Çalışan Kadınlar Kulübü

iki tahminimde doğru tuttu desene:roflol::roflol:
izmirin en esen yeri buraya göre giyinip aşağılara indiğimiz zaman piştiğimiz tek semt:jeyyar::roflol:
yeşilyurt tabikihihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 ilahi canım iyiymiş seninki valla
bende urlada falanmısın acaba dedim zemuszemus
gene bizden başka kimse yok buralarda

kaydirigubbakcemile3 ilahi canım iyiymiş seninki valla
bende urlada falanmısın acaba dedim zemuszemus
gene bizden başka kimse yok buralarda

:roflol::roflol:iyi tabi en serin yer bura hele dükkanımdan hiç çıkmayan biri olarak hiç sıcağı farketmiyorum:roflol:
urladan yer düşünüyorum hadi ALLAH söyletti inşallah seni:Saruboceq:
beni temsilci bıraktılar hepsini temsil ediyorumvereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktan

selammm dışarı çok sıcak az serinliyim dedim klimayı açtımm yazılarınızı okuyom izmire gelmeyi bende istiom hadi gelim bendezemuszemus

selammm dışarı çok sıcak az serinliyim dedim klimayı açtımm yazılarınızı okuyom izmire gelmeyi bende istiom hadi gelim bendezemuszemus

selam canım Şeniz
evet sıcakmış büromdan hiç çıkmadığımdan pek anlamıyordum:umursamaz:
fakat kızımın karnesini almak için çıkınca gayet iyi anladım kaydirigubbakcemile5
bana klima dokunuyor kapatırmısın:jeyyar: vantilatör kullanmak zorundayım:delphin:
gelsene bende kalırsın hihoyyytopuyorumnanaktan

:sinifsinif:ayy nee güzelll olurrrrr:bbo: kapatıyım tebi çarpmasın kima seni hasta olma

:sinifsinif:ayy nee güzelll olurrrrr:bbo: kapatıyım tebi çarpmasın kima seni hasta olma

canım sağol çok ince düşüncelisin:1hug:
bugün köy evime gidiyorum şu işleri bir bitirebilsem hemen gidecek daha doğal ortamda nefes alacağımhihoyyyt
gel istersen orda artezyen suyuyla bir ıslatalım birbirimizi hihoyyyt
sonrada güneş yağı sürer güneşleniriz :roflol:
ben denize giremiyorumda:utangac:
böyle eğleniyorum bende:roflol:

bugün çok yoğun bir gündü
dünden kalma köy yorğunluğunu üstüne iyi gitmedi
erken çıkyorum azıcık yorgun bedenimi dinlendireyim bari
kafam artık ne hesap alıyor nede gözümü açık tutabiliyorum
hasta yatağa düşmeden dinlenmeye gidiyorum
giderken siz canlarımı öpeyim ŞenizŞenizŞenizŞeniz

selamlar :lepi:günaydın herkezin günü inşallah güzel geçeropuyorumnanaktan özüm abla yorma kendini hasta olursun güneşlenme olsunda ben artezyen suyunada rasıyımzemuszemus

selamlar :lepi:günaydın herkezin günü inşallah güzel geçeropuyorumnanaktan özüm abla yorma kendini hasta olursun güneşlenme olsunda ben artezyen suyunada rasıyımzemuszemus

günayın canımŞeniz
dinlendim bile gece ilaçları içtim
tabi eve hesapları götürmüştüm onlar bittikten sonra
kocacıkta halı saha maçından döndü 12 de ben bir yatmışım
bebekler gibi uymuş dinlenmiş olarak kalktım:sm_cool:

bu hafta sonu büyük kızımın planı anne biz önden gidelim kızlarla birbirimizi ıslatıp ıslatıp güneşlenelim :roflol:
millet deniz hayali kurar benim kızlar böyle işte azla mutlu oluyor opuyorumnanaktan
sen gel yaparız artezyen sulu güneş banyosuhihoyyyt

gel cadı kazanı bekleriz çok sıcak buralar ama atarız seni denize. olmadı özüm ablamız artezyen suyuna tutar seni akşam da deniz börülcesi taze fasülye fln şeklinde otçul besleniriz. izmirin tadı öle çıkar yanii kaydirigubbakcemile3

temm falla geliom savulun izmir ben geliommmmm aç kollarını ben geliom ablakaydirigubbakcemile4

gel cadı kazanı bekleriz çok sıcak buralar ama atarız seni denize. olmadı özüm ablamız artezyen suyuna tutar seni akşam da deniz börülcesi taze fasülye fln şeklinde otçul besleniriz. izmirin tadı öle çıkar yanii kaydirigubbakcemile3

bak kollarımızı açtık bekliyoruz :lepi: gelmezsen kalırız böyle :lepi::roflol:
chabliss sende benden önce açışın kollar kalacak bence böyle:lepi: gelmeyecek bu cadikazani :roflol:
neyse hazırladınmı sen salataları fasulyeleri otlu börekleri ben geleyim yada sen uğra beraber yiyelim cokacimcoook ziyan olmasın otcuklarımız:jeyyar:
kumrularımız ve boyozumuzda var neden demiyorsun:jeyyar::roflol:
kokereçimiz var iyi temizlenmemiş :roflol: istanbulda eşim birgün kokereç yemiş satıcıya demişki buna kokereçmi diyorsunuz siz diye kokereççi hemen anlamış sen izmirlimisin demiş:roflol: eşim de acaba nerden tanıyor diye düşünürken satıcı demiş abi ben seni tanımıyorum :umursamaz: sadece izmirden gelenler böyle diyor ondan demiş:roflol::roflol:

bak kollarımızı açtık bekliyoruz :lepi: gelmezsen kalırız böyle :lepi::roflol:
chabliss sende benden önce açışın kollar kalacak bence böyle:lepi: gelmeyecek bu cadikazani :roflol:
neyse hazırladınmı sen salataları fasulyeleri otlu börekleri ben geleyim yada sen uğra beraber yiyelim cokacimcoook ziyan olmasın otcuklarımız:jeyyar:
kumrularımız ve boyozumuzda var neden demiyorsun:jeyyar::roflol:
kokereçimiz var iyi temizlenmemiş :roflol: istanbulda eşim birgün kokereç yemiş satıcıya demişki buna kokereçmi diyorsunuz siz diye kokereççi hemen anlamış sen izmirlimisin demiş:roflol: eşim de acaba nerden tanıyor diye düşünürken satıcı demiş abi ben seni tanımıyorum :umursamaz: sadece izmirden gelenler böyle diyor ondan demiş:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi yaa güldürdün beni valla taze fasülyeyle salata hazırdı ama kimse gelmeyince kocacımla yedik afiyetle kaydirigubbakcemile3
bu arada ben tam bir boyoz fanatiğiyimdir bahsetmeden geçmek olmaz dediğin gibi. hakkaten gelmicek bu cadı kazanı kaldık böyle :lepi: ben yazın urladayım yazlık tuttuk eşimin yalvarmaları sonucu sengözlerimebaksanab beklerim seni de taşı dükkanı da oraya ooooh püfür püfür deniz kenarı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi yaa güldürdün beni valla taze fasülyeyle salata hazırdı ama kimse gelmeyince kocacımla yedik afiyetle kaydirigubbakcemile3
bu arada ben tam bir boyoz fanatiğiyimdir bahsetmeden geçmek olmaz dediğin gibi. hakkaten gelmicek bu cadı kazanı kaldık böyle :lepi: ben yazın urladayım yazlık tuttuk eşimin yalvarmaları sonucu sengözlerimebaksanab beklerim seni de taşı dükkanı da oraya ooooh püfür püfür deniz kenarı

cadikazanı koydu bizi böyle :lepi:
bak gördünmü gitti fasülyeler salatalar sadece sizin mideye:roflol:
şimdi aç kaldık biz ailecek:roflol: hep suçlu cadi:sinifsinif:
urlada bir yer vardı olsaydı harika olacaktı bayılıyorum urlaya benopuyorumnanaktan
ne güzel tatil yapacaksın ben ancak pazar günü iş olmazs gidebiliyorum:çok üzgünüm:
urladaki ev olsaydı köy evini bırakacaktım bakalım belki olur :sm_cool:
ev sahibin kovmasın sonra hepimizi biz kalabalık bir aileyiz:jeyyar:
gülmeyi eğlenmeyi severizhihoyyyt birde makinaları getirdimmi benim dükkandan siteden kovulduk demektir:roflol::roflol:

ayy valla çok teşekkür ederim ilginizevereliniortak ben ot yemeği çok sefiorum hele deniz börülcesinin hastasıyım istanbulda yok tabi çok sayılı yerlerde var yiyemioz vallaa tatile çıkıcam biyerlere ama daha nereye gideceğime karar veremedim ama ısrarlar üzerine izmir olabilir bu gidişledelikafadulden

cadikazanı koydu bizi böyle :lepi:
bak gördünmü gitti fasülyeler salatalar sadece sizin mideye:roflol:
şimdi aç kaldık biz ailecek:roflol: hep suçlu cadi:sinifsinif:
urlada bir yer vardı olsaydı harika olacaktı bayılıyorum urlaya benopuyorumnanaktan
ne güzel tatil yapacaksın ben ancak pazar günü iş olmazs gidebiliyorum:çok üzgünüm:
urladaki ev olsaydı köy evini bırakacaktım bakalım belki olur :sm_cool:
ev sahibin kovmasın sonra hepimizi biz kalabalık bir aileyiz:jeyyar:
gülmeyi eğlenmeyi severizhihoyyyt birde makinaları getirdimmi benim dükkandan siteden kovulduk demektir:roflol::roflol:

ay inşallah gönlüne göre olur canım valla iyi oldu aslında dediğin gibi izmirin sıcağı çekilmio orası çok güzel hem de her haftasonu tatilde gibi kaydirigubbakcemile2
gelin hem mangal da yaparız oooh sırf yeme içmeye dayalı bi plan oldu ama olsun kaydirigubbakcemile3 ev sahibi izmir de zaten hem yazlık dediğin gürültülü kalabalık olur :içelim:

ayy valla çok teşekkür ederim ilginizevereliniortak ben ot yemeği çok sefiorum hele deniz börülcesinin hastasıyım istanbulda yok tabi çok sayılı yerlerde var yiyemioz vallaa tatile çıkıcam biyerlere ama daha nereye gideceğime karar veremedim ama ısrarlar üzerine izmir olabilir bu gidişledelikafadulden
gel cadıkazanı kapımız açık her zaman ben sana ellerimle yaparım deniz börülcesi.bak kıymetini bil kolay iş değil onu ayıklamak kaydirigubbakcemile3

evet biraz zor teşk ederim valla çok düşüncelisinizsrılayım şöle bir sizeŞenizaçın kollarınızı birde öpim nanaktanopuyorumnanaktan

öz cümbüş dahiliyeden bekleniyosun benneyaptımki

dahiliye değil artık sona yaklaştım canım:dilcikar:
ve beklenen son artık kalbe vurdu:çok üzgünüm:
dinlemezsen dr u olacağı buydu :a015:
kalp iflasta artık dün kriz geçirmişim aniden dükkanda bayılmışımkafamçokkarıştı
annen elden gidiyor :çok üzgünüm:
pilav ve cacıkı unutma yapacaksın değilmi sözün ardından dev olur koşar sonramafoldumben

moon kafa kulağıma yapıştırdım teli la bir yandanda yazdım :roflol: sana yazmasın diye burdan anlattım:roflol:
ahhhhhh kalbimmmmm güldürme ağrıyooo:sinifsinif:

Back