslim etmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ama çalışmak zorundayım maddi anlamda da ihtiyacımız var. Ne olur bana akıl verin... bebegim zaten kolik ciddi bir bunalımdayım ve cocugumu bırakmak da ayrı bir bunalıma sokuyor. Ne önerirsiniz. (Bu arada cok güvenilir bir bakici buldum. Arkadaşımın bebegini 2 yil bakti. Cocuk da cok seviyor kadini. referansı iyi yani)