Çalışan Kadınlar Kulübü

slmlarrrrr tatil iptal çokkk üsüldüm yaf bir süreliğine çalışıcaz gene :gitme:ne kadersiz insanım yaaamafoldumben

abla gerçektenmi hasatsın bende şaka sandım yaf vallla kusura bakma geçmiş olsunmafoldumben

merhabalar herkeze ii haftalarrr ösüm abla nerelerdesin sesime gelllopuyorumnanaktan

abla gerçektenmi hasatsın bende şaka sandım yaf vallla kusura bakma geçmiş olsunmafoldumben

geldim geldim sesini duyar duymaz buraya damladımkaydirigubbakcemile5
kusurmu olur canım kusur falan yok :olmaz:
ben artık hastalıklarımla dalga geçmeye başladığım için sen yanlış anlamadın
ciddi yazdığım zaman daha çok yıpranmamak adına böyle yapıyorum
şükür şimdilik iyiyim sağol güzel dileğin içinŞeniz

osmannnnnımm noldu ne ğrısı ne kalbi noluyo yamafoldumben

arım balım peteğim dünya tatlısı ayşamŞeniz
bişi yok artık dükkanda bayılmışım evi beklemiyor çıkayım evde bayılayım:roflol:
kalp teklemiş ritim bozulmuş olacağı buydu beklenen son:delphin: düşmüyor elimden nolacakkafamçokkarıştı
şükür serserim bişi kalmadı şimdi iyiyim:sm_cool:
bilirsin daş gibin gadınım :jeyyar:
öpimmi seni daha iyi olcam bak:utangac:

ŞenizŞenizŞeniz işte bak iyileştim biledelikafaduldenŞenizŞeniz

günaydınbenneyaptımkiosmanım benneyaptımkidur az daha geçsin vakit cebini arıcamiçim rahat etmiyi sen iyiyim desende:umursamaz:

[Ianadım temm bende üsülmüştüm:kedi: demekki bişey yokmuş ne kadar paniğim yahu bu halimi sefmiom mafoldumbenama geneden 2 gün görmedim merak ettimopuyorumnanaktan[/I]Şeniz

günaydınbenneyaptımkiosmanım benneyaptımkidur az daha geçsin vakit cebini arıcamiçim rahat etmiyi sen iyiyim desende:umursamaz:

osmanım aceleden öpmemeişim senidelikafadulden ge bakim burayaŞenizŞeniz:asigim:Şeniz

canımsın ya gerçekten şuan çok iyiyim:sm_cool:
fena salladı ama bu sefer kızlarım baya korkmuş hastalıklar değilde beni kızlarım ve hıdırn üzüntüsü mahvediyoryerimseniben

öp tabi siz öptükçe ve dua ettikçe ben harikanın harikası hissediyom kendimi:utangac::lepi:
ŞenizŞenizŞeniz

[Ianadım temm bende üsülmüştüm:kedi: demekki bişey yokmuş ne kadar paniğim yahu bu halimi sefmiom mafoldumbenama geneden 2 gün görmedim merak ettimopuyorumnanaktan[/I]Şeniz

hastalığım gerçek canım yerimseniben
ama üzmemeyi başarmış olmak mutlu etti demekki kendimi kandırdığım gibi kandırabiliyorum zemuszemus
ama yinede panik olmanı istemiyorum çünkü hem ben hastalıklarıma hem hastalıklarım bana bayağı alıştık geçinip gidiyoruz :roflol::roflol:
görmediğin iki gün dükkanda bayılmışım kalp ritmi düzensizleşmiş ama şimdi harika hissediyorum kendimi:sm_cool: teklemesi işe yaradı demekki:roflol::roflol:
Şeniz

özümbüş ablam noldu sana geçmiş olsun yeni okudum valla. güzel hava mı çarptı seni. görümicem bidaha o sigarayı elinde :olmaz:
cadı kazanı sende başka zaman gelirsin eylüle süper olur buralar hatta yazdan daha güsel olur opuyorumnanaktan

özümbüş ablam noldu sana geçmiş olsun yeni okudum valla. güzel hava mı çarptı seni. görümicem bidaha o sigarayı elinde :olmaz:
cadı kazanı sende başka zaman gelirsin eylüle süper olur buralar hatta yazdan daha güsel olur opuyorumnanaktan

sağol canım benim geçti gittiŞeniz
uzun hikaye hastalıklar zincirim varda buda ona ilave oldu:roflol:
:delphin:onu bırakayım diyorum diyorum doktorumada bırakamzsın diye idda edince bende adamcağız yenilmesin diye bırakmıyorum:roflol:

çoook teşk ederim hihoyyytama bu sene tatil olmas artık bise sağlık olsun:1shok: gelmiş kadar oldum börülceleride yemiş kadar oldumŞeniz

osman teli niye açmıyon bemafoldumbennan bi şey olmadı demisenağlama

osmanın gurban olsun sanaŞeniz
yok o an sardunyamla konuşuyordum alttan meşgul gelince sana dönüş yaptım:jeyyar:

mıtbak bugün harika oldu hepinizi çok özlemişim ilaç gibim geldiniz ŞenizŞenizŞeniz

ah birde düşmeseydim sorunu hala çözemedim msn de ne oldu anlamadım:çok üzgünüm:
olsun konuştuk ya nevim sen eylülüm çok harika oldu :sm_cool:
feyzam yazdı bir ara alayım dedim çevrimdışıydı alamadım :çok üzgünüm:
neyse ufaktan başladık ya gerisi gelir alırız feyzamıda :1hug:

:roflol:
sağol canım benim geçti gittiŞeniz
uzun hikaye hastalıklar zincirim varda buda ona ilave oldu:roflol:
:delphin:onu bırakayım diyorum diyorum doktorumada bırakamzsın diye idda edince bende adamcağız yenilmesin diye bırakmıyorum:roflol:

doktorla iddaya girmiş:roflol:bende girdim dr bırak yoksa boğazın iltahaplı sonu kötü olar dio:tomato: bende bırakıom ama çekmeceyedelikafadulden:roflol:

çoook teşk ederim hihoyyytama bu sene tatil olmas artık bise sağlık olsun:1shok: gelmiş kadar oldum börülceleride yemiş kadar oldumŞeniz

seneye nasip olur inşallah ozaman hem gideriz chablis ikimizi birden ağırlar yerimseniben
bolcanada deniz börülcesi yapar yeriz hep beraberŞeniz

:roflol:

doktorla iddaya girmiş:roflol:bende girdim dr bırak yoksa boğazın iltahaplı sonu kötü olar dio:tomato: bende bırakıom ama çekmeceyedelikafadulden:roflol:

ne yapsın benim gibi delüyle uğraşması kolay değil adamcağız iddayı kabul ediyor:roflol::roflol:
hatta diyorumki çantamdan çıkarıp yakayım bak gör :jeyyar::delphin::roflol:
çekmecenmi içiyor sen mi :roflol:

:roflol:falla bugün çok güldüm suratı mosmor olur suratsızın bide tiki far böle gözü tık tık yapıo adam delü olur yaf ama bugün neşem yerindeopuyorumnanaktan o dr bile görsem hiççç umurumda değil gel bide sen yak deyip karşılıklı :delphin::roflol:hihoyyyt

Back